co na to poviete? mne to pride uplne divne co tam stvara a pritom to nevizera ako trik ale skor ako nejaka divna magia a spajanie sa s nie najcistejsimi silami... no cakam vas nazor..
ano ano , video "Criss Angel And Half A Woman" to je cista magia... prepolil zensku ci co to bolo ...FAKE nic ine... Tak isto ako bol (je?) Copperfield fake, je aj toto fake, proste nafilmovane ... na milion percent to neni "magia", kto si mysli opak musi byt pekne naivny
ludia dajte si do youtube vyhladat slova Criss revealed a uvidite ze vsetko je to pekny odzub...vecsina spravea podla zrkadiel a ty okoloiduci ludia su podplateny ! Pred polrokom som to studoval....kludne mozte mi napisat na Spravu....
ja som myslel napriklad tu ziarovku co mal v ruke chdiol orbrucou okolo nej a pod.. a ona visela vo vzduchu a svietila.. nie pilenie cloveka a pod. kktiny
presne ako hovori ledenaster ludia su tam podplatení a vsetko tam je nahrane ... tak ako boli aj u copperfielda cele publikum podplatene ked predvadzal svoje velke "kuzla" tak aj toto je f.a.k.e
mind freak.. nieco ako hranie s myslou... proste je to oblbnutie... musim pochvalit napady a kreaciu Angela.. neviem kde na to chodi ale je to super.. niekedy az neuveritelne.. a Copperfield to iste..