textúry?
textúry?
ked zapnem hru, zblbnú mi textúry, vo Wine mi to nerobí, ani pri prehrávaní videa, len pri hrách.... skúšal som vyčistiť od prachu PC (grafiku a dosku) vysávačom, premazal som ventilátorik na grafike... preinštaloval som aj ovládač dosky a znova grafiky...
Všimol som si ešte jednu srandu: a to že pri spúšťani PC mi v biose dá nejaké žlté čiarky na pozadie, ktoré tam pretým neboli, prišlo mi to ako ked ste do hry na televízor vložili zle disketku... dalej sa dá načítávanie windowsu a všetko prebehne normálne aj všetko normálne ide, len hry blbnú
obraz vyzerá asi takto pri väčšine hier, malé, hry, ako je Icy Tower (hrajú sa v okne) tá mi ide normálne,
PC: AMD athlon 64 3200+
RAM 2x512mb
ATI radeon x800 GTO 256mb
doteraz mi išlo všetko vpohode, dnes doobeda som ešte hral nejaké 4hodky od vtedy to vyzerá asi takto:
ak by mi niekto vedel pomôcť tak by som mu bol veľmi vdačný...
Všimol som si ešte jednu srandu: a to že pri spúšťani PC mi v biose dá nejaké žlté čiarky na pozadie, ktoré tam pretým neboli, prišlo mi to ako ked ste do hry na televízor vložili zle disketku... dalej sa dá načítávanie windowsu a všetko prebehne normálne aj všetko normálne ide, len hry blbnú
obraz vyzerá asi takto pri väčšine hier, malé, hry, ako je Icy Tower (hrajú sa v okne) tá mi ide normálne,
PC: AMD athlon 64 3200+
RAM 2x512mb
ATI radeon x800 GTO 256mb
doteraz mi išlo všetko vpohode, dnes doobeda som ešte hral nejaké 4hodky od vtedy to vyzerá asi takto:
ak by mi niekto vedel pomôcť tak by som mu bol veľmi vdačný...
tak riesenie:MicHo napísal:ale ja som nič netaktoval... všetko mám na defaulte
1. nainstaluj povodny ovladac z CD
2. skontroluj teploty - napr. RivaTuner, kde tiez pouzit reset to factory settings....
3. updatuj BIOS GK
4. skontroluj chladenie - ci sa toci ako sa ma...
/5. existuju virusy ktore dokazu taktovat HW, je to sice rarita ale stat sa moze, cize mozno reinstal winu + format - ale pochybujem ze je to tym/
ak sa to nezmeni - reklamacka alebo pod. vymena.
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Kód: Vybrať všetko
:-)skor by som skusil zmenit ovladace za najnovsie alebo za nejake ine...
ak nepomoze reklamacka... ak si netaktoval a teploty mas ok tak reklamacka jednoznacne
mne to zas robilo presne naopakMicHo napísal:ale zaujímavé je to, že ked zapnem PC môžem zapnuť aj hru, no po 5-1Omin mi idú hry, tak ako je na screene
tak ako je to isto grafikou? pri spúšťaní PC mi v biose hodí kopu žltých čiar ktoré sú prerušované... je to divné...
ked som púšťal video, WMP mi to prehrá podobne ako na screene, ked som spustil BSplayer tak mi to prehralo normálne... vôbec nerozumiem... mám chuť ho vyhodiť von oknom
ked spustím už len TRIXXX tak začne podivne potichu pískať PC a začne sa zahtrievať VPU...
ked som púšťal video, WMP mi to prehrá podobne ako na screene, ked som spustil BSplayer tak mi to prehralo normálne... vôbec nerozumiem... mám chuť ho vyhodiť von oknom
ked spustím už len TRIXXX tak začne podivne potichu pískať PC a začne sa zahtrievať VPU...