Kupalisko
-
mad dogg.SK
Medium Expert
Kupalisko
hladam take kupalisko na ktore je vyhdona doprava aj z ba aj z lucenca....teda nieco medzi tymi dvoma mestami. nech neni extremne drahe nech je dobre (teda nech sa tam vedia zabavit aj deti .. tobogany a tak..)
dik
dik
-
mirak2
Hardcore addict
v tomto blizkom okoli je taka dedina ze PODHAJSKA, je tam trochu drahsie, ale takuto termalnu vodu inde nenajdes. su tam bazeny s odstupnovanou teplotou vody, su aj plavecke, tobogan, plna rit bufetov a blsakovskych stankov, priamo pred kupkom zvykne stat stanok zelovocovy (sry
) a tusim ze su tam masaze a podobne veci. v dedine priamo hromada lacnych privatov. idealna dovolenka na SK
-
ProfionQQ
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
nj ... len si zabudol dodať, že tam je ppc slaná voda....teda tak to tam bolo ked som tam bol ja naposledymirak2 napísal:v tomto blizkom okoli je taka dedina ze PODHAJSKA, je tam trochu drahsie, ale takuto termalnu vodu inde nenajdes. su tam bazeny s odstupnovanou teplotou vody, su aj plavecke, tobogan, plna rit bufetov a blsakovskych stankov, priamo pred kupkom zvykne stat stanok zelovocovy (sry) a tusim ze su tam masaze a podobne veci. v dedine priamo hromada lacnych privatov. idealna dovolenka na SK
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
V podhajskej su tobogany? Ja som tam bola naposledy dost davno a nespominam si, ze by tam boli. Mozno dobudovali. Neviem, pamatam si, ze tam bolo akurat vela dochodcov, ktori sa mocili cely den v termalnej vode.ProfionQQ napísal:nj ... len si zabudol dodať, že tam je ppc slaná voda....teda tak to tam bolo ked som tam bol ja naposledy
Doporučujem kupalisko v Leviciach. Kupalisko Margita - Ilona:
I z Lucenca i z Bratislavy napr. vlakom, autobusom alebo autom.
Autom Lucenec - Levice cca 110 km.
Autom Bratislava - Levice cca 125 km.
V obidvoch pripadoch cesta autom trva cca 1 hodinu 40 minut (zalezi ako jazdis
)
Z Levic na kupalisko jazdi MHD alebo specialny kolesovy vlacik, jeho cestovny poriadok najdes tu:
Chodievame tam pravidelne kazdy rok a spokojnost.
Kód: Vybrať všetko
http://www.margita-ilona.sk/uvod.htmAutom Lucenec - Levice cca 110 km.
Autom Bratislava - Levice cca 125 km.
V obidvoch pripadoch cesta autom trva cca 1 hodinu 40 minut (zalezi ako jazdis
Z Levic na kupalisko jazdi MHD alebo specialny kolesovy vlacik, jeho cestovny poriadok najdes tu:
Kód: Vybrať všetko
http://www.levice.sk/?program=51&module_action__0__id_info=7434-
mad dogg.SK
Medium Expert
-
mirak2
Hardcore addict
slana voda je v termalnych bazenoch, v plaveckych je samozrejme chlorovana a studena jak frasProfionQQ napísal:nj ... len si zabudol dodať, že tam je ppc slaná voda....teda tak to tam bolo ked som tam bol ja naposledy
no jeden tam jebolek napísal:V podhajskej su tobogany? Ja som tam bola naposledy dost davno a nespominam si, ze by tam boli. Mozno dobudovali. Neviem, pamatam si, ze tam bolo akurat vela dochodcov, ktori sa mocili cely den v termalnej vode.
-
mad dogg.SK
Medium Expert
-
a_regnem_sa_tu
Novice
Re: Kupalisko
Toboganová hitparáda ... https://streamable.com/qs2pum