Skinheads

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Tempus7 napísal:Sú to skôr fašisti :wink:, media si často mýlia pojmy, hádžu nacionalistov do jedného vreca s tými magormi
To je jedno su to skor magori pretoze pochybujem ze vobec jeden z nich niekedy spravil nieco prospesne pre bielu rasu. Takyto pochod ktory nesluzi nicomum, neni na ziadnu pamiatku, a zucastnuju sa ho vzdy len vyholene 16 rocne deti co v 40 stupnovych horuckach chodia po meste v 20 dierovych tazkych botach... Najviac sa mi pacila Arafatka na tom typkovi co prednasal :D To zjavne nosia obe strany a kazda si mysli ze to znamena nieco ine. Myslim ze zdravy nacionalizmus s tym ze Slovaci by chceli rozvyjat svoju krajnu, kulturu a tak by mohol prekvitat nebyt takych idiotov a ze by nacionalizmus bol proste vola pomoct vlastnym ludom a nie snaha znicit inych ako to beru henty uboziaci... Potom sa vzdy najdu aj taky pomatenci ktory uz nevedia co od dobroty ked ich zjavne uz nebavi chlastat, drogovat a tr*kat a zalozia si kult Antifa, ktory namiesto toho aby bojoval proti nacizmu a fasizmu zbytocne iba robi bordel a nasilie... To snad nikdy neprestane aby Slovak bojoval proti Slovakovi

K Slavovi... Ja chodim po ulici s Lonsdale a botami uz asi 2 roky, par krat do mna pindali aj antifa aj nackovia ale gule nato aby niekoho mlatili maju az ked su 15 na 1... + nezaskodi sa vzdy poistit kaserom alebo niecim takym :P
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Ujo Marky napísal: AxXis: kde to je?:D Som to nikde nevidel tu babku :D
na ved v tomto clanku co je hned pred mojim postom
http://www.sme.sk/c/3972251/Nacionalist ... cinom.html
„Chceme slobodu slova! Slobodu prejavu! Chceme svoje práva! Prepusťte politických väzňov,“ skandoval zástup pozdĺž celej zhruba trojkilometrovej trasy do centra mesta.

Ľudia zväčša reagovali podráždene, niektorí si dokonca ťukali na čelo. „Akú slobodu slová chcú? Keď poviem, že Fico je k..., nič sa mi nestane,“ rozčuľovala sa staršia pani. Ďalší mladík vravel, že sa hanbí, že je Slovák, keď vidí koľko slovenských vlajok medzi nimi veje.
P.S. Antifaci, ktori su tuna u nas zvacsa nevladzu ani chodit a rozpravat toboz robit bordel :D neviem ako to funguje inde :D
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Som to tam chcel hodiť, ale ma predbehli.. :D Podľa mňa je to hlúposť.. aj celý nacizmus aj antifa.. jeden väčší blbec, jak ten druhý. Tento pochod bol len trápna fraška, ako vlastne všetky.. A antifa, to isté.. Dávnejšie som odsudzoval nacizmus(vlastne aj odsudzujem do istej miery) ale antifu som podporoval. Ale čím som starší, tým mi je to viac jedno, pokiaľ neskáču do mojej priateľky, do chalanov, nechodia na naše koncerty.. a v poslednom rade neobťažujú mňa, tak nech sa aj trtkajú do riti, je mi to jedno..
Môj názor sa stal viac apolitickým a ich vojny sú mi ukradnuté. Skinhead by však nikdy nemal zabudnúť, odkiaľ je a kto sú jeho kamaráti..

