Ale hlavne ze si stastny.. s tvojim nacionalizmom patriacim asi tak do zaciatku minuleho storocia
Skinheads
Opakujem otazku zjavne si si ju neprecital...
A myslim ze je ovela lepsi ako Tvoj "nacionalizmus" lebo na rozdiel od Teba sa snazim o vyvoj Slovenska a rozkvet a nie o zanik inych...
+ To ze sa pokusili pochod zakazat svedci tomu ze im bolo jasne ze su to nackovia. A ze jedina vec co na Slovensku nemozes je zpochybnovat holokaust, avsak s tym nikto okrem nackov nema problem... Ak neratame to ze nesmies ponizovat ine rasy, nabozenstva a tak. Ale Tebe by sa tiez nepacilo keby banda 50 cernochov bola pred prezidentskym palacom a kricala smrt bielym, no nie?
Aryan netusim kolko mas rokov a ake su Tvoje moznosti ale mozes mi aspon nacrtnut co robis preto aby sa mala ARIJSKA RASA LEPSIE? Okrem toho ze nam s velkou ochotou kopirujes clanky na hojko.com
?
Ja mam svoj stredoveky nacionalizmusDaj mi Aryan jeden priklad kedy Teba zatkli, obvinili, zabili za tie blbosti co trepes tu na fore...
+ To ze sa pokusili pochod zakazat svedci tomu ze im bolo jasne ze su to nackovia. A ze jedina vec co na Slovensku nemozes je zpochybnovat holokaust, avsak s tym nikto okrem nackov nema problem... Ak neratame to ze nesmies ponizovat ine rasy, nabozenstva a tak. Ale Tebe by sa tiez nepacilo keby banda 50 cernochov bola pred prezidentskym palacom a kricala smrt bielym, no nie?
Aryan netusim kolko mas rokov a ake su Tvoje moznosti ale mozes mi aspon nacrtnut co robis preto aby sa mala ARIJSKA RASA LEPSIE? Okrem toho ze nam s velkou ochotou kopirujes clanky na hojko.com
-
Začiatok Konca
Professional
Nemyslím si, že si až taký debil, ale keď chceš...Aryan Angel napísal:A neviem co ma znamenat to 'extremisti' -taketo nic nehovoriace novinarske vyrazy..
Asi to znamena nebyt clenom stada.. najlepsie byt apoliticky a mysliet si ze sa ma nic netyka, ze![]()
extrém:krajnosť, prehnanosť, výstrednosť, spoločné označenie pre minimum a maximum..
extrémizmus: krajne radikálne, výstredné konanie a postoje k verejným záležitostiam.
extrémny:hraničný, radikálny, výstredný.
Radšej budem a som apolitický, ako sa starať do nekonečných a úplne nezmyselných vojen týchto dvoch extrémistických skupín.. Vyseriem sa na nich, pokiaľ sa nestarajú do mojej priateľky a kamošov, nechodia na naše koncerty a v neposlednom rade sa nestarajú do mňa, tak nech sa aj trtkajú do riti, už som to ale napísal.. Je mi jedno kto tam bol a čo tam robili.. bol to len kamuflovaný pochod, aby mohli vísť do ulíc a o5 na seba upozorniž.. "my sme stále tu" o nič iné nešlo. A o slobodu slova?.. wtf? Môžem si povedať, čo chcem. A ako spomínal Marky.. či ho spochybním, alebo nie náš život to neovplyvní.. stále sa hrabú v sračkách, ktoré boli na miesto toho, aby sa pozreli konečne vpred a keď sú takí nacionalisti, tak nech vidno, že pomáhajú.. nech idú do ulíc pomáhať ľuďom, alebo zbierať po meste papiere, nech sú užitoční a tak prosperujú..
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
nech si oblecu hoci aj mongolsky kroj a k tomu gajdy.aj tak su to nackovia a tymi ich robi to hnede co maju v hlavach.
k tomu pochodu "za slobodu slova" ci coho.. smejem sa kvalitne cez slzy a nedokazem pochopit ako im to niektori ludia mozu zrat. pinhead nieco dristal ze tento stat ludom zakazuje si nieco mysliet a o totalite...chcel by som vidiet tu slobodu keby nam tu vladli tito.
este sa vyjadrim k skorsiemu vyroku slava ktory nieco hovoril o tom ze je rad ze je biely a ze sa boji antifi kvoli tomu ze nosi kratsi uces...
akoze to "som rad ze som biely" tak na toto neviem najst slova...proste hnus
k tomu druhemu - clovece ty si odchovany na internete ze? vyjdi von a otvor oci.utoky praviciarov na normalnych ludi su ovela ovela castejsie.len do mojho oblubeneho baru (nie je to ziadny punkovy pajzel,v meste su aj ovela vacsie diery) pravidelne chodia nackovia a provokuju,robia bordel (paradoxne oni taki antibordelari),biju sa..a to nechodia len k nam
neraz ma schytili pod krk ze antifak dostanes.no neviem ako zistili ze som podobne zmyslajuci kedze nechodim v kanadach,maskacoch,nenosim tricka s anarchiou,ziadny pirsing iba dlhe vlasy(ani tie uz niesu).bud nejaky super detektor alebo proste nezmyselna agresia.u druhej strany taketo utoky?napadanie barov? vyhrazky,bitky fakt ze nevinnych ludi?neexistuje.uznavam ze jedno percento z nich mozu byt inteligentni ludia no to nic nemeni na fakte ze ako celok nestoja za nic.banda vygumovanych,agresivnych idiotov...
