tak som sa tiez zapisal medzi beta testerov, skoda, chcel som to urobit uz predtym, len som na to nejako zabudol. Dufam ze este nejaka ta beta bude. Trochu som si ale pri pisani toho "profilu" prilepsil
.:M4jco:. napísal:Nečítal som celú tému, ale kamarát kedysi vypínal a zapínal modem aj PC takým dlhým papekom. A aj to fungovalo, samozrejme záležalo na vašej šikvnosti
//autoeditácia príspevku ( 15 Jul 2008, 9:45 )
ale ja tam zadam ten mail a ono mi to neposle nic ale tie hry us mam ale potrebujem este ten program ces ktore spustim
//autoeditácia príspevku ( 15 Jul 2008, 11:00 )
a este sa newie preco to robi to no user ci co to pise lebo aj mne to vipisalo co sa stim da robit???
//autoeditácia príspevku ( 15 Jul 2008, 11:10 )
a inac ten key dorazi teda kedy az?
//autoeditácia príspevku ( 15 Jul 2008, 9:45 )
ale ja tam zadam ten mail a ono mi to neposle nic ale tie hry us mam ale potrebujem este ten program ces ktore spustim
//autoeditácia príspevku ( 15 Jul 2008, 11:00 )
a este sa newie preco to robi to no user ci co to pise lebo aj mne to vipisalo co sa stim da robit???
//autoeditácia príspevku ( 15 Jul 2008, 11:10 )
a inac ten key dorazi teda kedy az?
inak naco je to ako dobre? pozeral som video a prislo mi to absolutne zbytocne .. jedine co je na tom dobre je asi "coo ti j3beee ovladam pc *hocijakym* predmetom " ...
mne je to dobre no a mne ten ky este nedosiel a sak to musim zadat tam to svoje cislo ten kod a mail a ono posle key ne?
//autoeditácia príspevku ( 15 Jul 2008, 21:08 )
a inac neda sa ten instal teho programu poslat ked jo nech to tu nekdo upne vim ze neni warez ale sak aspon na chvilu nes vimazu
//autoeditácia príspevku ( 15 Jul 2008, 21:09 )
a prosim pridajte mi karmu