Diamondback or DeathAdder?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
marcello
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Diamondback or DeathAdder?

Príspevok od používateľa marcello »

napiste mi nazory,ktoru skor?jedna sa blbo drzi,druha je zas vraj dost tazka a pri zdvihu nesnima...
Prílohy
Diamondback
Diamondback
DeathAdder
DeathAdder
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Nieje to jedno? :shock:

Ktorá tebe padne lepšie do ruky. Ako ti mám ja povedať ktorá ti bude príjemnejšia na dotyk?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Razorky maju otrasnu egronomiu, mne vobec nesadli v ruke a pouzivat bocne tlacitka bolo utrpenie. Nech si hovori kto chce, ze su to skvele gamerske mysky, urcite by som bral radsej Logitech. Myska z teba hraca aj tak nespravi ;)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

hojko napísal:Razorky maju otrasnu egronomiu, mne vobec nesadli v ruke a pouzivat bocne tlacitka bolo utrpenie. Nech si hovori kto chce, ze su to skvele gamerske mysky, urcite by som bral radsej Logitech. Myska z teba hraca aj tak nespravi ;)
Plny suhlas. Razerky maju dost zle referencie, uz som to tu pisal vcelku dostkrat, ze odchadzaju senzory alebo minule kamaratovi zapol PC a nechcela mu nabehnut myska z nicoho nic odisla. Ako povedal hojko, radsej Logitech. ;)
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

taktiez suhlasim, kamosi maju seci razery a len par z nich este nereklamovalo... a neviem ju dobre chytit do ruky ked doma pouzivam Logitech G7.... ergonomia sa neda porovnat :) logitechy nemaju chybu
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

ak sa rozhodujes z tych dvoch tak ber deathadder, v testoch obstala najlepsie zo vsetkych mysi v teste (vratane M$ a logitech). A ze nesnima pri zdvihu to co je za blbost? Ktora mys snima pri zdvihu? Ved o to ide ze ked ti dojde podlozka tak zdvihnes mys a prelozis ju na vacsi kus podlozky a tahas dalej, vtedy nesmie snimat pri zdvihani.
marcello
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marcello »

Gadelat napísal:ak sa rozhodujes z tych dvoch tak ber deathadder, v testoch obstala najlepsie zo vsetkych mysi v teste (vratane M$ a logitech). A ze nesnima pri zdvihu to co je za blbost? Ktora mys snima pri zdvihu? Ved o to ide ze ked ti dojde podlozka tak zdvihnes mys a prelozis ju na vacsi kus podlozky a tahas dalej, vtedy nesmie snimat pri zdvihani.
aha...logika ON ako vidim :D diki

//autoeditácia príspevku ( 11 Jul 2008, 12:37 )
Rattata napísal:taktiez suhlasim, kamosi maju seci razery a len par z nich este nereklamovalo... a neviem ju dobre chytit do ruky ked doma pouzivam Logitech G7.... ergonomia sa neda porovnat :) logitechy nemaju chybu
toto mi tvrdilo viac kamosov,nech dam prednost logitechu ale tri litre za taku G7,kt. ma sice perfektny tvar nemienim vyhodit :/
CHoBoT
Star
Star

Príspevok od používateľa CHoBoT »

ja mam razerku diamoond a nemam stym ziadne problemy podla mna je to good myska a nic mi neodislo a mam ju viac ako 2roky len sa natom potia ruky :D viac ako na inej hral som na tejho damond a logitech mx518 ci ako to je a takto sa mi zdala lepsia :) moj nazor
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

marcello: Pozri sa na MX518 alebo G5 od Logitechu.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Presne tak. MX518 nie je az taka draha. Stoji tusim do 1500sk.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

mam razer diamondback. nieje to zla mys, ale keby som mal teraz tie iste peniaze a pred sebou rozhodnutie, co si kupim, urcite by to nebola diamondback myska, ale skor logitech. razerka sa mi za dva roky nepokazila, ale hrozne sa na tom potia prsty. tie tlacitka su pogumovane a nie je to prilis prijemne na dotyk. co sa tyka technickeho vybavenia, tak k tomu nemam vyhrady. snimac funguje skvele, kabel je dostatocne dlhy, snima skvele aj na roznych povrchoch. bocne tlacidla su ale nepouzitelne. po dvoch rokoch nie su tak citlive. tie co sa stlacaju palcom sa este daju ako tak, ale s vacsou silou ako na zaciatku. tie na pravej strane su uplne nepouzitelne. to je moj pohlad na tuto mysku. ale stazovat sa nestazujem. zvykol som si pomerne rychlo.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ja mam Logitech cordless pilot super mys baterie menim kazdy pol rok (zatial som menil raz:D)
Rattata
Light Professional
Light Professional

marcello napísal:toto mi tvrdilo viac kamosov,nech dam prednost logitechu ale tri litre za taku G7,kt. ma sice perfektny tvar nemienim vyhodit :/
logitechy maju skoro setky rovnako dobry tvar :) az na tie nove futuristicke pixoviny

tiez by som tolko za mys nedal, kupil som ju minuly rok na invexe v akciovom stanku logitech za 1000 ceskych novu bez zaruky. mohol som si ju vyskusat ci ide a do 5 vratit... odporucam navstivit ak tam bude aj buduci rok... tam 5tisicove repraky za 2ku a podobne... len par kusov
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

DeathAdderku mam na skrini ked chces, ale nejde prave tlacidlo. Hodil som ju o stenu bo nejako blbo klikala v poslednej dobe tak som ju musel poslat kade lachsie.
kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kore »

Diamondback

Ako nic proti logitechu, ale doprdele z nim, kazdy furt len logitech, ste sa zblaznili? G5 ci G7? Kvader ako myska? no MX518 by som mozno bral, ale razer je razer, treba si zviknut, neviem co vy z razerkami robite, ci klepete rizky (rezne) alebo fakt neviem
:lol:
Rattata
Light Professional
Light Professional

Kvader ako myska?
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

marcello napísal:aha...logika ON ako vidim diki :D
No lebo ty potrebujes aby sa mys zdvihla do polmetra a snimala dalej co? omg radsej zapni brain ty

k teme: M$ - IE3
Razer - Deathadder
Logitech - MX518
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Jak uz vraveli niekolki predomnou, vykasli sa na Razeri, kup si radsej Logitech MX518.
Drzi sa uplne skvele, neni problem s bocnymi tlacitkami... ;)
(a mam pocit ze je aj krajsia...)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

hmm, sice som este v zivote tu razer (ziadnu razer) mys v ruke nedrzal, podla mna sa da zvyknut na tie bocne tlacitka... ked som ja doniesol domov svoju "microsoft wireless laser mouse 5000", tak som tiez nebol zvyknuty na tie bocne tlacitka... potom som si zvykol a musel vymenit za staru, ktore ich mala nizsie a zas, tam som ich nevedel ovladat... u mna ide napr. len o zvyk.
Napísať odpoveď