Prosím pomoc z Vírusom.
-
Kvako
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Prosím pomoc z Vírusom.
Prosím poradte mi čo mám robiť nachytal som niekde Vírus alebo nwm ako to mám nazvať proste ako náhle chcem otvoriť nejaký súbor alebo sa preklikať niekde na web stránke nabieha mi jedno okno.
Ak dám že chcem ten súbor stiahnuť tak sa mi dá ale ak sa pozrieťe na obrázku 2 vidíte s akej stránky ten súbor pochádz a myslím si e je to len další vírus...tak nwm čo mám robiť...
a dalej sa furt ako som v Internetovom prehliadači furt sa mi chce sama otvárať nejaká stránka freevirus.com niečo také ...tak mi pls poradte :...
a ešte podotíkam že PC som si dal preskúmať Nod32,Spywer Terminátor,Ad-Adware,.. a nepomohli mi dokonca aj Windows Defenderom...:
tak mi pls poradte nwm čo mám robiť a dáta z PC nechcem stratiť...
Dakujem..
Ak dám že chcem ten súbor stiahnuť tak sa mi dá ale ak sa pozrieťe na obrázku 2 vidíte s akej stránky ten súbor pochádz a myslím si e je to len další vírus...tak nwm čo mám robiť...
a dalej sa furt ako som v Internetovom prehliadači furt sa mi chce sama otvárať nejaká stránka freevirus.com niečo také ...tak mi pls poradte :...
a ešte podotíkam že PC som si dal preskúmať Nod32,Spywer Terminátor,Ad-Adware,.. a nepomohli mi dokonca aj Windows Defenderom...:
tak mi pls poradte nwm čo mám robiť a dáta z PC nechcem stratiť...
Dakujem..
Takyto podobny problem som mal tiez...tiez sa mi zaviril pocitac a dokonca tak ze pozadie na ploche sa mi zmenilo na jeden velky odkaz na stranku kde bol akoze antivi, kt som si mal stiahnut, ze ten mi vyriesi moje problemy. Hnde som dal kontrolovat PC antivirom aj nieco nasiel, aj to presunul do truhly no nepomohlo. Tak som vyskusal obnovenie windowsu pomocou bodu obnovenia, pouzil som bod z obdobia ked bol PC v poriadku...a vuala zarzu vsetko v poriadku. Virus nebol a mohol som si aspon zozalohovat veci...a nakoniec som pre istotu preinstaloval windows.

-
Kvako
Medium Star
a asi si po tom čo si toto prečítate o mne pomislíte že som k.k.t ale som dnes podvečer zapol PC ,že ide kuknúť čo mi poradíte a vualá Virus nikde nwm čím to je. možno tým že tesne pred tým ako som naobed vypol PC sa mi aktualizoval NOD32.....alebo sa prosto vírus skryl a robý skrytú šarapatu no nwm....
Fakt skúste povedať čo sa stalo...
ale každopádne som zatial rád...
-
Cyrus666
Light Professional
toto si sosni a hod sem s toho log http://www.trendsecure.com/portal/en-US ... s/download
-
Mrk
Professional
aby som nezakladal novú temu tak pisem sem, furt ma odpajalo od wifi siete a tak som sa rozhodol prescanovat system a naslo mi to niaky
"IDrop.ocx" v zlozke windowsu a oznacilo ho ako win32 trojan, je tento subor potrebny pre chod systemu ? alebo sa v klude mozem prepnut do nudzovbeho rezimu a vymazat ho ?
"IDrop.ocx" v zlozke windowsu a oznacilo ho ako win32 trojan, je tento subor potrebny pre chod systemu ? alebo sa v klude mozem prepnut do nudzovbeho rezimu a vymazat ho ?