PS: Minule som chodil na kazdy jeden pc a cez subor hosts som vsade zablokoval pokec, to ste mali vidiet
Vypnutie pc, aj na dialku.
-
kore
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Vypnutie pc, aj na dialku.
Niekde som cital ze cez lan, cez cmd sa da nejak nastavit cas, ze sa v tedi a tedi vypne pc, myslim ze to bolo na jednom nemenovanom fore, preto sa vas pytam ze ci nepoznate nejake take haluze, chcel by som to aplikovat v skole, kedze vsade na kazdom pc je admin prava,
PS: Minule som chodil na kazdy jeden pc a cez subor hosts som vsade zablokoval pokec, to ste mali vidiet
Nikto nevedel preco to nejde 
-
jorg22
Medium Professional
ked chces robit haluze tak na kazdom PC nastav:
Start->Spustit
Tu mas navod ako sa to pouziva je tam aj napisane ze sa da aj PC v sieti vypnut ale to som este neskusal treba skusit
Potom mozes este vytvorit CMD subor a zapisat do registra aby za zapol hned po starte windowsu.
To vypinanie sa neda zrusit normalne iba ked clovek napise shutdown /a ale to v tej chvili nikoho nenapadne
Start->Spustit
Kód: Vybrať všetko
shutdown /s /c "Majte sa!" /t 500Kód: Vybrať všetko
http://www.ss64.com/nt/shutdown.html To vypinanie sa neda zrusit normalne iba ked clovek napise shutdown /a ale to v tej chvili nikoho nenapadne
-
kore
Light Professional
Dikes, nieco take som potreboval, inac, nenasiel by si mi alebo nenapisal by si mi nieco ako tabulku ze je na pc a zrazu : Papa ty zmrde da ano vypne pc, da nie vypne pc,jorg22 napísal:ked chces robit haluze tak na kazdom PC nastav:
Start->SpustitTu mas navod ako sa to pouziva je tam aj napisane ze sa da aj PC v sieti vypnut ale to som este neskusal treba skusitKód: Vybrať všetko
shutdown /s /c "Majte sa!" /t 500
Potom mozes este vytvorit CMD subor a zapisat do registra aby za zapol hned po starte windowsu.Kód: Vybrať všetko
http://www.ss64.com/nt/shutdown.html
To vypinanie sa neda zrusit normalne iba ked clovek napise shutdown /a ale to v tej chvili nikoho nenapadne
Alebo nieco take ze by to tam hadzalo kopu ERROROV.
-
jorg22
Medium Professional
Tak tu som ti spravil jednu haluz, presne 1 000 001 krat by to malo vyhodit okno s chybou dufam ze staci
, ak chces zdrojak alebo ten program na vypnutie PC tak napis.
- Prílohy
-
- error.rar
- Haluz
- (179.07 KiB) 395 stiahnutí
-
manager666
Star
jorg22 nema to ochranu pred vypnutim z procesov
Ja som narychlo skodil programek,ktory sa spusti 60 krat(a kazdy co sa spustil znovu 60krat
=nekonecny cyklus
) a kazdy jeden vyhodi chybu(celkovo 32 000chyb na jeden program). A ak sa budes chciet snazit vypnut ten program,tak sa spusti znovu 60krat
Cize neskusat , ak neplanujes restartovat PC, pretoze tento programek tak zatazi aj procesor,ze sa nedostanes ani k vypnutiu vsetkych tych spustenych procesov, co je aj nemozne
Na co vlastne potrebujete taky program, co vyhodi vela errorov ?
Ja som narychlo skodil programek,ktory sa spusti 60 krat(a kazdy co sa spustil znovu 60krat
Cize neskusat , ak neplanujes restartovat PC, pretoze tento programek tak zatazi aj procesor,ze sa nedostanes ani k vypnutiu vsetkych tych spustenych procesov, co je aj nemozne
- Prílohy
-
- chyba.zip
- nespustat ! Len na vlastne riziko
- (3.56 KiB) 183 stiahnutí
-
addictor
Medium Star
zdrojak neprezradis...?manager666 napísal:jorg22 nema to ochranu pred vypnutim z procesov![]()
Ja som narychlo skodil programek,ktory sa spusti 60 krat(a kazdy co sa spustil znovu 60krat=nekonecny cyklus
) a kazdy jeden vyhodi chybu(celkovo 32 000chyb na jeden program). A ak sa budes chciet snazit vypnut ten program,tak sa spusti znovu 60krat
![]()
Cize neskusat , ak neplanujes restartovat PC, pretoze tento programek tak zatazi aj procesor,ze sa nedostanes ani k vypnutiu vsetkych tych spustenych procesov, co je aj nemozne![]()
-
manager666
Star
-
manager666
Star
heh...no dobre...ale akoze...je to total primitivne 
(Pproject obsahuje dva Formy s nazvami: jedna, dva):
Kood pre form jedna:
//audiotrack: zdrojáky dávaj do code
Kood pre form dva:
nesmejte sa mi velmi...
program sa musi volat "chyba", inac nefunguje
nerobil som uz aby sa zistil jeho nazov, pretoze predpokladam,ze nikto sa absolutne nepokusi ho premenovat 
(Pproject obsahuje dva Formy s nazvami: jedna, dva):
Kood pre form jedna:
Kood pre form dva:
program sa musi volat "chyba", inac nefunguje
-
Lord_Riddick
Amateur
Re:
Potreboval by som zapísať do registra tento súbor "koniec.cmd" aby sa zapol hneď po štarte Windowsu. A dá sa nejako ešte spraviť aby sa na ploche neukázalo to okno s odpočítavanim času? Ak hej, ako prosím? Ďakujem peknejorg22 napísal:ked chces robit haluze tak na kazdom PC nastav:
Start->SpustitTu mas navod ako sa to pouziva je tam aj napisane ze sa da aj PC v sieti vypnut ale to som este neskusal treba skusitKód: Vybrať všetko
shutdown /s /c "Majte sa!" /t 500
Potom mozes este vytvorit CMD subor a zapisat do registra aby za zapol hned po starte windowsu.Kód: Vybrať všetko
http://www.ss64.com/nt/shutdown.html
-
iceman1414
Medium Star
Re: Vypnutie pc, aj na dialku.
A co tak skusim Teamviewer?