Asi tak, vystizne povedane.KoCi napísal:Som hrdym slovakom, hanbim sa len za ludsku rasu na tejto planete...
Ste radi, že ste Slováci?
-
mirak2
Hardcore addict
to s tym jazykom je hoax, ale nevadiLeniv3c napísal:violator...sice nas jazyk je najtazsi na svete ?a ked prides do prirody, alebo niekde, to nase slovensko je fakt ciste...hmmm
k teme: som hrdy na to ze som Slovak, kazda krajina ma svoje "muchy", ak nahodou sa vyskytne moznost odist do zahranicia, tak vzdy budem mat dovod sa sem vratit (laka ma Norsko)
-
ProfionQQ
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
som hrdý aj ked niekedy mám pociť, že "múch" je tu dosť vela, so zvyškom vety vrelo súhlasímmirak2 napísal: kazda krajina ma svoje "muchy", ak nahodou sa vyskytne moznost odist do zahranicia, tak vzdy budem mat dovod sa sem vratit (laka ma Norsko)
vadí mi, že vyššie postavení páni sú strašne chamtiví a nenažraní /čo sa týka penazí/ schvália nejaký projekt za 100 mil. a z toho 40 mil. si rozdelí primátor, riaditel firmy ktorá realizuje projekt a podobne.....tieto veci ma výslovne serú /sory za výraz/ ale viem, že s tým nič nemožem spraviť
ludia su vsade rovnaky ... vsetko zalezi len od socialnych podmienok. Na slovensku sice niesu najhorsie ale ani najlepsie (co vlastne asi niesu nikde). Mozno co sa da charakterizovat zvlast na slovensku je zavist a chamtivost.
Inak nehlasoval som ani jedno pretoze mi to je fakt jedno, ono niektory ludia sa potrebuju ukazovat ako patrioti len koli tomu ze trpia komplexami.
Inak nehlasoval som ani jedno pretoze mi to je fakt jedno, ono niektory ludia sa potrebuju ukazovat ako patrioti len koli tomu ze trpia komplexami.
Odkedy je vo vlade Robo s Vladom a Jancim, tak sa zacinam hanbit. Co tato banda vymysla to uz nie je mozne a najhorsie je to, ze stale maju v narode podporu a aj ani za nic neviem prist na to, ako je to mozne. Predchadzajuci neboli idealni, ale stale lepsie ako toto. Zaujimave je tiez to, ze ked sa niekoho opytam, ze na co je u nas hrdy, alebo cim sa moze Slovensko prezentovat v zahranici, tak vacsinou pride odpoved, ze peknou prirodou...nic take ako historicke casti miest alebo moderne technologie ci vyznamne firmy.
Ale zas stale som na tom tak, ze nie som hrdy akurat na politikov a celkovo statnu spravu, lebo tam je to nehorazny bordel aky nikde v zapadnych krajinach nemaju, ved sudom u nas doveruje 30% ludi a pritom sud by mal byt zarukou spravodlivosti...
PS: http://www.sme.sk/c/3972258/Euro-vacsinu-obide.html
Ale zas stale som na tom tak, ze nie som hrdy akurat na politikov a celkovo statnu spravu, lebo tam je to nehorazny bordel aky nikde v zapadnych krajinach nemaju, ved sudom u nas doveruje 30% ludi a pritom sud by mal byt zarukou spravodlivosti...
No ono je to dane historickym vyvojom, pretoze uzemie Slovenska bolo vzdy castou nejakej vacsej rise, bohuzial nam to ostalo doteraz a radsej by som bol, keby tu pri velkych preslapoch politikov ludia vychadzali do ulic ako napriklad v Madarsku alebo Francuzsku, pretoze tu si vsetky vlady robili prakticky co chceli a ludia to kritizovali akurat tak pri pive.SlimEm napísal:jasne, ze som hrdy Slovak.
Ale trochu mi vadi nasa povaha...taka podriadenost.
PS: http://www.sme.sk/c/3972258/Euro-vacsinu-obide.html
BRATISLAVA. Čo spája čitateľov denníkov SME, Pravda, Hospodárske noviny a Plus jeden deň? Tieto médiá obíde informačná kampaň pred zavedením eura.
Štát sa rozhodol, že Nový Čas vydavateľstva Ringier ako jediný denník dostane časť zo 160 miliónov korún (5,3 milióna eura) vyčlenených na kampaň. Naplnili sa tak slová premiéra Roberta Fica, ktorý v minulosti varoval, že médiá kritické k vláde nebudú do kampane zapojené. Vydavatelia považujú rozhodnutie za politicky motivované.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
neviem ci som rad, alebo nie, ze som slovak .. to mi je asi jedno ... nezvyknem sa schovavat za svoju narodnost, nikde nevystupujem za slovaka, alebo za slovensko,ale sam za seba ... na slovensku som sice rad, ale ale po urcitom case ktory budem k nemu este relativne nevyhnutne viazany, mozno budem radsej niekde inde ... to ze som slovak ma zatial nikde nezvyhodnilo, ani neznevyhodnilo, kazdy je objektom hodnotenia .. amik si o tebe mysli ze si z krajiny niekde medzi ruskom a francuzskom ( blizzsie k egyptu samozrejmä
) o ktorej nevie nic a preto sa mu mari ze asi budes jeden z tych bacovych synov, co stravil cely zivot na salasi ... sere ta to ? .. ved si taky isty ... ty vidis amika a hend prve co teba napadne, odhliadnuc od toho ze nevies kde sa nachadza wyoming, ze je az absurdne blby, cely zivot zere iba vo fastfoode, a ze jeho praprapradedo bol neuveritelny hajzel a zabijal indianov
... predsudky z nepoznaneho proste existuju, nic s tym nespravis, jedine mozes spoznat
...
hrdost na narod v spojeni s politikou ako to tu niektori zacali nacrtavat mi pride ako dost divna vec ... kazdy na svojich politikov fúzuje .. to je normalne, vychadza to zo samotnej ludskosti, lebo kazdy clovek je len obycajna k__va, ktorej ked podas palec utrhne ti celu ruku ... politika nebude nikdy dost dobra, ked aj bude dost dobra, NIKDY nie pre VSETKYCH ....
hrdost na narod v spojeni s politikou ako to tu niektori zacali nacrtavat mi pride ako dost divna vec ... kazdy na svojich politikov fúzuje .. to je normalne, vychadza to zo samotnej ludskosti, lebo kazdy clovek je len obycajna k__va, ktorej ked podas palec utrhne ti celu ruku ... politika nebude nikdy dost dobra, ked aj bude dost dobra, NIKDY nie pre VSETKYCH ....
-
Mek
Addict
Ja by som bol radsej, keby som nemusel zit v krajine, v ktorej dlhy cas vladol komunizmus, a este 20 rokov potom je to poriadne poznat. A ked nie Slovakom, tak kym by som chcel byt? Napr. Finom, Danom, Norom, alebo Japoncom, moznosti je vela.
Slovensko ma jednu vyhodu - sme prilis mali a bezvyznamni; nehrozia nam teroristi alebo nieco take...
Slovensko ma jednu vyhodu - sme prilis mali a bezvyznamni; nehrozia nam teroristi alebo nieco take...
ja by som to zhodnotil takto , povedat ze niesom hrdy na to ze som slovak by bolo nespravodlive , sice nas stat neni dokonaly , ale je este vela statov , ktore su na tom este ovela horsie a ich obyvatelia su hrdi na to ze su obyvatelmi daneho statu , cize som hrdy na to ze som Slovak , ale su veci ktore mi na Slovakoch a Slovensku vadia
-
ledenaster
Medium Professional