Naušnice u chalana ...
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
peterkozel, chalan, vazne. Preber sa. Ak si zakomplexovany, daj sa liecit, ved je to relativne bezna vec, ale co ty tu splietas. Podla mna si v minulosti moc chcel nausnicu. Otec alebo mamka sa rozhodli, ze ti to nedovolia, lebo je to buze****. Tym, ze to to tlacili do hlavy ti to nejako ostalo v tej bedni a teraz taras somariny kade-tade. Nerob zo seba debila zbytocne a ukonci to bohapuste zbytocne nadavanie na ludi, kt. sa pacia nausnice, ci piercingy. A len tak na okraj, nausnice uz mam viac, ako 15 rokov a nikomu som nikdy neprisiel so slovami: Hey! Pozri, ake mam nausnice, to je coooo?
-
lekoklatik
VIP
Ty si normálny magor. Kedy som tu napísal, že som bol na pedikúre?peterkozel napísal:co si ty za kkta chlapce???co mi to tu stale tlacis do lebky, to ty si skor nejaky retardovany ked sa strasne cudujes ze niekto si vie ostrihat nechty bez toho aby musel navstivit pedikuru, normalne je mi az trapne viest tu taku debatu, koncim
Sheep: Veď to je to že ani ja si nepamätám ale som si istý tým čo som napísal. S tým ostrihaním je to možné. Mne sa ľavá ruka nepáči až tak ako pravá. Som pravák
p4ra: Viac ako 15 rokov? Klobúk dolu
a ja som pravak, ale nemam dovod preco by sa mi mala lava ruka menej pacit ako pravalekoklatik napísal:Ty si normálny magor. Kedy som tu napísal, že som bol na pedikúre?
Sheep: Veď to je to že ani ja si nepamätám ale som si istý tým čo som napísal. S tým ostrihaním je to možné. Mne sa ľavá ruka nepáči až tak ako pravá. Som pravák
p4ra: Viac ako 15 rokov? Klobúk dolu
-
Začiatok Konca
Professional
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
jak identickeSheep napísal:a ja som pravak, ale nemam dovod preco by sa mi mala lava ruka menej pacit ako prava, ved ruky mas identicke
sheep2: on cakal ze na to nabali haldy dievcat...
k teeme: ja som uplne blank,u chlapcov sa mi nepacia naucnice (ani piercingy ani ceresne ani tunely ani ine rozne ...)
-
lekoklatik
VIP
Čo už keď som škaredý a dávam si pred tvár rukypinacolada napísal:jak identickena jednej mas palec na pravo a na druhej na lavo..nesu identicke
sheep2: on cakal ze na to nabali haldy dievcat...
K tým rukám máš absolútnu pravdu.
btw ja osobne som nad náušnicou nepremýšľal nikdajs
//autoeditácia príspevku ( 10 Jul 2008, 23:34 )
Aj tak klobúk dolup4ra napísal:lekoklatik, sorry, zmylil som sa, je to 14. Ale inak hej, dlha doba. V obdobi medzi 15-18 som mal viac, ako 2, ako som pisal, potom ma to nejako preslo.
vidis to ma nenapadlopinacolada napísal:jak identickena jednej mas palec na pravo a na druhej na lavo..nesu identicke
sheep2: on cakal ze na to nabali haldy dievcat...to je podobna logika jak kupim si gainer=>budem mal velke svaly (neviem ci dobre prirovnanie ale snad sme pochopili)
k teeme: ja som uplne blank,u chlapcov sa mi nepacia naucnice (ani piercingy ani ceresne ani tunely ani ine rozne ...)
ruky identicke su, len su opacne orientovane to je vsetko
zober dva rovnake mobily daj vedla seba a jeden otoc na pravo a druhy na lavo, bude medzi nimi rozdiel? samozrejme okrem IMEI cisla
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
JohnFrusciante
Star