bohuvdaka ze ostavaju pri pinych reciach a pre svoju rasu nerobia nic...stavat skoly
si predstavte skoly s holohlavymi ucitelmi.no neviem co by deti ucili...narabat s obuskom,rozoznavat "feťákov",pit pivo po kvantach,...
k tomu pochodu "za slobodu slova" ci coho.. smejem sa kvalitne cez slzy a nedokazem pochopit ako im to niektori ludia mozu zrat. pinhead nieco dristal ze tento stat ludom zakazuje si nieco mysliet a o totalite...chcel by som vidiet tu slobodu keby nam tu vladli tito.
este sa vyjadrim k skorsiemu vyroku slava ktory nieco hovoril o tom ze je rad ze je biely a ze sa boji antifi kvoli tomu ze nosi kratsi uces...
k tomu druhemu - clovece ty si odchovany na internete ze? vyjdi von a otvor oci.utoky praviciarov na normalnych ludi su ovela ovela castejsie.len do mojho oblubeneho baru (nie je to ziadny punkovy pajzel,v meste su aj ovela vacsie diery) pravidelne chodia nackovia a provokuju,robia bordel (paradoxne oni taki antibordelari),biju sa..a to nechodia len k nam
neraz ma schytili pod krk ze antifak dostanes.no neviem ako zistili ze som podobne zmyslajuci kedze nechodim v kanadach,maskacoch,nenosim tricka s anarchiou,ziadny pirsing iba dlhe vlasy(ani tie uz niesu).bud nejaky super detektor alebo proste nezmyselna agresia.u druhej strany taketo utoky?napadanie barov? vyhrazky,bitky fakt ze nevinnych ludi?neexistuje.uznavam ze jedno percento z nich mozu byt inteligentni ludia no to nic nemeni na fakte ze ako celok nestoja za nic.banda vygumovanych,agresivnych idiotov...
bohuvdaka ze ostavaju pri pinych reciach a pre svoju rasu nerobia nic...stavat skoly
Ujo Marky,
ZitePunkom,
dakujem za absolutne zbytocne definicie..
pochod bol myslim za slobodu slova a to asi tazko patri k 'radikalnemu alebo vystrednemu postoju k verejnym zalezitosiam'
a ten vas vas postoj ze si 'mozem povedat co chcem AZ NA NEJAKY HOLOKAUST' takze je to vlastne 'OK' je dost.. tragikomicky
ujomarky 'zanik inych' to si ma pobavil.. rovnako ako "To ze sa pokusili pochod zakazat svedci tomu ze im bolo jasne ze su to nackovia." a teraz mi povec preco by 'nackovia' nemohli mat pochod za slovodu slova, alebo cokolvek ine v ramci zakona, ked tu ta sloboda slova ako tvrdis udajne je???
neviem kde beres tie blbosti ako o nejakych cernochoch co kricia smrt bielym.. okrem toho ze to by uz islo o trestny cin nikto nic take ani nieco podobne nekrical ani nemal v plane..
nechces nahodou zakryt ze tak ako tento zidosystem si za to aby podobne pochody boli zakazane uz preto co ich ucastnici udajne 'su' a to ci je pochod samotny legitimny je uz vedlajsie... krasna sloboda slova
ziadny priklad ti nedam, aj ked ten Les raz myslim posielal daco do SIS
ale na to sere pes.. pointa je ze sloboda slova pre niekoho nestaci byt len 'skoro uplna' a to ze vas holokaust ako dolezity faktor vo formovani a naslednom konani Izraela a zidov celosvetovo do dnes nezaujima je len vas problem a obmedzenost..
a tie reci o kopirovani clankov si strc, ked to nie je ani realne..
pre 'arijsku rasu' robim to co sa bez milionov $ alebo € a politickeho vplyvu momentalne da robit 
nechcel by som zajst do diskusie o tomto ale asi to bude viac ako si ty myslis ako pre slovensky narod robis..
zitepunkom, odpadky si po sebe zbieraj sam laskovo..
