Ist s byvalou na dovolenku alebo nie?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
JUPI
Novice
Novice

Ist s byvalou na dovolenku alebo nie?

Príspevok od používateľa JUPI »

Zdravim vsetkych.
Byvala ma pozvala na dovolenku, pravdepodobne to bude Malorca alebo Ibiza, zaujima ma Vas nazor na tuto vec, ako by ste to riesili vy? Este upresnim, ze sme sa rozisli po viac ako 7 rokoch, dost skaredo sa voci mne zachovala, no o tom teraz nema zmysel pisat. Velmi vela som jej v zivote pomohol, sama mi povedala ze som jej pomohol viac, ako cela jej rodina za cely jej zivot. Nasiel som jej pracu v zahranici, teraz zijeme v jednom malom mestecku, samozrejme uz nie spolu. Stretavame sa, obcas sexik, ostali sme kamosmi, ja teraz nemam ziadnu priatelku, ona tiez nie. Viem ze ma ma rada, ja ju tiez. V minulosti som ju tiez pozval na nejake tie dovolenky, hoci to sme boli este spolu. Cakam na reakcie. Vopred dakujem za rozumne prispevky.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa yazoo »

Na tvojom mieste by som do toho siel. Ked si pisal, ze ona sa voci tebe skaredo zachovala tak je len na tebe ci si z toho budes este robit tazku hlavu alebo nie. A ak ste kamosi, obcas ten sexik a stretavate sa tak ja osobne nevidim dovod preco nie. :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

zalezi od toho co by si od tej dovolenky ocakaval... ak ist len na dovolenku, "obcas sexik" pocas nej a nic viac tak preco nie? ved nemusite byt cely cas spolu a tak... zachovaj sa ako svina ked sa ona vraj k tebe hnusne zachovala - vyuzi sancu a chod sa slnit za jej prachy...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Píšeš, že ani jeden z Vás nemá žiadnu známosť.. a pokiaľ Ti nevadia občasné stretávky aj po rozchode.. a aj občasné sexíky po rozchode.. tak by Ti nemusela vadiť ani jedna dovolenka po rozchode. ;)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Hej, ešte ide aj o to, či by si si po tých 7 rokoch s ňou ešte vedel predstaviť vzťah.. :) lebo neviem, či by som pozval na dovolenku LEN kamarátku..(v teoretickej rovine samozrejme. :wink: ) Pretože podľa mňa je to pokus o to, aby sa niečo stalo.. (ale ja som v poslednej dobe veľmi paranodiný, takže to sú možno len konšpiračné teórie.. :D )Ak Ti mám poradiť, choď do toho.. :) lebo pri najhoršom s ňou nemusíš byť celé dni, alebo s ňou môžeš byť každú sekundu.. a skúsiť to znovu.. Čo však spravíš, je len na Tebe.. :)
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

vzhladom na to co si napisal tak urcite chod!!!:)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

chod to mas jasne.s nou pories ak bude chciet a popri tom kazdy vecer povinne na diskoteku a vyskusat dievcat co najviac.ved si slobodny muz tak co
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

ako sorry, ale ked spolu spite, tak mas nejake zabrany ist s nou na dovolenku? co sa bojis ze by si ju videl v plavkach alebo co? omg, ty si nejak dolava? :roll: take otazky davat, no nemam slov...
JUPI
Novice
Novice

to ades

Dobre som sa zasmial nad tvojim prispevkom, nebojim sa ani ked ju vidim nahu a nie to este v plavkach, proste mam trochu obavy, ci na tej dovolenke medzi nami nevzplanu nejake city, co by asi nebolo dobre.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ked spolu spite a stratavate sa a nevzplanuli ziadne city tak sa nemusis bat ani na dovolenke nie? ked sa toho tak bojis tak sa od nej zdrzuj dalej alebo co.. ale ak si povies ze nic nebude po citovej stranke tak pochybujem ze zrazu zmenis nazor...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Ste si tu urobili pokec alebo čo? Spam premazaný.
jasan21
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jasan21 »

