F1 2009

O športe...

Kto vyhrá titul šampióna F1 pre rok 2009

Kimi Raikkonen
23
18%
Felipe Massa
19
15%
Lewis Hamilton
10
8%
Heikki Kovalainen
1
1%
Robert Kubica
5
4%
Nick Heidfeld
0
Žiadne hlasovania
Fernando Alonso
8
6%
Jenson Button
38
30%
Sebastian Vettel
12
10%
Rubens Barrichello
10
8%

Celkom hlasov: 126

profik
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

Mateq napísal:...
stym suhlasim, ze v McLarene to je nejake cudne. Ale nadruhu stranu, pozri sa ako to vo ferari dlhe roky slo dvojici Schumacher-Barichelo, bola tam jasna jednotka, hoci parkrat to prehnali, neviem teraz presne, v ktorej VC pustil Barichelo Schumiho :D ty ktory sledujete formulu si to iste pametate :D :D :D pre mna nezabudnutelny moment.

//som zvedavy na prestupy po sezone, viem, ze je to este daleko :D , ale dajte nejake tipy
Moje: Kovalainen prec z MCL, Masa prec, Tak isto prestupi Alonso-to je takmer iste, kedze ma v zmluve, ze ked reanault neskonci do 3.miesta v pohari konstrukterov tak odchadza. Podla mna pojde aj Kubica(najskor MCL)
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

... a preto napr. Ferrari odmietalo spekulacie o kupe Alonsa s odovodnenim, ze si nenechaju rozbit team... Alonso prisiel do McL s velkymi ocakavaniami + dlhodoba filozofia teamu mu jednoducho nesadla. Komfort po tejto stranke mu moze umoznit jeho gestor Briatore- nikdy k nemu neposadi pilota, ktory by ho mohol realne ohrozit, nehovoriac o mnohych dalsich okolnostiach, ktore si spolupraca s pilotom, akym je Alonso vyzaduje (v mnohom mi pripomina M. Schumachera). Osobne som rad, ze Alonso uz nie je sucast McL_u, a to aj za tu cenu, ze ho nahradil Kovi, ktory sa mu po jazdeckej stranke nemoze rovnat (bez debaty).
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

profik napísal:stym suhlasim, ze v McLarene to je nejake cudne. Ale nadruhu stranu, pozri sa ako to vo ferari dlhe roky slo dvojici Schumacher-Barichelo, bola tam jasna jednotka, hoci parkrat to prehnali, neviem teraz presne, v ktorej VC pustil Barichelo Schumiho :D ty ktory sledujete formulu si to iste pametate :D :D :D pre mna nezabudnutelny moment.
Rozdiel je v tom, ze Alonso si nenecha srat na hlavu ako si dlhe roky nechal Rubens
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Rozdiel je v tom, ze Alonso si nenecha srat na hlavu ako si dlhe roky nechal Rubens
ale ved otom som pisal vyssie, ze nebolo by dobre keby ferari mali dvoch dobrych jazdcov, proste maju taky styl, ze jasna jednotka a dvojka a taky styl mal aj ma aj McLaren. Hakinenom a Cultardom(bolo to uz davno) ale aj v minulej sezone to tak planovali-Alonso jednotka a hamilton sa trochu otuka a vyskusa si ake to je byt pilotom ale jazdil lepsie a to sa alonsovi nepacilo(a navyse Lewis bol milacikom Rona Dennisa)a to sa aj podpisalo pod ich vykony ku koncu sezony, kedze to v cih tyme vyzeralo...
lacko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lacko »

t0m4s3 napísal:Rozdiel je v tom, ze Alonso si nenecha srat na hlavu ako si dlhe roky nechal Rubens
pre ferrari si myslim ze by bolo vyhodnejsie keby s alonsom urobili podobny deal ako so schumim... nakoniec alonso je momentalne asi to najlepsie v startovom poli, co sa tyka skusenosti, talentu a bojovnosti... raikkonen aj massa posobia dost nevyrazne az na tu poslednu VC, kde boli vyrazni, ale nie prave pozitivnym dojmom. Aj ked na to renault nema, alonso aspon bojoval s kovim, do poslednych kol sa snazil udrzat ho za sebou. Urcite by to bolo zaujimavejsie ako je to teraz... alonso vo ferrari vs hamilton v mclarene. Raikkonen aj massa dokazu zajazdit dobre, ale alonso je pretekar... nejazdi len preto, aby zbieral body
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Presne tak. Alonso by v pripade dlhodobejsieho angazma vo Ferrari bol na dobrej ceste k prekonavaniu rekordov MSC ...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

