Co by ste privitali nove na fore???

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Označiť všetky časti fóra ako prečítané

(je to na indexe pod posledným forom a nad tabulkou prihlásených užívateľov)
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa existpierre »

audiotrack napísal:Označiť všetky časti fóra ako prečítané

(je to na indexe pod posledným forom a nad tabulkou prihlásených užívateľov)
dobre nenapadne :oops: :lol: vdaka
Rexxar
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rexxar »

ja by som chcel aby sa mohli pridavat vacsie ikony 6kb je dost malo skoro vzdy sa mi do toho ziadna dobra nezmesti
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

To tu už bolo zamietnuté niekoľko krát a napriek tomu je to kopec pekných avatarov.
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Ked zahlasujete v nejakom hlasovani , vyskoci ze vas hlas bol prijaty, kliknite sem pre navrat... atd . No, kliknete ,ale ono vas to hodi na prvu stranu topicu , nemohlo by to byt tak ze vas hodi tam kde ste boli ? Chapete?
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Nechcem velmi vydumovat, ale co keby sa v teme zrusilo tlacitko "Nova tema", proste aby tam bolo len "Odpovedat". Mozno detailik a zbytocnost, ale podla mna by to bolo krajsie. :D Zas az taka velka robota to neni upravit viewtopic_body.tpl
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

asi bolo dnes velke teplo a mne pieklo na hlavu, ale napadlo ma, ze by som privital na fore nieco ako kontrola gramatiky- nevadia mi male pismena, slang atd, ale skor veci ako "e" miesto "ä", chronicka zamena "i" a "y", pouzivanie pravidla "pis ako pocujes" u niektorych ludi a podobne, pripadne absolutne nepouzivanie ciarok, bodiek a inej interpunkcie s podobnym vyznamom vo vetach. kym to clovek precita, tak je z toho debil. napadlo ma, ze pri kazdom prispevku by bolo tlacidlo, ktore by po kliknuti zaznamenalo takyto prispevok a ak by sa nieco taketo opakovalo castejsie, uzivatel by dostal upozornenie, basu, pripadne ak sa nepolepsi po vacsom mnozstve takychto prispevkov, az ban. mozno si poviete, preco sa nad takymito blbostami pozastavujem. je to z viacerych dovodov:
1- ako som napisal vyssie, tazko sa to cita a kym niekedy pochopim o co danemu idividuu slo, nemam nervy este aj odpisovat
2- hojko.com je velke forum, ktore si okrem ineho zaklada aj na tom, ze tu clovek najde odpovede na (takmer) vsetko. z pofidernej gramatiky vyplyva potom jednak stazene vyhladavanie niektorych slov a tiez prezentacia fora a uzivatelov na "verejnosti".
3- ak sa niekto nevie vyjadrovat, mozno sa nieco nauci :D

aby ste ma zle nepochopili- mam v pazi, ak niekto nevie pisat, nie je to moj problem, ale aby kvoli tomu "trpeli" ini, to nemusim. rovnako v pazi maju novi uzivatelia pravidla fora (x miesto ch, obdobne v-w atd), preto by sa imho mohlo s tym nieco robit. moderatori by s tym nemuseli mat nic, proste ak sa nazbiera urcity pocet takychto kliknuti, ktore by boli opravnene, automaticky by bola basa dajme tomu na 1 den, recidivisti by dostavali neskor viac. co vy na to? (ak sa ma niekto nieco spyta a dlhsie neodpoviem, je to preto, lebo budem na dovolenke, nie preto, lebo na neho kaslem)
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Príspevky v jazyku Pokec už zvyčajne ignorujem. Predpokladám, že budeš musieť aj ty, kedže pochybujem, že by sa s tým dalo niečo urobiť (teda ak sa tu nezavedie jazyková polícia). :)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Ades, to je hlúposť... niekto ťa naserie.. je tu dosť aj dospelých infaltilných magorov.. a budú na to klikať.. aj tak by to muselo prejsť kontrolou, či je to skutočne tak, pretože niekto by sa mohol dohodnúť a daného užívateľa jednoducho "vyhodiť" nie sme všetci tí dobrí.. :wink:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

pokial sa pamatam goťar chcel robit moda pre gramatiku ale vedenie to neschvalilo... okrem toho myslim,ze by mal 10x tolko roboty ako obycani modi, lebo gramatika, to je kriz dnesnej mladeze
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

ades: Nieco take je neriesitelne a nikto nebude po nikom opravovat gramatiku, pretoze by sa to stihat nedalo a nejde to spravit ani automaticky. Ako uz napisal chrono, ignoruj taketo prispevky, ja som to zacal tiez robit a hned je mi lepsie. Co sa tyka w/v, x/ch a podobne, tak posielam uzivatelom upozornenie (najma pokial ide o novacika), v horsom pripade dam vazenie s odovodnenim na pravidla (ak sa to opakuje).
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

