Zmena pouziv. hesla vo WinXP bez poznania stareho hesla
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
A ako nabootujes tvoje uzasne bootovacie CD ked mas zakazane bootovanie z CD a zaheslovany BIOS ? Mimochodom pytali sa tu na alternativy bez akychkolvek CD
ty sa zobud.
Ano napr. taky ERD Commander je dobry no ak je nastavene secondárne bootovanie na HDD a vsetko ostatne zakazane tak aj toto ti je na dve veci.
Ano napr. taky ERD Commander je dobry no ak je nastavene secondárne bootovanie na HDD a vsetko ostatne zakazane tak aj toto ti je na dve veci.
-
Mek
Addict
zdroj neznamyJak odstranit heslo z BIOSu
Občas se stává, že nastavíte v BIOSu počítače heslo, které později zapomenete a tím se připravíte o možnost měnit důležitá nastavení počítače. Nejúčinnějším řešením je odpojení baterie na základní desce (u některých motherboardů je to možné prostřednictvím propojky nebo přepínače). Tímto krokem si ale vymažete veškeré uložené údaje jako je velikost a typ disku, počet disketových jednotek, datum a čas atd., a jejich opětovné nastavení může zabrat poměrně dost času. Některé BIOSy mají univerzální hesla, kterými je možné zaheslovaný počítač odemknout.
Pro Award BIOS zkuste:
589589
ALFAROME
ALLy
AWARD?SW
AWARD_SW
BIOSTAR
HLT
j256
j262
LKWPETER
SER
SKY_FOX
Syxz
Wodj
Pro AMI BIOS:
AMI
AMI!SW
AMI?SW
AMI_SW
cmos
password
setup
sw
Heslo z BIOSu AMI je možné zjistit také programem AMIDECOD.EXE, který najdete na mnoha CD ROMech se sharewarovými programy.
je to ale uz dost stare, mozno aj 10 rokov.
Ahoj. Som v zahranici a mam tu zaheslovany pocitac. Nemam tu ani winrar co znamena ze si ani neaky poriadny casak nemozem rozbalit lebo pvacsina pdfiek je zararovana... a nemozem tu taktiez nic instalovat kedze by som chcel dat neake fotky na picassu ale tma si treba stiahnut malinky program a cezneho ukladat nanu fotky. Skusal som uz niekty s tychto navodou ale bohuzial nedari sa mi. Na 3ties strane uuplne prvy prispevok je daco o tom ako si spraviz vlastneho uctu administratorsky... dali by ste mi k tomu troska blizsi navod alebo daco co mi uz pomoze. Dakujem a mozno neuverite no nejsu to bachorky vymysli ani ziadny iny nekaly zaujem. 
-
Mek
Addict
a co tak si doniest winrar na usb kluci? resp. jeho portable verziu... to iste plati o tom programku pre picasu... ja som to tiez tak v robote robil... doniesol som si portable qip a dalsie veci a nemal som problem, nic som predsa neinstaloval 
este mi napadlo, ze ak mas zablokovane aj usb porty, tak si to upni niekam na net a potom uz iba stiahni
este mi napadlo, ze ak mas zablokovane aj usb porty, tak si to upni niekam na net a potom uz iba stiahni
-
UplenssGrapher
Zablokovaný