Kompatibilita(VGA)
Kompatibilita(VGA)
Zdravím...
našiel som ponuku na ATI radeon X1950 agp 512MB DDR3 za 1400SK
mam vsak problem ci bude graficka pracovat na doske asus A7V600-X z chipsetom VIA KT600,a tiez ze aký je doporucovaný zdroj(PSU)
Dakujem
našiel som ponuku na ATI radeon X1950 agp 512MB DDR3 za 1400SK
mam vsak problem ci bude graficka pracovat na doske asus A7V600-X z chipsetom VIA KT600,a tiez ze aký je doporucovaný zdroj(PSU)
Dakujem
procesor tam mám Athlon XP 2500+(barton) pretaktovaný na 2.2Ghz(pr 3200+).Bude stačiť procesor?rozmýšlal som ešte nad http://akcia.predajpc.com/?Mode=Sti&StiId=47651 ale neviem,ktorá sa bude viac hodiť.Ale tie X1950 boly aj na pcix takze preto si niesom istý...hojko napísal:Pravdepodobne boli X1950 len pre AGP, takze ak je to AGP, tak do dosky pasovat bude. Otazny je ale vykon, kedze by to chcelo aj lepsi procesor na to, aby si vyuzil danu kartu. Co tam mas za procesor??? Zdroj je tazko povedat, utiahnut by to mohol aj 300W zdroj, ale taky 350W urcite.
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
x1950 boli aj na pci-expres,sam som mal x1950pro 256mbhojko napísal:Pravdepodobne boli X1950 len pre AGP, takze ak je to AGP, tak do dosky pasovat bude. Otazny je ale vykon, kedze by to chcelo aj lepsi procesor na to, aby si vyuzil danu kartu. Co tam mas za procesor??? Zdroj je tazko povedat, utiahnut by to mohol aj 300W zdroj, ale taky 350W urcite.
mi sme si uz písali o tom cpu....Sheep napísal:ked je to AGP karta tak neviem preco by nemala fungovat v AGP doske, procesor by mal nato stihat tiez
btw, ten takt ti chodi stabilne? ja som tiez taktoval taky procak a tyzden isiel a tyzden nie
ale inak hej ide stabilne bez zvíšenia napatia..teplota(vonku je 36C) je po 3hod hrania 47C.totalna stabilita..
Nikde som ale cital ze ati HD seria ma problém z via len preto sa pitam ci aj tato netrpi takou vlastnostou.