problem s bitcomet...
problem s bitcomet...
Pri spusteni bitcomet mi dole vpravo status light svieti na sivo (detecting a nasledne neznamy). Samozrejme, ze mi torrenty nefrcia tak ako by som si prial vzhladom na moje pripojeniel. Mam DSL od T-Comu 2048 / 256 kb/s a SMC wifi router. Pravdebodobne chyba bude v nastaveni routera, ale do toho sa velmi nevyznam. Prosim viete mi niekto poradit, co mam urobit, aby sa status light zmenil na zeleny, a teda aby sa mi torrenty stahovali adekvatnou rychlostou k mojmu pripojeniu
Vopred vdaka.
Re: problem s bitcomet...
musis nastavit NAT. Kukni sa aky port pouziva bitcomet.. A v tej tabulke prirad ten port tvojej IP adreseSparrow napísal:Pri spusteni bitcomet mi dole vpravo status light svieti na sivo (detecting a nasledne neznamy). Samozrejme, ze mi torrenty nefrcia tak ako by som si prial vzhladom na moje pripojeniel. Mam DSL od T-Comu 2048 / 256 kb/s a SMC wifi router. Pravdebodobne chyba bude v nastaveni routera, ale do toho sa velmi nevyznam. Prosim viete mi niekto poradit, co mam urobit, aby sa status light zmenil na zeleny, a teda aby sa mi torrenty stahovali adekvatnou rychlostou k mojmu pripojeniuVopred vdaka.