Vista Basic DE =>CZ

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Hundy
Amateur
Amateur

Vista Basic DE =>CZ

Príspevok od používateľa Hundy »

Zdar. Mám notebook MSI z Nemecka s predinstal Vista Basic ale po nemecky.Ako tam dostanem SK alebo CZ lang???
:-)
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa :-) »

jedine ak mas instalacne dvd - mozno navolis iny jazyk - inak sa to neda....

jedine ak si upadatujes na ultimate: http://www.mojevista.cz/zmena-jazyka-ultimate

tot moje info...
Hundy
Amateur
Amateur

Tak s týmto si ma nepotešil. Je k tomu iba Recovery media CD. A 15 papierov za to aby som si prepínal jazyky??? Vďaka neprosím. Neexistuje na to niečo ako Slovak Interface pre WinXP???
Medium Star
Medium Star

Hundy napísal:Tak s týmto si ma nepotešil. Je k tomu iba Recovery media CD. A 15 papierov za to aby som si prepínal jazyky??? Vďaka neprosím. Neexistuje na to niečo ako Slovak Interface pre WinXP???
ee nic take... Vista je inak robena ako XPcko... mozes si vsak stiahnut z warezu inu Vistu napr CZ,ENG, SK a pouzit tvoj Product Key - bude legalna..
Hundy
Amateur
Amateur

Tak to si ma potešil.Také niečo mám ale nevedel som že keď zadám product ID s tejto Visty či bude legal
Medium Star
Medium Star

Hundy napísal:Tak to si ma potešil.Také niečo mám ale nevedel som že keď zadám product ID s tejto Visty či bude legal
jj bude - ale Product key je zakupeny len na verziu Basic = bude fungovat len na verzii Basic...cize zbytocne budes ultimate instalovat.
Hundy
Amateur
Amateur

V poho.Dám tam len Basic.Dík za radu. S Vistami ešte nemám také skúsenosti ako s XP. :D
Napísať odpoveď