Ake mate auto?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
frodimir1
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa frodimir1 »

Neviem, ale znamy z Cz ked prisli k nam tak vraveli, ze mame omnoho lepsie cesty !! Tak neviem co je na tom pravdy :-D
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

frodimir1 napísal:Pocuj kolko kilometrov najazdi normalny clovek v zahranici ked si taky mudry ????
Povedz a rad by som kcel vediet kde by si kcel ist fPolsku a fČechách ryxlejsie ako na nasich cestach, a ked sa spytas na ulici ludi, ze kto chodi na aute v zahranici po hlavnej ceste, dialnici viac ako je predpisane, ti top moze povedat iba par 2pkov, ktory su nadrzany na xtrem, ktory z tohoh plynie!!!!
Neviem kolko najazdia v zahranici ale ja najazdim rocne okolo 25tis. mil.
Ja nepisem o rychlosti ale o tom, ze vodic, ktory na Slovensku so svojim vykonnym autom jazdi normalne a podla predpisov ( a to aj na dialnici) bije do oci a primitiv si len povie, ze naco ma take auto ked s tym nejde 250km/h. Lebo chce a preto ho ma.

Ty sa asi nepriamo bojis toho, ze keby ti niekto pozical 8 valec BMW tak by si to nevydrzal a dupol na plyn. Preto nemas rad vykonne auta? Radsej by si mal nejaky Favorit, ktory jazdi max. 150 a uz pri 130 by si mal strach? :)
frodimir1
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Mam este jeden dotaz:

Nepoznate niekoho kto ma VW Golf-a II GTi na predaj ???
Cicicok
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicicok »

Neviem ci nedokazes pochopit, ze v tom aute nejde ani tak o PS ako skor o ten luxus a pozitok z jazdy! Sak skus prejst 3000km (vlastne staci aj 1000km) cez Europu (bez dlhsej prestavky) v BMW/M-B/Audi a Octavia-i hned pochopis. V luxusnej triede su aj inak vyrabane a tvarovane kresla ako v niakej Octavia kde daju drevo, ktore obtiahnu latkou :?
frodimir1
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

MMMMMMMM nie ziadne drevo sa do toho nevyznas ako vidim!!!!
A s tym vykonom to neni prca !!!
Ale aj tak kto si v dnesnej dobe kupy auto s vykonom 55KW no dakujem pekne a este ked niekoho vidim ist na sprinty s tunovanou fabiou junior, ma ide roztrhat od smiechu !!!
A kupit si auto z viac ako milion je podla mna sialenstvo!!
Uj*bu ti ho predaju na suciastky a mas po 5 ci kolkych melonoch :-D
I ked poviem vam take hovydo soferovat nie dakujem, kcem tunovane VW Golf a II GTi a super audio do neho, a vase ost. "luxusne" auta mam fpici!!
skuste si zbehnut na luxurynation.com tak podla mna su tam aj lepsie "luxusne" auta, ci nie ???
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

to frodimir:keby sa z teba neliala zavist nespammujes tu
to Les:zase zovseobecnujes vlastnosti zopar typkov na vsetkych Slovakov...prestan s tym prosim!!
k teme:no BMW by som nove nekupoval urcite ale ked hovoris ze starsi model tak jednoznacne ano...po tom facelifte podla mna vyzeraju strasne.a je to naozaj rozdiel viest sa vo vyssej a strednej triede, to nemoze nikto popriet.dufam ze raz si kupim aspon A6... :roll:
Les
King
King

Holubar napísal:to frodimir:keby sa z teba neliala zavist nespammujes tu
to Les:zase zovseobecnujes vlastnosti zopar typkov na vsetkych Slovakov...prestan s tym prosim!!
k teme:no BMW by som nove nekupoval urcite ale ked hovoris ze starsi model tak jednoznacne ano...po tom facelifte podla mna vyzeraju strasne.a je to naozaj rozdiel viest sa vo vyssej a strednej triede, to nemoze nikto popriet.dufam ze raz si kupim aspon A6... :roll:
Co zovseobecnujem?

