Alone In The Dark
Tak ze začátku sem myslel že se jedná opravdu jen o spekulace, ale bylo to potvrzeno!
Společnost Atari je opravdu na pokraji krachu (což by byla velká škoda) a jediná (či poslední) naděje tato firma vložila právě do zmiňovaného titulu "Alone in the Dark 5 - 2008". Proto na "programátorském" fóru supr***.org (coder's-reversers-community) známé grupy jako je např.: DEViANCE (HATRED), RELOADED (loder), ViTALiTY, BACKLASH, DELIGHT, RAZOR1911 atd... uvedly že nejméně po dobu dvou týdnů nezveřejní crack! Proto žádné grupy zatím nereagují na danou situaci. Dokonce prý sama grupa RELOADED se nechala slyšet že by ráda uvolnila již zmiňovaný crack ale jde jim samozřejmě i o úctu ke společnosti Atari a taky o jejich pověst (jelikož se všechny grupy na tomto činu shodly)... To znamená že ochrana AitD není opravdu nic extra, třeba oproti Mass Effect, či Bioshock. Možná bychom tento krok měly pochopit. Jelikož jde opravdu o známého giganta v herním průmyslu. A ještě chvilku vyčkat na funkční crack, nebo ještě lépe zakoupit originální verzi hry (tedy jen ti, pro které není moc velký problém obětovat 800,-Kč) s pozdravem N...
Jo a ta Ruská verze opravdu údajně funguje. Jen si vzpomeňte na situaci s "Assassins Creed".... Nejsem si jist ale měla by to být verze "ALONE IN THE DARK (2008) RUS AKELLA"...
-
Sokolik969
Medium Expert
lol pekna blbost - nerad to hovorim ale cele atari moze ist do **** - tie sracky co vydavali tolke roky kludne moze skrachovat - presiel som aj aitd - som myslel ze rozbijem celu obyvacku - najvacsia sprostost cela hraŠu-Do napísal:ty asi nechapes, ze crack uz je.. ale skupiny ho nechcu vydat kvoli ATARI.. nejaka ucta k ATARI..
-
Sokolik969
Medium Expert
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
Sokolik969
Medium Expert
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
ano ale iba v anglictine :www.gamefaqs.com/console/ps2/file/943986/53657
je to na ps2 verziu tak tam este pozri niekde
je to na ps2 verziu tak tam este pozri niekde
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Darkcoder nemal nic s Bioshockom
a hru ako kukam, tak crackla grupa TDM, este som o nej nepocul.. momentalne ziadne reporty o funkcnosti, kedze to stiahlo len 128 ludi pred par minutami
// zevraj to funguje.. -.- ... a ten Darkcoder je fix ci co to..
//
a hru ako kukam, tak crackla grupa TDM, este som o nej nepocul.. momentalne ziadne reporty o funkcnosti, kedze to stiahlo len 128 ludi pred par minutami
// zevraj to funguje.. -.- ... a ten Darkcoder je fix ci co to..
//
okey.. ja pozeram len releasy, a nie vselijake drobnosti okolo toho, samozrejme priznavam, ze si mal pravduToy M@ch!n3 napísal:jasne nemal nichttp://www.rlslog.net/bioshock-real-cra ... darkcoder/
jasne nemal nic
http://www.rlslog.net/bioshock-real-cra ... darkcoder/
Crack co mam ja funguje no ked sa dostanem do parku tak pri video sekvencii hra padne 
RIESENIE: Stiahnite si najnovsi ovladac na ATI uz to funguje
//autoeditácia príspevku ( 27 Aug 2008, 13:25 )
Pekna hra no nikdy som nezistil ako sa blinkovat a to som mal astralne videnie na 100
Odporucam kazdemu kto ma rad mysteriozne hry ladene akcne.
RIESENIE: Stiahnite si najnovsi ovladac na ATI uz to funguje
//autoeditácia príspevku ( 27 Aug 2008, 13:25 )
Pekna hra no nikdy som nezistil ako sa blinkovat a to som mal astralne videnie na 100