t0m4s3 napísal:Presne tak. Alonso by v pripade dlhodobejsieho angazma vo Ferrari bol na dobrej ceste k prekonavaniu rekordov MSC ...
Uprimne dufam, ze ho do Ferrari nevezmu, nie kvoli tym rekordom, ale kvoli tomu, ze Alonsa nemam rad :twisted:
Este v casoch MSC mal Alonso len plnu hubu reci a vysledky tomu nezodpovedali, jazdil sice dobre, ale stale sa tvaril, ze nabuduce zajazdi este lepsie a nezajazdil. A dalsou vecou su nevyrovnane vysledky, ked raz dokaze zajazdit skvely pretek a inokedy robi chybu za chybou a to mu mozno zabrani dosiahnut vyznamne rekordy. MSC jazdil ako stroj, chyb spravil minimum.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Ano a potom ten stroj dvakrat Alonso zotrel ... zaujimave
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Ano a potom ten stroj dvakrat Alonso zotrel ... zaujimave
mas pravdu, alonso je skveli pilot. A dokazal dvakrat porazit schumiho, ale schumi je 7nasobny MS a ma vela rekordov a pochybujem ze to z dnesnych pretekarov niekto vyrovna aj keby mal podmienky ako on. Kimi je podla mna rovnako dobry pilot ako alonso, v McLarene sa mu nedarilo lebo viec pretekov nedokoncil ako dokoncil pre technicke problemy a nemozete povedat, ze v tejto sezone jazdi zle, hoci mal par slabsich momentov, ale stale patri k najlepsim pilotom terajsej F1
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

t0m4s3 napísal:Ano a potom ten stroj dvakrat Alonso zotrel ... zaujimave
rok 2005- to by sa s tym dalo aj suhlasit, ale to nebola chyba schumiho. ale rok 2006, tak to fakt neviem kde ho zotrel. v polovici sezony stracal schumak na ferda 25 bodov. v cine to uz bolo zhodne po 116 bodov. a do poslednej VC bojoval o titul. a prehrat s niekym ako je ferdo nie je hanba ani pre takeho borca akym bol schumak. a uz vobec nie po takom boji.

Tomasito -bagatelizovat som ho nechcel, ale mu ani neprikladam taku vaznost ako je citit z tvojho prveho postu po tejto VC. pravdupovediac sa to aj dalo ocakavat, ked boli na starte vpredu dvaja piloti, ktori su na takychto poziciach tak zriedka, ze aj vianoce su castejsie :wink: .

este k ferdovi. som asi jediny fan, ktory by ho uvital ako nastupcu kimiho (samozrejme len v pripade ak to s tym odchodom mysli naozaj vazne). proste to je zodpovedajuca technika pod alonsov zadok a strasne by som chcel vediet kto je naozaj z dvojice alonso - lewis ten lepsi).
Tomasito
VIP
VIP