Marky a ako si im to vysvetlil?.. to by ma teda zaujímalo.. :D
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Ujo Marky
Ta arafatka ma spočiatku pomýlila, že čo to kecá ten antifák.. :D

Bielu rasu by viac vyzdvihli keby si porobili školy a správali sa slušne
Bol som už svedkom zopár fightov ale len ako "nezávislí pozorovateľ" a tie 2 skupiny si naozaj nič nedarujú
ZitePunkom napísal:Marky a ako si im to vysvetlil?.. to by ma teda zaujímalo..
že nohy na plecia :D

axXis To si si zmenil bydlisko kvôli mne? :oops: :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tempus7 napísal: axXis To si si zmenil bydlisko kvôli mne? :oops: :D
Co? Nie.
To ma Erytrocit tituloval takto a strasne sa mi to zapacilo :D

edit:// ale aj Mósonmágyárovár nebol zas taky najhorsi :D
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

ZitePunkom napísal:Marky a ako si im to vysvetlil?.. to by ma teda zaujímalo.. :D
Si najprv napisal Turtlak :D Tak som nechapal a nereagoval :D

Normalne antifakom som povedal nech si daju odpich boli vyvynuty jak Albansky turizmus... A poznali niakych mojich kamaratov tak oni boli v pohode.

S nackami som mal asi tri krat problem... Raz ked som siel pri dome ma dvaja zobrali a ze co chalanko ze to co ma byt.. cierne snurky v botach ( uz mam biele :D Su o dost krajsie :D ), kabat a oznacik Oi!. Ja ze no a co s tym? Tak sme sa tam vypravali oni sa ma pytali ci som niekedy cital Mein Kampf tak som povedal ze hej.. Oni mi tam trepali niake blbosti a nemali ziadne argumenty tak boli nasraty a nakoniec sme dosli k tomu ze ani jeden z nich 2 ho necital (radsej som sa nepytal ci vedia citat) ale kamarat im hovoril :D:D:D Potom sa ma jeden pytal ze ci viem nieco o Skinheads ked som taky frajo... Tak som mu hovoril ze zozaciatku to boli aj cernosi a pocuvali SKA a Reggae a tak... On sa nasral jak kkt uz mi isiel vrazit ale ten druhy mu povedal ze nenene ze to je pravda ze to niekde cital... Potom sa ma spytali kolko mam rokov som povedal a oni ze ok mas stastie ze si mlady... Tak neviem :D

Druhy krat ma stretli ich kamosi akurat ked som isiel na trening, tak tam stacilo otvorit tasku a ukazat im rukavice a dali pokoj :D Zjavne videli ze nemam naladu sa s nimi bavit lebo dosli za mnou a pozdravili ma ze "Cau fasko" :lol: Ja ze "Pozdrav Pan Boh ale nejsom fasko" potom som im povedal ze mam u riti celu politiku a nech ma nehaju ist na trening... Potom som jedneho z nich stretol na Noci Bojovych umeni a pokecali sme si :D Chodil na Kickbox do niakeho pofiderneho klubu...
Začiatok Konca
Professional
Professional

Sranda.. :D nechápem, aký je rozdiel medzi tými šnúrkami.. :shock: už sme to tu rozoberali.. ale prečo?.. kvôli čomu si si dal biele šnúrky?.. ja mám stále čierne.. a myslel som, že biele nosia náckovia... :) (inak minule som si kúpil červené traky.. aj to niečo znamená?.. :D )Ja som mal tiež zopár skúseností.. :D Raz ma zastavili dvaja, ale to som nemal asi ani 13 rokov.. :D a robili si zo mňa srandu.. :D Potom keď som šiel na jeden koncert a boli tam nože.. :? Potom, keď za mnou prišiel jeden taký, čo mal ruku, ako ja stehno.. :lol: a vyhrážal sa mi, čo nebol veľmi príjemný pocit.. :? A potom som sa raz korčuľoval a naháňali ma.. ale mal som čo robiť.. :? ušiel som.. :D potom, keď som si šiel zháňať brigádu a išiel som do jednej krčmy a tam dvaja čakali, a len vyrývačne pozerali a ja tiež.. (v kľude by ma tam rozobrali.. )Ale ukázal som, že nemám strach, čo som nemal.. a potom tipovali, akú značku mám boty.. :D keď som odchádzal.. :lol: a také, keď prišli na koncer nepočítam.. :D
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Neni to ziadny rozdiel...
Vacsina nackov nosi biele snurky v botach aspon u nas v BA... Ale poznam kopec aj punkacov co maju biele snurky :P To o niecom nehovori ako Lonsdale :) A traky uz vacsinou nosia iba trads a tak u nas :P Nackom ostala z povodneho stylu len hola hlava a niekedy boty... Inak so Skinheads uz nemaju nic spolocne...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

