a len tak btw chcem pochváliť za skvelé animácie loga tohto fora... ten kto to vymýšľa má dobrú fantáziu...
Valentin 14. februara
-
addictor
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
a vies co by bolo romantickejsie? keby si ty dosiel a na Velku Noc jej zaklopal na dvere so korbacom...spanoo napísal:Momentlane logo hojka ukazuje aky bol moj valentin...moju priatelku som pocul iba cez telefon a chvilu som s nou chatoval cez gmail...romantika co?
ALe idem jej kupit letenky na Velku Noc...a poviem Vam to bude romantika
Je zaujimave, ze v kazdej teme v ktorej je spomenuty valentin, alebo hocikde na ulici o nom pocut len od ludi, ktori ho neznasaju a nadavaju nam, normalny clovek ktory prezil prekrasny den so svojou priatelkou o nom nemusi nikomu hovorit.
Vsade je len o tom aky je valentin otrasny sviatok... nechajte si to pre seba tak ako si to nechavaju pre seba ludia, ktorim sa ten den pacil, nie preto ze bol valentin, ale preto ze boli o svojou priatelkou, manzelkou....potesili sa kiticou kvetov, darcekom....
Vsade je len o tom aky je valentin otrasny sviatok... nechajte si to pre seba tak ako si to nechavaju pre seba ludia, ktorim sa ten den pacil, nie preto ze bol valentin, ale preto ze boli o svojou priatelkou, manzelkou....potesili sa kiticou kvetov, darcekom....
O tom, co si tu napisala, sme sa tu "hadali" par mesiacov predtym a k nicomu to neviedlovladuška napísal:lebo som si chcela na to povedat svoj nazor
-
Začiatok Konca
Professional
Myslím, že nešlo o názor, ale skôr o posthunt.. keď tak sledujem jej duchaplné príspevky..
k téme.. nepotrebujem valentín, aby som si spomenul, že niekto so mnou chodí.. Svoju priateľku milujem každý deň i noc a je mi jedno, či je valentín, dušičky alebo ja neviem, čo.. Je to len sviatok zaľúbených.. aj tento rok sme to pojali komerčne.. a pokupovali sme si "hovadiny" len tak zo srandy..
Milujem Ťa.. 
//edit: aspoň sa nabudúce podpíš, Vladuška..
k téme.. nepotrebujem valentín, aby som si spomenul, že niekto so mnou chodí.. Svoju priateľku milujem každý deň i noc a je mi jedno, či je valentín, dušičky alebo ja neviem, čo.. Je to len sviatok zaľúbených.. aj tento rok sme to pojali komerčne.. a pokupovali sme si "hovadiny" len tak zo srandy..
//edit: aspoň sa nabudúce podpíš, Vladuška..
OT: my budeme mat prave na dusicky vyrocieZačiatok Konca napísal:...Svoju priateľku milujem každý deň i noc a je mi jedno, či je valentín, dušičky alebo ja neviem, čo...
uz je celkom dobry cas na vykopanie tejto temy, tak co bude tento rok?
mna snad caka weekendova chata
jasne,ze kazdy normalny clovek ma svojho partnera rad v hociktorom rocnom obdobi....ale keby ste si davali darceky kazdy den stratilo by to svoju podstatu....a napokon ja osobne darcek nekupujem preto aby som mu ukazala ako ho mam rada(pretoze to sa neda) ale preto ze ho chcem niecim potesit a opat sme na zaciatku,ze potesenie kazdy den nie je potesenie...aspon u mna...nehovorim, ze si davame darceky len na valentina ale valentin to je sviatok zalubenych,to je moj sviatok
-
fifika171
Novice
jooojjj
tak ja mam darcek vymysleny..dohodli sme sa ze kazdy na valentina vyrobi nejaky darcek a nebude to takeo otrepane ako kupit nieco..kupit dokazeme hocico..ale take nieco..ako napr. dvd s nasimi foto..pesnicky..a pod..to je prava romantika a verte tomu ze ked si to raz budu pozerat vase paktnerky...nikdy na vas nezabudnu:)

-
axxis
Addict
Re: jooojjj
no vyrobit dyvydycko s fotkami je fakt to najkreativnejsie co som kedy videlfifika171 napísal:tak ja mam darcek vymysleny..dohodli sme sa ze kazdy na valentina vyrobi nejaky darcek a nebude to takeo otrepane ako kupit nieco..kupit dokazeme hocico..ale take nieco..ako napr. dvd s nasimi foto..pesnicky..a pod..to je prava romantika a verte tomu ze ked si to raz budu pozerat vase paktnerky...nikdy na vas nezabudnu:)![]()
a s pesnickami? no dam holke cedlo nadrbane black a death metalom tak som si isty, ze si to bude pamatat az do zlatej svadby