ZitePunkom,
dakujem za absolutne zbytocne definicie..
pochod bol myslim za slobodu slova a to asi tazko patri k 'radikalnemu alebo vystrednemu postoju k verejnym zalezitosiam'
a ten vas vas postoj ze si 'mozem povedat co chcem AZ NA NEJAKY HOLOKAUST' takze je to vlastne 'OK' je dost.. tragikomicky
ujomarky 'zanik inych' to si ma pobavil.. rovnako ako "To ze sa pokusili pochod zakazat svedci tomu ze im bolo jasne ze su to nackovia." a teraz mi povec preco by 'nackovia' nemohli mat pochod za slovodu slova, alebo cokolvek ine v ramci zakona, ked tu ta sloboda slova ako tvrdis udajne je???
neviem kde beres tie blbosti ako o nejakych cernochoch co kricia smrt bielym.. okrem toho ze to by uz islo o trestny cin nikto nic take ani nieco podobne nekrical ani nemal v plane..
nechces nahodou zakryt ze tak ako tento zidosystem si za to aby podobne pochody boli zakazane uz preto co ich ucastnici udajne 'su' a to ci je pochod samotny legitimny je uz vedlajsie... krasna sloboda slova
ziadny priklad ti nedam, aj ked ten Les raz myslim posielal daco do SIS
a tie reci o kopirovani clankov si strc, ked to nie je ani realne..
nechcel by som zajst do diskusie o tomto ale asi to bude viac ako si ty myslis ako pre slovensky narod robis..
zitepunkom, odpadky si po sebe zbieraj sam laskovo..
-
axxis
Addict
Aryan Ty si niekedy fakt nechapavy. To o cernochoch kriciacich smrt bielym malo len poukazat na to, ze to co robis Ty im by sa Tebe urcite nepacilo v opacnom garde. Nikto nikde nepisal, ze to je real.
A okrem toho si myslim, ze Markyho nacionalizmus z konca 19-teho storocia ci ako si to datoval je omnoho lepsi a priatelnejsi ako ten Tvoj. Co myslis ze je lepsie? Snazit sa o zlepsenie vlastneho zivota a zivota ludi okolo seba alebo nadavanie na tajne spolky, ktorych existenciu vlastne nikto nikdy nedokazal. Marky mozno nema ziadne uzasne ciele na zvrhnutie skupiny ludi, ktori zotrocuju cely svet zato to co moze urobit bude na rozdiel od Tvojho teoretizovania na internete aj realne prospesne. Lepsi vrabec v hrsti ako zid na streche.
A okrem toho si myslim, ze Markyho nacionalizmus z konca 19-teho storocia ci ako si to datoval je omnoho lepsi a priatelnejsi ako ten Tvoj. Co myslis ze je lepsie? Snazit sa o zlepsenie vlastneho zivota a zivota ludi okolo seba alebo nadavanie na tajne spolky, ktorych existenciu vlastne nikto nikdy nedokazal. Marky mozno nema ziadne uzasne ciele na zvrhnutie skupiny ludi, ktori zotrocuju cely svet zato to co moze urobit bude na rozdiel od Tvojho teoretizovania na internete aj realne prospesne. Lepsi vrabec v hrsti ako zid na streche.
-
Začiatok Konca
Professional
Ja odpadky hádžem do koša, triedim odpad... a keď vidím aj na zemi niečo, nejaký bordel, ktorý ľudia obchádzajú, tak ho zdvihnem.. Neviem, čo pre Slovenský národ robíš ty.. Ale ja sa snažím vzdelávať.. snažím sa vidieť čo najviac do histórie a Slovenskej kultúry.. nehovorím, že viem všetko, ale veľa vecí sa dozvedám a tak chránim slovenskú kultúru.. spisovný Slovenský jazyk a neviem, čo všetko.. všetko v rámci svojich možností a schopností..
Nechcem sa tu preťahovať s niekým takým, ako si ty, lebo si zakomplexovaný dement, ale veď nám všetkým povedz, čo také robíš pre Slovenský národ.. Nech sa páči..
//edit: za to ten tvoj rieši toho strašne veľa..
Nechcem sa tu preťahovať s niekým takým, ako si ty, lebo si zakomplexovaný dement, ale veď nám všetkým povedz, čo také robíš pre Slovenský národ.. Nech sa páči..
//edit: za to ten tvoj rieši toho strašne veľa..
Chcel som tym povedat ze bolo podozrenie ze ucastnici pochodu budu osocovat ine rasy, nazory, kulturu, atd atd.
Pochod bol povoleny, boli tam policajti ktory na "nacionalistov" davaju pozor aby ich zli, hnusni, silni, v prevahe antifaci nezbili. Tak kde mas problem? Bol si tam vobec?
Jasne ze nechces zajst do tejto diskusie lebo az potom si uvedomis ze bez tych penazi urobis iba to co doteraz VELKE HO**O.
Zhrnieme to takto, ja na to este nemam ani vek, ani nic ale snazim sa ajtak, snazim sa spravit vsedko pre moje presvedcenie, a robim to co si myslim ze mi v buducnosti pomoze ho dosiahnut.
A Ty? Si internetovy bojovnik
Ja si myslim ze holokaust bol a myslim ze je trestuhodne aj keby zomrelo 900 ludi aj keby zomrelo tych 6 milionov. Je to to iste svinstvo a len zbabeli chory clovek ako bol Hitler a vsedci jeho nasledovnici sa moze ponizit na takuto vec.