Ja si kupujem auta max. 3 rocne ale nikdy nie celkom nove. Uz som to tu myslim raz pisal.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Les napísal:
To je len o slovenskej mentalite, ako clovek chape toho, kto jazdi uplne normalne pomaly a ma vykonne auto. To je umenie a zvlast na Slovensku ! Kretenov, ktori svoje S120 vytunuju a jazdia v meste 90 vidim kazdy den.
myslim tieto zovseobecnenia...preco hned hadzes do jedneho vreca vsetkych Slovakov?...ja tiez jazdim kludne,na pedal sliapnem ked som na rovnej ceste sam,ved nepovedz ze aj ty si niekedy nechces jazdu uzit...a taki arogantni soferi o ktorych pises su vsade na svete nie len tu u nas
Les
King
King

Holubar napísal:myslim tieto zovseobecnenia...preco hned hadzes do jedneho vreca vsetkych Slovakov?...ja tiez jazdim kludne,na pedal sliapnem ked som na rovnej ceste sam,ved nepovedz ze aj ty si niekedy nechces jazdu uzit...a taki arogantni soferi o ktorych pises su vsade na svete nie len tu u nas
Dupnem na to niekedy ked predbieham a mam cistu dialnicu. O Slovenskej mentalite viem svoje a vazim si tych par vynimiek, ktore musia trpiet vsetko to, co SR "ponúka"...
cert
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cert »

frodimir1 napísal:Neviem, ale znamy z Cz ked prisli k nam tak vraveli, ze mame omnoho lepsie cesty !! Tak neviem co je na tom pravdy :-D
Tak ti znami videli cesty len v BA.
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

Holubar napísal:myslim tieto zovseobecnenia...preco hned hadzes do jedneho vreca vsetkych Slovakov?...ja tiez jazdim kludne,na pedal sliapnem ked som na rovnej ceste sam,ved nepovedz ze aj ty si niekedy nechces jazdu uzit...a taki arogantni soferi o ktorych pises su vsade na svete nie len tu u nas
lebo sa to da zovseobecnit, samozrejme existuje par vynimiek, ale asi nejazdis v rakusku a inych krajinach, to sa neda porovnat, soferi len uvidia prechod uz brzdia, ne jak u nas, stojim aj 10 min rano kym ma daka stara zenska pusti, inak no chance :roll:
cert
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cert »

frodimir1 napísal:MMMMMMMM nie ziadne drevo sa do toho nevyznas ako vidim!!!!
A s tym vykonom to neni prca !!!
Ale aj tak kto si v dnesnej dobe kupy auto s vykonom 55KW no dakujem pekne a este ked niekoho vidim ist na sprinty s tunovanou fabiou junior, ma ide roztrhat od smiechu !!!
A kupit si auto z viac ako milion je podla mna sialenstvo!!
Uj*bu ti ho predaju na suciastky a mas po 5 ci kolkych melonoch :-D
I ked poviem vam take hovydo soferovat nie dakujem, kcem tunovane VW Golf a II GTi a super audio do neho, a vase ost. "luxusne" auta mam **pi*i**!!
skuste si zbehnut na luxurynation.com tak podla mna su tam aj lepsie "luxusne" auta, ci nie ???
Auta za miliony: ked na take auto raz budes mat urcite si ho kupis(to Ti garantujem). Ak uz mas na auto za par milionov tak ho mas poistene a riadne zabezpecene(LoJack a pod).
Viezol si sa uz v poriadnom aute(M-B E-klasse, BMW 5, a pod.)? Mne sa zda ze si v takych autach ani nesedel.
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

cert napísal: Auta za miliony: ked na take auto raz budes mat urcite si ho kupis(to Ti garantujem). Ak uz mas na auto za par milionov tak ho mas poistene a riadne zabezpecene(LoJack a pod).
Viezol si sa uz v poriadnom aute(M-B E-klasse, BMW 5, a pod.)? Mne sa zda ze si v takych autach ani nesedel.
samozrejme ze vnich nesedel, to je iny pocit ako sediet v golfe... :roll:
Les
King
King