biele snurky? teda to musi vyzerat desne na ciernych botach :D
inac mna si tiez raz v krcme stopla taka vacsia skupina vyholenych typov, ktori boli zjavne v inej vahovej kategorii tak som mal trochu tremu. Ale typek sa ma opytal: "Ty si metalista?" ja,ze hej, som a typ na to: "nevies kde by som mohol zohnat tricko burzum jak tam palia katedralu?" tak som mu odporucil devilhorns podakoval mi a ja som isiel na pivo ku kamosom :D
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Posud sam :)
Prílohy
P6140140_resize.jpg
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

Ujo Marky napísal:Posud sam :)
ved to vyzera ako poltopanky do kostola
take 12 dierove by uz inac vyzerali s bielymi snurkami
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hento je v ramci normy, ale ja som si to tak predstavil na svojich 15 dierkovych, to by asi ukazalo inak, konkretne toto som mal na mysli (tu fotku som tu daval uz davnejsie)
Prílohy
SKINHEADS.jpg
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Ktory si ty AxXis? :D:D:D:D :lol:

No ja nemusim uputavat pozornost 15 dierkami :D Mal som aj take :) Ale uz ma to preslo...
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

K tomu pochodu v Trenčíne pripájam svoj komentár zo SME...... (na SME je v diskusii pod nickom hellbound - druhý nick, čo používam)

Dámy a páni, nakoľko som Trenčan, tak som sa tam bol včera pozrieť, aby som videl čo tam skutočne bude...... Nacistov som nevidel žiadnych, žiadne nacistické pozdravy, ani zničme Židov a podobné heslá tam nepadali.... Čo som videl bola skupina čierne oblečených mladých ľudí, ktorí prezentovali svoje názory na slobodu slova a podobne..... Neviem ako Vy, ale ja si nedovolím súdiť ľudí podľa toho ako vyzerajú a čo majú oblečené.... Skôr sa dívam na ich prejav, a podľa toho si urobím názor....Čo teda hovorili???? Hovorili o slobode prejavu a o tom, že tento štát je totalitný...... K slobode prejavu, pokiaľ zákon postihuje myslenie a nie konkrétne skutky, tak potom sloboda prejavu skutočne absentuje..... A taký štát demokratickým naozaj nazvať nemôžeme..... Lebo človek má rozum na to, aby ním samostatne myslel, a môže si myslieť čo chce, nie len to čo sa podáva v novinách, masmédiách a podobne...... Napriek tomu, že s týmito ľuďmi nič nemám musím uznať, že v tomto mali skutočne pravdu......

Teraz k tým ich odporcom........ Tí sa ukázali ako banda vulgárne pokrikujúcich mladých ľudí, a mnohí vyzerali, že sú pod vplyvom drog či alkoholu (alkohol som z nich cítil)..... Verím, že slušní ľudia si svoje názory vedia povedať aj normálne. Ale práve táto skupina ľudí ani ich vystupovanie mi ako normálne nepripadalo.... Podobných ľudí vídavam aj v TV, keď je niekde nejaký summit, ako zapaľujú autá a robia násilnosti..... A pokiaľ niekto nemá úctu k majetku či vlastníctvu iného človeka, tak to svedčí o jeho vzťahu k ľudom všeobecne.....

Nech si myslí kto chce, čo chce ale toto je môj názor na včerajšie udalosti v TN.....
Začiatok Konca
Professional
Professional

Ako by to vyzeralo na 10d?.. :D inak aj ja by som chcel trojdierkové, ale.. no. nemám peniaze.. no, niečo sa mi črtá a tak dúfam, že mi to víde.. :) V skúšobni nám nejde elektrina už tretí týždeň, takže zo skúšania je veľké hovno.. :?