ako pozri ked sa mate radi preco nie?.......
je jedno ci ste sa rozisli kto koho nechal bolo to davno a za ten cas ste si myslim aj ona aj ty uvedomili co pre seba znamenate...ked spolu spavate ste viac menej udobreny lebo sex z povinnosti to nieje :)
a nemas koho podviest ani ty ani ona co je dalsie plus....
umna vyplyva len to zeby si mal ist :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Choď tam. Stratiť nemáš čo, môžeš akurát získať a pár dní pri mori s osobou s ktorou is máš čo povedať aj ako tráviť ostatný čas nikdy nie je na zahodenie. Pokiaľ by ot malo byť napäté, tak koriguj témy tak, aby sa vyhýbali Vášmu vzťahu apod. Ajkeď keby ste šli nepochybujem, že by ste sa tejto téme nevyhli.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ak ten dôvod, že sa škaredo k tebe zachovala nie je aj dôvodom neísť na tú dovolenku, tak WTF?
IMHO hovoríš, že sa máte radi, ale nechceš, aby sa na dovolenke ozvali city. Tak to potom nejdeš ani z voza ani na voz. Veď nechaj tomu voľno, keď budu city, tak budu city. Nikoho nemáš, ste kamarati, občas spolu spíte. Milion ľudí sa už rozišlo a zasa zišlo (vrátane mňa) a môžem ti povedať, že ten vzťah bol potom ešte lepší. :wink: Tak nešpekuluj, choďte na dovolenku, užite si to a po dovolenke uvidíš, čo ďalej.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

fizz napísal:Ist alebo neist na dovolenku zadarmo s kamaratkou s ktorou aj spavas? To je problem? Paneboze :lol:
pozri, fizz by sla hned :D neviem sice ci s tebou alebo s tou kockou, ale to je jedno. a prosim ta, reci o laske si nechaj na noci ked spolu spite, ked k nej necitis vtedy nic ine okrem pohlavneho vzrusenia, tak kde je problem?
JUPI
Novice
Novice

Problem vidim v tom, ze budeme neustale spolu cely tyzden, co je ovela viac ako nejake obcasne sexualne stretko bez citov, pocas ktoreho ide len o sex ako nevyhnutnu sucast zivota.
Ledva sa mi ju podarilo dostat konecne z hlavy a moje mierne obavy pramenia z toho, ze po dovolenke ju v tej mojej hlave budem mat opat.
Ale na strane druhej ma ta dovolenka laka, vsak obohatim svoj zivot o nejake nove zazitky a uvidim co prinesie buducnost.
Nik_kuSh :)
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nik_kuSh :) »

mmm..wacsina tu ma prawdu.. ked mate taky w pohode wztah taq preco nie?? :P hehe užitee sii :)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Do pi*e prestaň písať, ako mentálne zaostalá a rozlišuj písmená, ako sa má.. Alebo si skús prečítať pravidlá.. Vôbec sa to nedá čítať.. :x

k téme: choď.. :D

//edit: vidíš, Grosay ako málo stačí na rozosmiatie jedného človeka.. :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ja by som šiel.. ked už nič iné aspon si oddýchneš trošku.. ale myslím že tam bude dosť času si veci ešte raz riadne vyrozprávať a čo ty vieš možno po vzájomných rozhovoroch usúdite že skúsiť to znovu nieje až tak zlý nápad
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Nie. Nerob to. Dievca nema nikoho, potrebuje vyplnit cas, nema s kym ist, tak vyuzije koho? No svojho byvaleho. Tam trosicku este zneuzije tvoje city, bude ta namotavat. Mozno tam bude tyzden skvelo, ty sa chytis. Pridete domov a vsetko v starych kolajach. A okrem toho sa k tebe zachovala skaredo? Fuck that.
Napísať odpoveď