Traktorista napísal: lebo sa to da zovseobecnit, samozrejme existuje par vynimiek, ale asi nejazdis v rakusku a inych krajinach, to sa neda porovnat, soferi len uvidia prechod uz brzdia, ne jak u nas, stojim aj 10 min rano kym ma daka stara zenska pusti, inak no chance :roll:
No a tak ako je to v Rakusku a inych vyspelych statoch by to malo byt aj na Slovensku. Preto pisem vyspelych, lebo aj ti ludia maju uz trosku rozumu.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no tak s tymi prechodmi vam davam za pravdu,pri skole mam jednu krizovatku bez svetiel a jee to kazdy den boj dostat sa cez nu...ale hovori sa ze len Blavaci su taki arogantni soferi
a ked mam byt uprimny neverim ze toto je niekde aj inak,sice skusenost nemam,tak ale myslite ze ked si to napr. Nemec prasi v BMW po meste zastavi hocijakej babke na prechode?to sa zda byt az moc idealne ne?
Les
King
King

Holubar napísal:no tak s tymi prechodmi vam davam za pravdu,pri skole mam jednu krizovatku bez svetiel a jee to kazdy den boj dostat sa cez nu...ale hovori sa ze len Blavaci su taki arogantni soferi
a ked mam byt uprimny neverim ze toto je niekde aj inak,sice skusenost nemam,tak ale myslite ze ked si to napr. Nemec prasi v BMW po meste zastavi hocijakej babke na prechode?to sa zda byt az moc idealne ne?
Nie kazdy Nemec, to sa neda povedat. Ale vacsina aspon podla mojich skusenosti zastane. No a v USA je to podobne.
rsc
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rsc »

Na slovensku este nemame vypestovanu kulturu jazdenia. Napr ked ides za nejakym autom s cudzou EVC po meste, tak pi*ujes, lebo on si ho "hasi" 50 km/h a zastavuje na spominanych prechodoch (aspon ja mam taku skusenost).

Ale vo vseobecnosti sa da povedat, ze zalezi od kazdeho vodica. Tam, kde sa da (subjektivne povedane), jazdim aj ja rychlo ale nepovedal by som, ze som agresivny vodic. Skor ma irituju kok*ti na bicykloch - ti si obcas myslia, ze su nesmrtelni a potom sa cuduju ked im to niekto vyvrati :D
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

rsc napísal:Na slovensku este nemame vypestovanu kulturu jazdenia. Napr ked ides za nejakym autom s cudzou EVC po meste, tak pi*ujes, lebo on si ho "hasi" 50 km/h a zastavuje na spominanych prechodoch (aspon ja mam taku skusenost).

Ale vo vseobecnosti sa da povedat, ze zalezi od kazdeho vodica. Tam, kde sa da (subjektivne povedane), jazdim aj ja rychlo ale nepovedal by som, ze som agresivny vodic. Skor ma irituju kok*ti na bicykloch - ti si obcas myslia, ze su nesmrtelni a potom sa cuduju ked im to niekto vyvrati :D
Akych cyklistov mas na mysli? Co robia?
rsc
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rsc »

Takych, co jazdia po strede pruhu, rozmyslia si na poslednu chvilu, kam chcu odbocit (jasne ze bez toho, aby to ostatnym dali najavo), opity cyklisti, cyklisti bez svetiel, kluckujuci pomedzi auta....je ich vela.

Ale najviac ma dorazil typek, ktore ho som videl v piatok - cca o polnoci som siel cez svetelnu krizku (bol som na hlavnej) a on ho supal asi 30 km/h cez celu vedlajsiu, napriec krizovatkou. Mat nalozenych viac nez som mal, uz mam asi za*eb*ne auto a rozbitu prednu masku+sklo :evil: Takych nemusim.
Les
King
King

Toyota Avensis
Prílohy
avensis07.jpg
avensis07.jpg (19.27 KiB) 1330 zobrazení
avensis06.jpg
avensis06.jpg (32.2 KiB) 1330 zobrazení
avensis01.jpg