Zdravim ludia ... Mam problem ... Snazil som sa docitat vyriesenie problemu , mno nasiel som len jednu podobnu temu , ktora ale nie je moj problem... Klasicky som nechal zapnuty comp celu noc , rano sa zobudim na velmi silne cvaknutie , ktore mi vyplo monitor , hned na to hlas zeny ktora mlela nieco po anglicky , rozospaty som to ale moc nezapocul cele... Mno a dalej uz len to ze pri kazdom zapnuti PC mi nenaskoci monitor , Monitor je funkcny , vyskusal som na dalsom PC , takisto som vyskusal aj dorazit kable .... Viete niekdo pomoct ??? alebo povedat v com to je?
len monitor nesiel , pc bol zapnuty a hlasil tu chybu , po anglicky tam mlela niaka zena o overclockingu .... pc som automaticky sam vypol zadnym vypinacom ..
No cudne, takze PC aj monitor idu pohode, len sa "neznasaju" akurat kolko rokov ma ten monitor? Lebo mne sa stalo ze tiez isiel monitor aj PC ale po zapnuti za monitor nezalpol, som ho tak zapol ze som odpojil kabel od grafiky a zapol PC, ak bolo PC nastartovane som pripojil kabel a monitor sa rozsvietil. Skus a uvidis co to urobi.
Ale ja mam riadne stary monitor takze uz dosluhuje a sem tam sa nezapne alebo niekedy sa stava aj to ze stmavne az tak akoby bol vypnuty.
Ako som ti pisal moze to byt doskou, skusil by som reset biosu jumperom, ale kedze nemas doma manual a ani nevies aku mas dosku tak si nepomozes.
Po druhe kedze to silne cvaknutie boli 100% istice ak byvas v panelaku, skusil by som vymenit poistku zdroji, aj ked je dost mozne ze keby to bolo nim, ani by sa neroztocili ventilatori.
Gangy napísal:Po druhe kedze to silne cvaknutie boli 100% istice ak byvas v panelaku, skusil by som vymenit poistku zdroji, aj ked je dost mozne ze keby to bolo nim, ani by sa neroztocili ventilatori.
nwm.. pretoze napisal, ze mu vyplo monitor a nieco tam mlela zenska po eng... tzn, ze mu PC este musel ist.. cize ak by to boli istice tak mu vypne PC