Mne sa iPod 20GB pokazil minuly rok. Najblizsi servis je v BB, ale ked som tam volal ci ho mozu opravit, tak mi povedali ze oni maju iba servis notebookov. Tak som ho musel posielat tam kde som ho kupil - do Ameriky. Zalezi kde si si ho kupil a podla toho sa chod spytat do predajne a oni by ti ho mali reklamovat a poslat do servisu. P.S.: Vymena byterie nieje zadarmo.
Fidelcs napísal:Mne sa iPod 20GB pokazil minuly rok. Najblizsi servis je v BB, ale ked som tam volal ci ho mozu opravit, tak mi povedali ze oni maju iba servis notebookov. Tak som ho musel posielat tam kde som ho kupil - do Ameriky. Zalezi kde si si ho kupil a podla toho sa chod spytat do predajne a oni by ti ho mali reklamovat a poslat do servisu. P.S.: Vymena byterie nieje zadarmo.
Kupa baterky stoji cca 400 sk, vymenit si ju dokaze aj dojca.
Je tu daky odbornik na opravovanie ipodov? potreboval by som sniecim pomoct.
mam ipod ale ked si nanom zapnem hudbu ide mi zvuk iba v 1 sluchatku.(sluchatka niesu pokazene) Treba vymenit jack?
no radsej to neriesim.Este jednu vec by som potreboval,kupil osm pokazeny idpo, mal rozbity display, display som kupil novy ale ked som zapol ipod moc ma nepotesil ukazuje mi tuto hlasku,(viz nizsie)vizera to akokeby ukazalo at pripojim ipod k pocitacu,lenze akonahle tak spravim ipod sa len rozziari a po par sek. sa vypne,pocitac ho ani nezobrazi.