Ano uznavam "Zidia" teda ludia ktory ovladaju svet aj ked podla mna vobec nemusia a ani niesu Zidia su este horsi jak komunizmus a nacizmus dohromady. Preber sa robis to iste co oni Oko za oko, zub za zub, Aryan uznavas to iste Zidovske heslo co oni. Tvojimi chutkami a sklonmi by som Ta dal to toho isteho vreca jak ludi co nas chcu zotrocit, ste pre mna taky isty barbari. Ale v tom je rozdiel medzi mnou a Tebou ja som clovek a ja dokazem rozmyslat a odpustat a ked treba chranit si vlastne. Ale Ty si paranoidny nasilnik a to sa lieci u psychiatra.
Len cakam na Tvoj prispevok bez hociakej odpovede kde len hovoris ze moje argumenty maju 0 hodnotu. Uvedom si ze ked mas dat niaky argument ktory si neprecital ani na jednej NS stranke tak si radsej
Pochod bol povoleny, boli tam policajti ktory na "nacionalistov" davaju pozor aby ich zli, hnusni, silni, v prevahe antifaci nezbili. Tak kde mas problem? Bol si tam vobec?
Jasne ze nechces zajst do tejto diskusie lebo az potom si uvedomis ze bez tych penazi urobis iba to co doteraz VELKE HO**O.
Zhrnieme to takto, ja na to este nemam ani vek, ani nic ale snazim sa ajtak, snazim sa spravit vsedko pre moje presvedcenie, a robim to co si myslim ze mi v buducnosti pomoze ho dosiahnut.
A Ty? Si internetovy bojovnik
Ja si myslim ze holokaust bol a myslim ze je trestuhodne aj keby zomrelo 900 ludi aj keby zomrelo tych 6 milionov. Je to to iste svinstvo a len zbabeli chory clovek ako bol Hitler a vsedci jeho nasledovnici sa moze ponizit na takuto vec.
Ano uznavam "Zidia" teda ludia ktory ovladaju svet aj ked podla mna vobec nemusia a ani niesu Zidia su este horsi jak komunizmus a nacizmus dohromady. Preber sa robis to iste co oni Oko za oko, zub za zub, Aryan uznavas to iste Zidovske heslo co oni. Tvojimi chutkami a sklonmi by som Ta dal to toho isteho vreca jak ludi co nas chcu zotrocit, ste pre mna taky isty barbari. Ale v tom je rozdiel medzi mnou a Tebou ja som clovek a ja dokazem rozmyslat a odpustat a ked treba chranit si vlastne. Ale Ty si paranoidny nasilnik a to sa lieci u psychiatra.
Len cakam na Tvoj prispevok bez hociakej odpovede kde len hovoris ze moje argumenty maju 0 hodnotu. Uvedom si ze ked mas dat niaky argument ktory si neprecital ani na jednej NS stranke tak si radsej
zitepunkom, k tomu co robis pre tento narod ti mozem povedat len tolko ze aj ja som chodil do skoly.... 
ujomarky,ja si nemam co uvedomovat a ty sa mozes snazit kolko chces nahravat s kapelou dalsie proti 'nackovske' songy a aj tak z toho bude nakoniec to velke h.. pretoze jednotlivec alebo mala skupina nic nezmoze a to tvoje generalizovanie a zaradovanie kdekoho k 'idiotskym nackom' tomu nepomoze.. internetovy bojovnik.... super
ja na internete 'nebojujem' je to len medium na sirenie informacii.. pozri si svoj online cas :p
ten posledny odstavec je dobry.. vidim ze uz za teba 'pisu' emocie ale ok... trestuhodne je zneuzivanie holokaustu na politicke a ekonomicke(reparacie) ciele Izraelom a sionistami.. zneuzivanie 'jednoduchsich' ludi ku ktorym zrejme patris a ich emocionalne vydieranie siestimi milionmi... aj keby ich skutocne bolo 6 milionov.. to ze si to poistili zakonmi moze len o niecom svedcit a suvisi to s obmedzovanim slobody slova.. Moze sa ti zdat trestuhodne ked zahynie 900 ludi, podstatne ale je ze 900 ludi sa nerovna holokaust, a ak ano mali by vsetky skupiny ludi s 900 mrtvymi civilistami byt rovnako kompenzovane ako ta zidovska.. Neviem co a preco by som mal nieco odpustat, za prve niesme v pozicii kedy je mozne uvazovat o nejakom odpustani a za druhe nie som krestan, co 'nastavi druhe lice'.
To je len cesta do otroctva a zahuby...
ja si nemusim 'citat argumenty na ns stranke', na to mi staci vlastny rozum a realny pohlad na svet a to co sa deje.. to vy ma stale obvinujete z tych istych vymyslov, vkladate veci do ust a skreslujete to co hovorim.. a to stale dookola
aaby som sa vratil k pochodu.. to ze mali 'podozrenie' je na takej istej urovni ako to ked si myslia ze ucastnici su 'rasisti' 'nacisti' 'fasisti' alebo 'extremisti'.. jednoducho obmedzovanie slobody pre to co si niekto len (mozno) mysli.