krija napísal:Tomasito -bagatelizovat som ho nechcel, ale mu ani neprikladam taku vaznost ako je citit z tvojho prveho postu po tejto VC. pravdupovediac sa to aj dalo ocakavat, ked boli na starte vpredu dvaja piloti, ktori su na takychto poziciach tak zriedka, ze aj vianoce su castejsie :wink: .
Nechces bagatelizovat, tak nebagatelizuj ; ) Jednalo sa o jeden z najlepsich Ĺewisovych startov v sezone, a to bez ohladu na to, aki(?) piloti sa v kvali dostali pred neho. Naviac ako dobre vies, subojov medzi teamovymi kolegami, aky bezprostredne po starte predviedli Lewis s Kovim, casto nevidiet. Pokial bol pre teba ten start standardny, beriem na vedomie- nema vyznam sa tu dohadovat na veciach cisto sujektivneho vnimania.
krija napísal:este k ferdovi. som asi jediny fan, ktory by ho uvital ako nastupcu kimiho (samozrejme len v pripade ak to s tym odchodom mysli naozaj vazne). proste to je zodpovedajuca technika pod alonsov zadok a strasne by som chcel vediet kto je naozaj z dvojice alonso - lewis ten lepsi).
Ked chces porovnavat dvoch politov, tazko najdes objektivnejsie porovnanie, ako ich vykony na rovnakej technike (to sme uz mali moznost vidiet, co v konecom dosledku potvrdil aj sam Alonso). Kazdopadne, Alonsa by som "vam" do Ferrari doprial, a to najma k niekomu, kto by mu sliapal po krku obdobne ako Lewis ; )
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:Ked chces porovnavat dvoch pilotov, tazko najdes objektivnejsie porovnanie, ako ich vykony na rovnakej technike (to sme uz mali moznost vidiet, co v konecom dosledku potvrdil aj sam Alonso).
pravda. suhlasim, ale to plati iba za predpokladu, ze tvoj teamovy kolega nie je podvratak :wink: .
Tomasito
VIP
VIP

Kimi potvrdil: V roku 2009 budem jazdiť za Ferrari
krija napísal:pravda. suhlasim, ale to plati iba za predpokladu, ze tvoj teamovy kolega nie je podvratak :wink: .
Dozaista... ale to plati iba za predpokladu, ze tym podvratakom by nebol sam Alonso po neprijemnom vytriezveni z pocitu teamovej jednotky, s ktorym by cisto teoreticky mohol prichadzat do Ferrari ; ) Urcite sa zhodneme, ze komfort, ktory mu v tomto smere poskytuje a vzdy poskytoval Flavio Briatore, pri takomto porovnani jazdcov nemoze mat svoje miesto...

PS: ... toto riziko musi zohladnit kazdy, kto by uvazoval nad angazovanim Alonsa a nechcel by si nechat rozbit team ; )
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Räikkonen vs Cahier - pohľad Martina Trenklera
http://www.f1.sk/Martin_Trenkler/index.php?clanok=27303
Tomasito
VIP
VIP

t0m4s3, hold, icemanovi zrejme dochadza ice : )
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

na videu to nie je vidno, ale to ako zakrepcil hned v uvode videa naznacuje, ze o nieco zakopol. ze by to bola kimiho kabela :roll: :D .

je tam vidiet aj to, ze sa pozera na svoju tasku. obvinit pilota kimiho formatu, ze nevidi na cca 1,20 pod seba...fakt sila. hlavne z dovodu, ze je schopny vidiet aj vo vysokych rychlostiach pripadne pri pretazeni az do nejakych 5G.

tym ale neobhajujem jeho prehnanu reakciu.

lepsie video :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Tak na toto som cakal cely den kym pride krija a zacne pisat sracky ako vzdy. Vsetci okolo to samozrejme videli zle, ty to dokazes z youtube posudit lepsie. Omg krija ...
lacko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lacko »

ale zredlo tomu fotografovi... ticha voda brehy myje :)
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

krija napísal: je tam vidiet aj to, ze sa pozera na svoju tasku. obvinit pilota kimiho formatu, ze nevidi na cca 1,20 pod seba...fakt sila. hlavne z dovodu, ze je schopny vidiet aj vo vysokych rychlostiach pripadne pri pretazeni az do nejakych 5G.
tak Hamilton napr. nevidel semafory velke jak prasa :D
tak no a co....Kini aspon ukazal emocie :D....to som u neho tusim prvykrat videl :D....sak aj na tom podiu ked oslavuje tak je taky primrznuty
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Tak na toto som cakal cely den kym pride krija a zacne pisat sracky ako vzdy. Vsetci okolo to samozrejme videli zle, ty to dokazes z youtube posudit lepsie. Omg krija ...
vsetci videli dobre len kimi zle. omg t0m4s3...
Napísať odpoveď