keby som mal sade nosit NB tak ma asi drbne... sak ked potrebujem vytiahnem mobil a ficim ... ale je pravda ze ked mam pri sebe NB tak pouzijem radsej tenSchre! napísal:ja vam neviem... je to asi absolutna spicka (tabulkovo je prva Xperia, ale to je iny segment ako toto) ale zase nieje to az zbytocny luxus? kto by chcel toto vsetko, za tu cenu ma notebook. recami o mobilnosti ma nepresvedcite, na NTB to mate plnohodnotne a na malom telefone tukat... som zastanca technickych hraciek ale co je vela...
NOKIA N96
-
mikkimikki
Medium Professional
to je dokonca viac ako mam disk v kompe
ale aby som neodbiehal, ten telefon sa mi moc po strane vzhladu nepaci, nepacila sa mi ani n95 ani n82 (asi vec vkusu), inak som zastanca symbianovych telefonov (mal som n70 a 6120c), ale za tu cenu to asi fakt nestoji. to by som radsej notebook a nejaky lacnejsi symbian na vybavovanie veci co potrebujem
ale aby som neodbiehal, ten telefon sa mi moc po strane vzhladu nepaci, nepacila sa mi ani n95 ani n82 (asi vec vkusu), inak som zastanca symbianovych telefonov (mal som n70 a 6120c), ale za tu cenu to asi fakt nestoji. to by som radsej notebook a nejaky lacnejsi symbian na vybavovanie veci co potrebujem
Mam telefon s 30MB internou pamatou a 1GB mSD kartou a tu nemam zaplnenu ani do stvrtiny, mam tam par obrazkov a pesniciek aj tie si posutam strasne zriedkavo. Neviem ako ty ale ja nevidim ucel vo vyuziti 8 ci 16GB pamati v mobile, 8GB pripada na cca 2000 mp3 alebo 3 DVD filmy a toto drzat v telefone, no koniec.K|OZZY napísal:mam 8GB a stale malo ked bude 16GB aj to bude malo
-
D!eSel_78
Star
- Kontaktovať používateľa:
Len vies, pamat zariadeni je relativna. Zatial co jednemu postaci par mp3ek a obrazkov, druhy chce vyuzit plny potencial multimedialneho zariadania, treti je zase priemer atd. Nemozes to niekomu zazlievatSheep napísal:Mam telefon s 30MB internou pamatou a 1GB mSD kartou a tu nemam zaplnenu ani do stvrtiny, mam tam par obrazkov a pesniciek aj tie si posutam strasne zriedkavo. Neviem ako ty ale ja nevidim ucel vo vyuziti 8 ci 16GB pamati v mobile, 8GB pripada na cca 2000 mp3 alebo 3 DVD filmy a toto drzat v telefone, no koniec.
povedz mi kto v pozera na tom pidi displeji z rozlisenim 240, DVD video? alebo kto pocuva playlist s 2000 skladbami?Schre! napísal:Len vies, pamat zariadeni je relativna. Zatial co jednemu postaci par mp3ek a obrazkov, druhy chce vyuzit plny potencial multimedialneho zariadania, treti je zase priemer atd. Nemozes to niekomu zazlievatJa mam 6280 + 1GB a poviem ti riadne sa musim obracat s kazdym MB, uz to potrebuje zmenu. Nestaci to.
http://www.pixmania.sk/sk/sk/1592869/art/nokia/n96.html
to je nejaky joke ? alebo je to uz v predaji ?
-
D!eSel_78
Star
Nie je to joke, zrejme. Pixmania dovaza z Franuzska a je mozne ze tam sa uz predava. Nemam overene, no vseobecne vo FR a UK maju techniku a vseobecne veci skor ako tu.s0juz napísal:http://www.pixmania.sk/sk/sk/1592869/art/nokia/n96.html
-
D!eSel_78
Star
No, Nokiu N95 8 GB zaradili pomerne nedavno... Uz si si odpovedal?s0juz napísal:hejj....tu je to oneskorene, myslim ze prve miesto,kde sa zacala n96 predavat bola india....inac...neviete kedy ju bude mat nejaky nas operator v ponuke ? Officialne september-oktober, nevie niekto presnejsie ? 22 000 je moc....ale do nejakych 17-18 000 by som bral na akciu