ujomarky,ja si nemam co uvedomovat a ty sa mozes snazit kolko chces nahravat s kapelou dalsie proti 'nackovske' songy a aj tak z toho bude nakoniec to velke h.. pretoze jednotlivec alebo mala skupina nic nezmoze a to tvoje generalizovanie a zaradovanie kdekoho k 'idiotskym nackom' tomu nepomoze.. internetovy bojovnik.... super
ten posledny odstavec je dobry.. vidim ze uz za teba 'pisu' emocie ale ok... trestuhodne je zneuzivanie holokaustu na politicke a ekonomicke(reparacie) ciele Izraelom a sionistami.. zneuzivanie 'jednoduchsich' ludi ku ktorym zrejme patris a ich emocionalne vydieranie siestimi milionmi... aj keby ich skutocne bolo 6 milionov.. to ze si to poistili zakonmi moze len o niecom svedcit a suvisi to s obmedzovanim slobody slova.. Moze sa ti zdat trestuhodne ked zahynie 900 ludi, podstatne ale je ze 900 ludi sa nerovna holokaust, a ak ano mali by vsetky skupiny ludi s 900 mrtvymi civilistami byt rovnako kompenzovane ako ta zidovska.. Neviem co a preco by som mal nieco odpustat, za prve niesme v pozicii kedy je mozne uvazovat o nejakom odpustani a za druhe nie som krestan, co 'nastavi druhe lice'.
ja si nemusim 'citat argumenty na ns stranke', na to mi staci vlastny rozum a realny pohlad na svet a to co sa deje.. to vy ma stale obvinujete z tych istych vymyslov, vkladate veci do ust a skreslujete to co hovorim.. a to stale dookola
aaby som sa vratil k pochodu.. to ze mali 'podozrenie' je na takej istej urovni ako to ked si myslia ze ucastnici su 'rasisti' 'nacisti' 'fasisti' alebo 'extremisti'.. jednoducho obmedzovanie slobody pre to co si niekto len (mozno) mysli.
-
Začiatok Konca
Professional
Kadžý sme si školou prešli..
ja tú svoju budem tento rok končiť.. Ale rozdiel medzi nami dvomi je, že ja robím všetko v rámci svojich možností a ty tu obkecávaš hovadiny a staviaš sa do protipólu môjmu a markymu názoru.. Ale zase si nič sám poriadne nenapísal.. Oponovať vie každý blbec.. Stále si sa však nevyjadril, čo ty robíš pre tento náš národ.. 
-
axxis
Addict
OMFGAryan Angel napísal:Moze sa ti zdat trestuhodne ked zahynie 900 ludi, podstatne ale je ze 900 ludi sa nerovna holokaust, a ak ano mali by vsetky skupiny ludi s 900 mrtvymi civilistami byt rovnako kompenzovane ako ta zidovska..
pises ako keby boli vsetci na svete brani rovnako
ty chces aby boli vsetky skupiny, kotrych bolo zabitych ako zidov v holokauste kompenzovane ako zidia, ja chcem aby slovenski murari mali rovnaky plat ako britski murari, chcem mat vlastne lietadlo ako americky prezident, lebo on je jeden a ja som tiez len jeden, chcem mat imunitu ako nasi poslanci aby som mohol ozraty soferovat, chcem aby ma posluchal cely armadny zbor a drzal som si diktaturu ako Kim Jong il (on je jeden ja som jeden)...
Zidia niesu jediny, ktorym sa po ww2 vyformoval stat. Neviem nakolko si to uvedomujes, ale stat sa vyformoval aj takym hmmm....ehh....pockaj ako sa to vloaju.....aha uz viem, aj Sloevnsky stat sa po ww2 vyformoval. Mali by ho zrusit, cast dat Madarom a zvysok Poliakom, to by bolo originalne riesenie takej nehanebnosti akou bolo vytvorenie tohto hnusenho sionisticko-totalitno-nacistickeho statu, proti ktoremu treba robit pochody.
A ked uz sme u toho holokaustu a ohananie sa tym, ze nieje mozne ho skumat. Vies co by sa Ti stalo keby si sa co i len kukol na kmenove bunky pod mikroskopom? myslim, ze za to je 3-8 rokov natvrdo a to by to bolo daleko prospesnejsie spolocnosti ako vediet na jedneho cloveka presne kolko ludi vlastne vo WW2 chciplo. Myslis, ze aj kmenove bunky maju nejake svoje banky a KBOG (kmenova bunka occupation govermnment) a nechcu aby boli skumane?
Myslim si, ze zdravy nacionalizmus fungovat nebude pokial bude taky system aky je momentalne, s pochodmi bars akych inych ludi to nema vobec nic spolocne. Nedavno niektory politici z ANO a inych na podnet LPR chceli zakazat Maticu Slovensku.Ujo marky napísal:Myslim ze zdravy nacionalizmus s tym ze Slovaci by chceli rozvyjat svoju krajnu, kulturu a tak by mohol prekvitat nebyt takych idiotov a ze by nacionalizmus bol proste vola pomoct vlastnym ludom a nie snaha znicit inych ako to beru henty uboziaci...
SP, NSS, JSM atd sa hlasia nacionalizmu a odmietaju NS a ich pochody su stale zakazovane. To mi ako vysvetlis?Ujo marky napísal:To ze sa pokusili pochod zakazat svedci tomu ze im bolo jasne ze su to nackovia.
