ja by som jednu mal. Načo kur*a lezú na tú čerešňu, keď potom aj tak prezimujú v pôde?kinjeril napísal:Otazky?
AKO SA DOSTANÚ ČERVÍKY DO ČEREŠNÍ ?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Aby prezili?audiotrack napísal:ja by som jednu mal. Načo kur*a lezú na tú čerešňu, keď potom aj tak prezimujú v pôde?Nemôžu tie larvy dávať do zemiakov?
Btw, naco sa ty ucis cely zivot, ked aj tak v starobe dostanes Alzheimera budes sa opat posravat ako 2 rocne babo?
V pode prizimovavaju len larvy z ktorych sa liahnu muchy. Muchy nalietavaju na plody, na ktorych kladu vajicka. Z tych sa liahnu cerviky, ktore sa zivia dozrievajucou duzinou ceresni. Po dosiahnuti vegetacneho maxima, teda po dozreti, ceresna odpadne a z nej sa cerviky dostavaju do pody, kde sa zakuklia a menia sa na larvy. Etc, etc ...
-
in your world
Light Star
-
ledenaster
Medium Professional
No vidim ze som rozputal poriadnu debatu.
Ale myslim ze nemame zaver ze ako to teda na tuty je:
1. Lezu do tej ceresne cez stopku
2. Kladu ich tam muchy (naseru) do kvetou a potom zarastu
do ceresne a tam vyrastu
3. Nejako si tam vlezu ale potom to ta ceresna rozchodi a zrastie.
Myslim ze toto su vsetky ako realne navrhy tak ja neviem ale niesom v tom mudrejsi.
Ale myslim ze nemame zaver ze ako to teda na tuty je:
1. Lezu do tej ceresne cez stopku
2. Kladu ich tam muchy (naseru) do kvetou a potom zarastu
do ceresne a tam vyrastu
3. Nejako si tam vlezu ale potom to ta ceresna rozchodi a zrastie.
Myslim ze toto su vsetky ako realne navrhy tak ja neviem ale niesom v tom mudrejsi.
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
praveze nie vzdy...niekedy normalne vyzera ceresna a v nej wormMasaker napísal:malicka bodka .. hneda.. vsimajte pozorne.. a ke to rozpitvate tak vidite ako od tej bodky ide vyzrata cesticka po ceresni..
akoze lol, jak som vcera cital tuto temu.
Tolko spamu, ze az.
Dnes som sa nahodou stretol s mojim biologom zo ZS (
), tak som sa ho na to opytal, jak to funguje. Odpoved: To je taka mala mucha, co ma asi 1 milimeter a na riti ma taky vidiovy vrtak. S tym vrtakom vlozi do zeleneho plodu malej ceresni svoje potomstvo a to si tam potom zije jak v luxuse. Akoby sme my ludia boli uzavreti v miestnosti plnej reznami. 
Dnes som sa nahodou stretol s mojim biologom zo ZS (