Asi som to nepostrehol, ak to tu je.. Ale neda sa pridat nejake vyhladavanie v temach? Lebo niektore temy maju aj 200 stran a vsetky prechadzat :?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Maki napísal:pokial sa pamatam goťar chcel robit moda pre gramatiku ale vedenie to neschvalilo... okrem toho myslim,ze by mal 10x tolko roboty ako obycani modi, lebo gramatika, to je kriz dnesnej mladeze
No ono to bolo trochu inak, ja som sa do toho az tak nehrnul, ale skor diplomaticky naznacil, ze ak by to nechcel robit niekto iny, kto uz modom je, tak by som mohol ja a aj bez toho, aby som mal statut moderatora. A k tej robote - zamer bol ten, aby doslo k odstraneniu najvacsich hrubok s tym, ze by bolo v prispevku uvedene, ze doslo k oprave. Jasne, ze nejake drobne preklepy a ciarky sa asi nikomu opravovat nechce. Ale napriklad hrubka v nadpise temy by mala byt opravena cim skor: http://www.hojko.com/gumeny-mackovia-t97980.html alebo http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=97251 alebo...
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

presne, tu ide skor o to, aby sa obcas pouzil aj ypsilon na spravnom mieste a nie podla pravidla "nie som isty, nedam ho"
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

v hlave mi skrsla taka myslienka ze by sa vo vtipoch zalozila dolezita tema "vtipne clanky" a davali by sa tam linky na nejake vtipne alebo absurdne clanky ako napriklad http://www.aktuality.sk/bulvar/koktejl/ ... -raper-vec
aby sa nezakladala vzdy tema,ktora sa nasledne zamkne a upadne do zabudnutia aj s casto krat vtipnym obsahom.
//to ze to nie je vtip
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Brani ti nieco ten clanok dat ako vtip do uz existujucej temy?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

pinacolada napísal:v hlave mi skrsla taka myslienka ze by sa vo vtipoch zalozila dolezita tema "vtipne clanky" a davali by sa tam linky na nejake vtipne alebo absurdne clanky ako napriklad http://www.aktuality.sk/bulvar/koktejl/ ... -raper-vec
aby sa nezakladala vzdy tema,ktora sa nasledne zamkne a upadne do zabudnutia aj s casto krat vtipnym obsahom.
//to ze to nie je vtip
keď to nie je vtip, prečo by to malo byť vo vtipoch ako dôležité? šak založ tému, ak sa ujme, tak aj dôležitosť získa
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Automatické maily trochu ináč...

Videl som na niektorých fórach to, že keď prišiel mail kvôli odpovedi na nejakú tému, tak v tom maily nebol len link na daný topic, ale aj samotné odpoveď. Veľmi sa mi to páčilo, lebo som nemusel otvárať sajty 10 v každom topicu pozerať odpoveď a potom zatvárať, ale pozrieť sa na odpoveď priamo v maily a ak ma nezaujímala, zahodiť, alebo ak zaujímala, odklepnúť link a pozerať ďalej, prípadne odpovedať. Podľa mňa skvelá vec. Ak sa nepáči, tak sorry, to bol len návrh.

(Ja to mám veľmi rád aj preto, lebo používam outlook, tam mám všetko nakope a maily prezerám pouze klikaním hore alebo dole, proste rýchlovka a tak vidím aaaa toto je drist delete a idem ďalej... takto odklikám všetko a potom to zatváram v opere, čo není tak praktické)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

mimkorn: Upozornovanie mailom funguje tak, ze ti pride len jeden mail s oznamenim, ze je novy prispevok na fore, ale dalsie ti nepridu uz. Az ked navstivis forum a po tvojej navsteve pribudne prispevok, tak potom dostanes dalsi mail.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

A dokáže vôbec phpbb posielať s upozorneniami na nové príspevky aj samotný text príspevkov? Lebo ja som sa s tým stretol zatiaľ len na vbulletine. Inak tiež by som to privítal.. a aj chápem, že kým nenavštívim danú tému, tak už mi žiadne iné upozornenie nepríde. ;)
Zamknuté