Takze treba uprednostnit system ktory s nami zrejme do buducna nerata a sloboda slova v nom takmer ziadna neni, alebo uprednostnim system ktory mozno bude potlacat prava druhych (chap napr ciganov) ale bielym poskytne zivotnu istotu, slobodu a prosperitu. Chory clovek ktory si vyberie tu prvu moznost.pinacolada napísal:k tomu pochodu "za slobodu slova" ci coho.. smejem sa kvalitne cez slzy a nedokazem pochopit ako im to niektori ludia mozu zrat. pinhead nieco dristal ze tento stat ludom zakazuje si nieco mysliet a o totalite...chcel by som vidiet tu slobodu keby nam tu vladli tito.
Ujo Marky este k tebe a tvojim nazorom, podobne sa zucastnujes roznych pochodoch a stretnuti kde si pripominate pamiatku nejakeho zosnuleho slovenskeho buditela ako si pisal. Tieto stretnutia su chapane verejnostou (najma vdaka mediam) podobne ako ten v Trencine a ucastnici tychto stretnuti su tiez takmer totozny s tymi v Trencine ba co viac bojuju takmer za tu istu vec. Ten tvoj nacionalizmus je uplne zbytocny kedze neni namiereny tym smerom ktorym by mal byt, je to len zufale snazenie ktore ti nastrkuje system, ktory je s tym snazenim naramne spokojny lebo si uvedomuje, ze ho tymto sposobom nezmenis, naopak zo seba spravis jeho poslusneho prisluhovaca a nasledovnika.
Axxis precitaj si este raz tuto temu, a citaj ju dovtedy pokial tomu nepochopis a potom tu davaj tie tvoje ubohe porovnavania.
U niektoych z vas je fakt obdivuhodna ta naivita a neschopnost dat si suvislosti dokopi.
http://hlavuhore.wordpress.com/2008/07/ ... /#more-416
Trochu iny pohlad na pochod v Trencine.
PS inak je fakt zaujimave ze do konfliktu s tzv nackami, chuliganmi, bitkarmi a pod sa dostavaju ludia ako su Axxis, pincolada, Ujo marky, zitepunkom, ktori svojimi nazormi aj v inych temach, v niektorych pripadoch aj na fotkach alebo ako spominali sami ich vyzorom sa daju zaradit do kategorie krajnej lavice. Zrejme ak by ste sa obliekali ako ludia tak vas neotravuju nejaky tzv "nackovia"
-
axxis
Addict
Iba tak, ze oficialne sa mono k NS nehlasia, ale urcite aj Ty sam priznas, ze mnoho clenov NS je. Co si myslis preco davali prihovory preskumavat pravnikom?Kali napísal:SP, NSS, JSM atd sa hlasia nacionalizmu a odmietaju NS a ich pochody su stale zakazovane. To mi ako vysvetlis?
Myslis, ze o to ludia ako Axxis, pincolada, Ujo marky a zitepunkom stoja? Ja som nikdy ziadne konflikty nevyvolaval, neskriekal som antifa, nesprejoval som nic na steny, nerobil som bordel ani som neprovokoval, nenosim ziadne blbe odznaky ani nijako inak nevycnievam z davu. A ak chces mna radit vyzorom do krajnej lavice tak si fakt trochu mimo. Za prve nevyzeram v nicom inak ako ostatni ludia (asi jedine ak si dam kratasy a steely) za druhe keby som sa uz videl tak sa priradim skor k pravici. Priznam sa, ze niektore doprava tahajuce kapely tiez pocuvam a ked si dam triko nocturnal mortum co potom? Ku komu ma budes radit, k pravici lavici alebo k comu? Dokonca ma pomerne casto vidno aj s NS zmyslajucimi ludmi, o ktorych to asi kazdy vie. Uz od deviatej triedy sa kamosim s jednym NS skinom, ktory chodil na rovnaku skolu a parkrat som s nim isiel zo skoly domov. Mal by si skor nadavat na kretenov vo vlastnych radoch ako na to ci ja alebo ktokolvek iny vyzera tak ako vyzera.Kali napísal:PS inak je fakt zaujimave ze do konfliktu s tzv nackami, chuliganmi, bitkarmi a pod sa dostavaju ludia ako su Axxis, pincolada, Ujo marky, zitepunkom, ktori svojimi nazormi aj v inych temach, v niektorych pripadoch aj na fotkach alebo ako spominali sami ich vyzorom sa daju zaradit do kategorie krajnej lavice. Zrejme ak by ste sa obliekali ako ludia tak vas neotravuju nejaky tzv "nackovia"
P.S. Keby nacio-NS loli boli ako normalni ludia tiez by sa im ziadne pochody nezakazovali ^_^
-
Tempus7
Star
Kali
Je to jednoduché, nebudem predsa podporovať systém, ktorý nemá žiadnu budúcnosť, teda NS. Už predsa odmalička do nás vštepovali odpor k niečomu takému, teda sa nájde iba zopár ľudí, ktorí v to aj tak veria, pričom tvoria úplne zanedbateľnú menšinu.