Ozaj Marky, keď ste hrávali na začiatku, tak ste hrávali preberačky, nie?.. :) nemáš ešte niečo, čo ste hrali a čo by sa mi páčilo?.. :D poprípade aj akordy na basu.. :P Ďakujem.. :)
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Mi sme nehrali preberacky, nas spevak mal uz hudbu aj texty len potreboval ludi ktory to budu hrat :) Tych som zohnal ja :P Napis mi SS/PM tam mozme pokecat.
Inak preberacky hrame len na koncertoch lebo doteraz sme nemali dostatok songov a to sme hrali Mizeriu II a Daj sa dohola. Ked chces taby na nieco tak kludne napis ja niektore songy uz sundam aj na sluch :D
Teraz uz ani tie nebudeme hrat lebo mame dost vlastnych songov, 21. jula by sme mali zacat nahravat CD obal bude vyzerat niak takto: (este musim pridat prehlasky makcene a vykricnik :D Dole este pridam nas znak a znak Good Night Each Side :) )
Prílohy
AKS.jpg
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Ujo Marky napísal:To snad nikdy neprestane aby Slovak bojoval proti Slovakovi
ty si toho dobrym pripadom ako tak citam.. ;)

ucastnici pochodu boli hned samozrejme nejaki tupi krcmovi nackovia a podobne sracky..

Pinhead to opisal dost presne
Začiatok Konca
Professional
Professional

Nikto tu nepovedal, že to boli tupí krčmoví náckovia, len ty.. :wink: okrem toho.. môžu sa prezliekať za čo chcú, aj tak sú to len extrémisti, ako antifa.. :roll:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

ZitePunkom,
Ujo Marky napísal:Mam velku dilemu ci nackovia ktory hovoria o tom ze sa neozieraju a nefajcia pricom to je casto jediny sposob ako bojuju za Slovensko a bielu rasu su vacsi idioti ako polonahy smradlavy bezzuby antifaci...
A neviem co ma znamenat to 'extremisti' -taketo nic nehovoriace novinarske vyrazy..

Asi to znamena nebyt clenom stada.. najlepsie byt apoliticky a mysliet si ze sa ma nic netyka, ze :lol: :roll:
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Nikto nieje apoliticky...

"Politika je aj to ze si rano ides kupit rozky..."

Len niektory to beru ako politiku... A iny ako sucast zivota.
Aryan myslim si ze si natolko inteligentny aby Ti bolo jasne co su zac Ti ludia co boli na pochode a ze to nieje ta Tvoja idealisticka NS postava. Ja potrebu spochybnovat holocaust nemam... Tym ze ho spochybnis ba aj vyvratis sa nic nezmeni.. Zivot ide dalej tak ako doteraz... Vsedko ine mozes povedat kedy len chces :)

Daj mi Aryan jeden priklad kedy Teba zatkli, obvinili, zabili za tie blbosti co trepes tu na fore :D
Aj keby Zidia vladli svetom :D Aj keby Zidia vyrabali vsedky banany na svete aj keby Zidia zjedli vsedko maslo na svete... Nic to nemeni na tom ze Slovensko moze byt ovela lepsie aj krajsie aj bez pomoci ostatnych "Ariskych bratov" ktory nas casto len vyuzili vo svoj prospech. A pristahovalectvo a ine veci co opisujes vobec niesu na takej zlej urovni, a to na akej su urovni zato mozu len nasi sprosty politici (dufam ze ma nezabiju alebo ma neznasilni plysovy medvedik kedze na Slovensku sa za taketo veci hrubo tresta).

A preco som toho prikladom? Pretoze neuznavam ten Tvoj narodny socializmus? Pretoze nebudem uznavat debilnu pofidernu myslienku ktora nema so Slovanmi a Slovakmi nic spolocne a vsedci jej predstavitelia sa snazili uzurpovat si co najviac aj od nas aj od Cechoc a koniec koncov od kazdeho. Zato ze mi nevonaju Tvoji arijsky bratia Madari a Nemci ktory nam nikdy v dejinach k nicomu nepomohli? Pretoze si viac cenim Slovanov, a pretoze nemyslim ze nato aby Slovania boli konecne slobodny je treba oslobodit aj tychto ostatnych... Je to na ich narodnom alebo hociakom boji.. Nie na mojom. To ze si s Kalim nahovarate ze Hitler mal rad vsedkych Slovanov su len vase chabe iluzie ako oklamat vlastne svedomie a pridat sa k nazoru ktory ratal s vyuzitim a odkopnutim Slovanov.
Napísať odpoveď