Zena zomrela v cakarni nemocnice....

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Zena zomrela v cakarni nemocnice....

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Tu je clanok
Keby nahodou niekomu neslo video ako mne tak mozte si ho pozriet tu

Co si o tom myslite?
Ved to je strasne, az mi je zle ako sa ti ludia len pozeraju ako by sa nic nestalo. Preco podla vas ty ludia v cakarni nejavili ziaden zaujem? Preto lebo si pomysleli, ze ked su v psychyatrickej nemocnici tak su tam "psychopati" alebo preto, ze zena je cierna?
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

lebo ludia su hovada a staraju sa len sami o seba/o rodinu.. a každemu bola cudzia žena ukradnuta..

//schvalne skus niekedy na ulici s niekym zahrať scenku, že ťa okradli... ked sa niekto vôbec otoči za tebou, velky uspech..

Momo46: keby len Amerika..
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

...ty ludia v cakarni nejavili ziaden zaujem?
Amerika :roll:
Je to smutne aky su ludia egoisti
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

:o to je sila
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

jak keby sa nič nestalo..ty kokso :shock:
nechápem tomu čo je to za ludí
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

:o Podla mna si ty ludia myslely ,že je to je nejaka alkoholička a že si len zdriemmla .nechapem čo tam robil ten s ochranky na tom kresle tomu nerozumiem
Však predsa ,ked niekto predomnou skolabuje snažim sa mu pomoct ,alebo privolam pomoc . tak rozmyšla normalna osoba zo zdravim rozumom , ale toto je natočene v psichiatrickej liečebni možno to robilo tym pacientom dobre ,že tam prednimi zomierala ,

Tu su nejake videa , na prvy dojem to vyzera uplne inač
je to hrozne aky su američania blby. ,
ale smutne že toto je aj unas len unas nieje tolko kamier. :)

Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Cakal som, kto sa ozve, s nadavkami na Americanov.
Kopec neludskych veci sa stava aj na SVK, s tym rozdielom, ze slovakom nepovies aky su blby a debilny.

Ja stale nechapem, preco si ludia o USA myslia to co si myslia, ved jasne ze su tam aj debilny ludia....ale urcite by sa ta krajina nedostala na taku velku uroven, keby tam zili len blby ludia nie>?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Lub0$ napísal:Cakal som, kto sa ozve, s nadavkami na Americanov.
Kopec neludskych veci sa stava aj na SVK, s tym rozdielom, ze slovakom nepovies aky su blby a debilny.

Ja stale nechapem, preco si ludia o USA myslia to co si myslia, ved jasne ze su tam aj debilny ludia....ale urcite by sa ta krajina nedostala na taku velku uroven, keby tam zili len blby ludia nie>?
Trosku OT, ale USA sa isto nedostali tak daleko preto, lebo tam maju vynimocne mudrych ludi...skus si troska zalistovat v historii a pochopis, preco su tam, kde su...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Nechce sa mi veriť, že ten, čo sa tam bol pozreť bol strážnik a nie pacient s papiermi na hlavu v kostýme. Prišiel tam, pozrel sa, že čo je to za rámus. Nikto sa nebije, nepoškodzuje nič - nie je to jeho robota. On je strážnik. Hento nech si riešia lekári. -> takto nejako mi pripadol ten jeho prístup k veci. A prečo sa tam potom šúpal na stoličke hore-dole mi tiež nejde do hlavy. Detto pacienti, čo sedeli vôkol.
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Lub0$ napísal:Cakal som, kto sa ozve, s nadavkami na Americanov.
Povieš.

Dnes som bol v jednej malebnej obci menom Hanigovce. Mám odtiaľ predkov. Pri pátraní po mieste na ktorom stál dom, v ktorom sa narodila moja stará mama sme sa rozprávali s viacerými staršími obyvateľmi tejto obce. A jeden z nich okrem iného povedal výrok. "Kedysi sme sa jeden o druhého starali, zaujímali sme sa o seba a poznali. Dnes sa staráme len sami o seba". Či je to USA, Mozambik, Slovensko alebo Uganda, všade nájdete milých ale aj dementných ľudí. Nesúhlasím s odsúdením národa len kvôli činom niektorých jeho jednotlivcov. A to sa ameriky nezastávam, a mám k nej zväčša negatívny postoj.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Ja ale nechapem to ze preco aj ked tam cakala tak sa proste nehybala ani nic nerobila, sak ja ked cakam pol hodinu tak mam celu cakaren obidenu aspon 20x.
Bud trpela nejakou inou poruchou ze nemala nutnost sa hybat, no byt 24 hodin bez pohybu mi pride divne az prilis, tak isto ako ist ku lekarovi 24 hodin pred vysetrenim, nerozumiem celkom ako k tomu mohlo dojst.
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

erytrocyt napísal:
Nesúhlasím s odsúdením národa len kvôli činom niektorých jeho jednotlivcov. A to sa ameriky nezastávam, a mám k nej zväčša negatívny postoj.
JJ, cista pravda, kazdy clovek je individualita, keby sme chceli podla jedinca odsudit nejaky cely narod, potom by boli vsetky narody uplne vadne, lebo vsade sa najdu "ukazkovi dementi".

To video ma soklo, keby tam aspon nikto nebol, necudoval by som sa, ale ved tam boli dalsi ludia!!! Svet vie byt obcas hnusne miesto, ale hnusnym ho robia len ludia....
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Sheep napísal:tak isto ako ist ku lekarovi 24 hodin pred vysetrenim, nerozumiem celkom ako k tomu mohlo dojst.
to bola pohotovost, ona tam celych 24 hodin cakala na pomoc
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Stopa napísal:to bola pohotovost, ona tam celych 24 hodin cakala na pomoc
no to je tiez demencia, sak tam chodim a na tie dvete klopem, bucham, poviem ze mi je blbo a nech ma vezmu a dalej otravujem...ako vazne 24 hodin sediet na jednom mieste, takze bud sa jej daco stalo kratko potom co tam prisla a tak tam ostala uz necinne sediet
clupka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa clupka »

:o Vazeni zabudli ste asi na to v akej dobe zijeme toto je tvrdy kapitalizmus tak sa necudujme, mnohe veci nam v minulosti neboli jasne ked sa hovorilo o zivote v na zapade a v USA teraz uz vieme co to je , bezohladnost, sebectvo, neochota, nenavist, atd,atd,.....................
Napísať odpoveď