Na rozdiel od iných si nemyslím, že NS sú len zakomplexovaní chorí ľudia, aj ked je medzi nimi veľa takých, ako spomínaní krčmový, tí k tomu inklinujú len kvôli ich agresívnej povahe. Ja viem že robia NS zlé meno. Niekoľko NS poznám(tých s rozumom), verbovali ma, odmietol som, nielen pre moju určitú odlišnosť názorov, ale aj kvôli sebe-nechcem mať zbytočné problémy...
A nepýtajte sa ma prečo to moji známi z NS robia, lebo ja to tiež neviem
Je to jednoduché, nebudem predsa podporovať systém, ktorý nemá žiadnu budúcnosť, teda NS. Už predsa odmalička do nás vštepovali odpor k niečomu takému, teda sa nájde iba zopár ľudí, ktorí v to aj tak veria, pričom tvoria úplne zanedbateľnú menšinu.
Na rozdiel od iných si nemyslím, že NS sú len zakomplexovaní chorí ľudia, aj ked je medzi nimi veľa takých, ako spomínaní krčmový, tí k tomu inklinujú len kvôli ich agresívnej povahe. Ja viem že robia NS zlé meno. Niekoľko NS poznám(tých s rozumom), verbovali ma, odmietol som, nielen pre moju určitú odlišnosť názorov, ale aj kvôli sebe-nechcem mať zbytočné problémy...
A nepýtajte sa ma prečo to moji známi z NS robia, lebo ja to tiež neviem
Kali prosimta, jedine nacionalisticke zdruzenie ktore odsudzuje NS je SHO, ktoremu koli tomu ludia ako Ty aj pindaju na forach Beo.sk, presne za to ze ich holokaust netrapi vobec. Daj mi jeden jediny priklad kde Slovenska Pospolitost odsudzuje NS...
To co chces zastavit sa presne stavas Ty, ked niekoho nezaujima vobec holokaust a take kraviny tak uz sa o nom vyjadris ze si nevie dat suvislosti dokopy, Kali kazdemu je jasne ze 6 milion je asi vymyslene cislo ale niekomu ako Tebe sa s tym chce zaoberat a mysli si ze ma preco, iny ako napriklad ja to ma dost u prdele. Chces mi povedat ze keby bol na Slovensku NS ze by vsedci komunisti a iny ludia co s NS nesuhlasia neboli mrtvy hej? Ze by bola sloboda slova a mohol by si povedat co chces? Nebud blazon kazdy system nici svojich odporcov pre dnesny system si to Ty pre zajtrajsi to mozno budu oni.
Chces slobodu slova ale ked sa niekto oblecie ako "lavicovy extremista" tak uz ma pravo ho hociaky okoloiduci zbit hej? Nejde mi to do hlavy lebo niekde si pisal ze podla vyzoru sa neda urcit ci je niekto NS alebo nie. Ale Ty podla vyzoru vies surcit lavicovych extremistov to je velmi pozoruhodne.
Neviem ci tazke boty, Lonsdale a vyholena hlava niekomu v mojom pripade pripominaju lavicovy extremizmus. A ja som asi taky lavicovy extremista ako si Ty rabin.
Mali by spravit kampan "Vidis vsade lavicovy extremizmus?"

To co chces zastavit sa presne stavas Ty, ked niekoho nezaujima vobec holokaust a take kraviny tak uz sa o nom vyjadris ze si nevie dat suvislosti dokopy, Kali kazdemu je jasne ze 6 milion je asi vymyslene cislo ale niekomu ako Tebe sa s tym chce zaoberat a mysli si ze ma preco, iny ako napriklad ja to ma dost u prdele. Chces mi povedat ze keby bol na Slovensku NS ze by vsedci komunisti a iny ludia co s NS nesuhlasia neboli mrtvy hej? Ze by bola sloboda slova a mohol by si povedat co chces? Nebud blazon kazdy system nici svojich odporcov pre dnesny system si to Ty pre zajtrajsi to mozno budu oni.
Chces slobodu slova ale ked sa niekto oblecie ako "lavicovy extremista" tak uz ma pravo ho hociaky okoloiduci zbit hej? Nejde mi to do hlavy lebo niekde si pisal ze podla vyzoru sa neda urcit ci je niekto NS alebo nie. Ale Ty podla vyzoru vies surcit lavicovych extremistov to je velmi pozoruhodne.
Neviem ci tazke boty, Lonsdale a vyholena hlava niekomu v mojom pripade pripominaju lavicovy extremizmus. A ja som asi taky lavicovy extremista ako si Ty rabin.
Mali by spravit kampan "Vidis vsade lavicovy extremizmus?"
Tak potom tvoja cinnost na tomto fore sa ma chapat ako provokacia?Axxis napísal:Dokonca ma pomerne casto vidno aj s NS zmyslajucimi ludmi, o ktorych to asi kazdy vie. Uz od deviatej triedy sa kamosim s jednym NS skinom, ktory chodil na rovnaku skolu a parkrat som s nim isiel zo skoly domov.
