Utajenie roboty pred spravcom
-
satelitik11
Medium Professional
Utajenie roboty pred spravcom
zdravim robim v jednej firme mam tu firemne PC .... tie su zial bohu napojene na siet ktoru spravuju v BA ... minule ma nacapali na ICQ ... no co uz ked nemam co tu robit
a to by sa nemalo ... je nejaka vec ktora byt zatajila co robim na PC ? prosim Poradte mi dakujem da sa tu instalovat a podobne nieje tu nic zakazane spravcom len to behanie po nete a chatovanie ale to je len uustne zakazane.. dakujem moc za pomoc
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Pokial kontroluju logy z routra a pod, tak neviem ci je sanca sa ubranit pred zistenim ze si na ICQ a pod. Bo to vse vidia, kde na ake servre sa kdo pripaja. Ale nechapem preco s tym ICQ robia taku vedu. Alebo ked tak nech vam spravia nejaky intranetovy chat. Niekedy je to dobra vec. Ked sa potrebujes nieco pracovne opytat cloveka co ja na druhom konci haly atd.
-
satelitik11
Medium Professional
mno mame tu normalne skype skype telefony po celom slovensku tak komunikujeme ale ja by som chcel icq osobne pouzivat vies s frajerkou kamaratkamiDon_Pipino napísal:Pokial kontroluju logy z routra a pod, tak neviem ci je sanca sa ubranit pred zistenim ze si na ICQ a pod. Bo to vse vidia, kde na ake servre sa kdo pripaja. Ale nechapem preco s tym ICQ robia taku vedu. Alebo ked tak nech vam spravia nejaky intranetovy chat. Niekedy je to dobra vec. Ked sa potrebujes nieco pracovne opytat cloveka co ja na druhom konci haly atd.
-
satelitik11
Medium Professional
-
satelitik11
Medium Professional
Ale to hej ale treba aj s inymi kecat a to nemam v skype tak ja len tak ci sa to nahodov neda ale poriesim to nasledovne :Dieg0 napísal:Tak frajerke zavolaj cez skype
1, Donesiem Book z domu(musim si ho kupit
2, zavolam do T-mobile
3, popytam ich mobil internet ze chcem predvadzat pred zakaznikmii bo mame s nimi zmluvu
4, tak budem mat druhe pripojenie a hotovo
Dobre som to poriesil ?
ale ked pridete na iny napad tak poradte
Na svojom služobnom kompe nemám admin práva (XP SP2) a TightVNC dokážem vypnúť.. pravý click na ikonku v task bare a Close..
A asi to funguje, lebo raz sa mi admin chcel napojiť, chcel mi niečo nastaviť a nešlo mu to.. 
Tak snáď nikto nič nevidí, pretože mi to na pozadí vo veľkom beží QIP + Firefox s hlúposťami typu hojko.com + kvirc..
Tak snáď nikto nič nevidí, pretože mi to na pozadí vo veľkom beží QIP + Firefox s hlúposťami typu hojko.com + kvirc..
-
Don_Pipino
Darca
Ak tam mas to VNC ako si spominal, tak nic vazne to nieje. Urcite im musi bezat sluzba (VNC server), urcite to mas dole pri hodinach. Klikni na to pravym tlacidlom na Admin Settings, tam zmen porty z 5900 a 5800 na nejake haluszne a pokial nebudu vediet tie porty, tak sa nepripoja. Sice keby mi to spravil niekto u nas vo firme tak ho zaskrtim, mno ale sranda musi byt

-
satelitik11
Medium Professional
-
Don_Pipino
Darca
-
satelitik11
Medium Professional
-
satelitik11