Pochody su zakazovane koli systemu a na ziadnom pochode zorganizovanym bud SP, NSS, JSM a aj v tom v Trencine, nedoslo k ziadnym potyckam zo strany usporiadatelov, len k provokaciam zo strany krajnej lavice.Axxis napísal:P.S. Keby nacio-NS loli boli ako normalni ludia tiez by sa im ziadne pochody nezakazovali ^_^
Tie pochody sa organizuju najma preto aby sa distancovali prave od tych chuliganov a dokazali svoju normalnost, tato moznost im bohuzial koli zidosystemu neni dovolena.
Nema buducnost, preco?Tempus7 napísal:Je to jednoduché, nebudem predsa podporovať systém, ktorý nemá žiadnu budúcnosť, teda NS. Už predsa odmalička do nás vštepovali odpor k niečomu takému, teda sa nájde iba zopár ľudí, ktorí v to aj tak veria, pričom tvoria úplne zanedbateľnú menšinu.
Ten odpor ktory do nas odmalicka vstepovali bol umyselny aby bola dotvorena spolocnost do takej chorej podoby ako ju teraz mame.
Tempus, mam taky pocit, ze si to cele velmi zle vysvetlujes a ako som pisal pekne zapadas do tej skupiny ludi co si tazko davaju suvislosti dokopi.
Kotleba to vyhlasil ked bol ako host v slovenskom rozhlase, tiez program SP bol narodno krestansky, nie NS zalozeny na "prirodnych zakonoch"Ujo makry napísal:Daj mi jeden jediny priklad kde Slovenska Pospolitost odsudzuje NS...
Nezaujima ma kolko obeti mal na svedomi holokaust, trapia ma jeho politicke dosledky suvisiace aj s 1 slovenskym statom, ktory aj ty tak obhajujes. Zrejme si asi neuvedomujes, ze jeho spinenie je sposobene najma koli holokaustu.Ujo marky napísal:To co chces zastavit sa presne stavas Ty, ked niekoho nezaujima vobec holokaust a take kraviny tak uz sa o nom vyjadris ze si nevie dat suvislosti dokopy, Kali kazdemu je jasne ze 6 milion je asi vymyslene cislo ale niekomu ako Tebe sa s tym chce zaoberat a mysli si ze ma preco, iny ako napriklad ja to ma dost u prdele.
Aj ja si myslim.Ujo marky napísal:Chces slobodu slova ale ked sa niekto oblecie ako "lavicovy extremista" tak uz ma pravo ho hociaky okoloiduci zbit hej? Nejde mi to do hlavy lebo niekde si pisal ze podla vyzoru sa neda urcit ci je niekto NS alebo nie. Ale Ty podla vyzoru vies surcit lavicovych extremistov to je velmi pozoruhodne.
Tvoje nazory (najma v tejto teme) si dost protirecia s tvojimi cielmi, tak neviem co si o tom mam mysliet.Ujo marky napísal:Neviem ci tazke boty, Lonsdale a vyholena hlava niekomu v mojom pripade pripominaju lavicovy extremizmus. A ja som asi taky lavicovy extremista ako si Ty rabin.
-
axxis
Addict
Ak chces mozes. Ja nemam problem si s niekym pokecat aj ked ma uplne opacne nazory ako ja. Za prve mu mozem uplne kludne oponovat a za druhe neviem ako je to s Tebou, ale ja sa s ludmi stretavam aj za ucelom inych debat ako su zidia, ZOG a Izrael. ^_^kali napísal:Tak potom tvoja cinnost na tomto fore sa ma chapat ako provokacia?
-
Tempus7
Star
Všetko čo sa spája s nacizmom alebo národným socializmom vzbudzuje u väčšiny ľudí odpor. A ked chcete mať budúcnosť, musite mať niečo čo ľudí zaujme a v čo budú veriť. NS je reformovaný, ale ľudí to aj tak vôbec nezaujíma, proste neni šanca osloviť väčšie množstvo ľudí=bez budúcnosti, budete stále zanedbateľná menšina...bez politického vplyvu...Kali napísal:Nema buducnost, preco?
Pokiaľ majú ľudia pokojný život, nejakí sionisti ich vôbec netrápia...ja viem, blbé stádo ale načo si zbytočne komplikovať život a zaoberať sa tým, my nič nezmôžeme...Ten odpor ktory do nas odmalicka vstepovali bol umyselny aby bola dotvorena spolocnost do takej chorej podoby ako ju teraz mame.
Znie to blbo, ale aké súvislosti?Tempus, mam taky pocit, ze si to cele velmi zle vysvetlujes a ako som pisal pekne zapadas do tej skupiny ludi co si tazko davaju suvislosti dokopi.
-
axxis
Addict
takze Ty povazujes miliony vysokoskolskych vzedalnych ludi (lekarov, pravnikov, atomovych fyzikov...), ktorym su tieto veci lahostajne za blbe stado? Pekne ^_^Tempus napísal:Pokiaľ majú ľudia pokojný život, nejakí sionisti ich vôbec netrápia...ja viem, blbé stádo ale načo si zbytočne komplikovať život a zaoberať sa tým, my nič nezmôžeme...