Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

aruN napísal:Vidim ze o resto vs rogue viete velke nic,reci typu rogue resta lahko zabije lebo nema armor lol,HoT striedanie bear formy vam nic nehovori? :wink: .Poslednu dobu v arene mas viac feral druidov a je to fakt tazke porazit to s roguom,jedina cesta expose armor,shiv a hemo/sstrike spamming a pockat kym sa vyhodi z beara(v macke vacsinou na rogua nejde,to je ez)a potom mu dat stun a snazit sa natlacit mu za ten stun co najviac dmg.
Lebo ty o tom daco vies, ked prisiel skilovany rogue a prekvapil ta zo stealthu tak si tazko mohol nieco urobit, aj ked hodis medveda tak dmg mu robis mizivy a aj tak sa po case budes musiet healnut pretoze celkovo mas menej armoru a ked sa premenis naspat tak uz opat nic nezacastis lebo mas blind, vkuse stuny...atd, restor ma aj menej HP ako feral takze myslim ze bez problemov si dole, ale opat zavisi od skillu, rozbil som par rogunov ale lahke to nebolo.
tomek00
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa tomek00 »

bart1234 napísal:na jakom servery hras?
ja mam taketo talenty na ench. shamana: http://www.wowhead.com/?talent=hVf0xZxi0dVhshuqox
hravam na Narniase, pekny talent build paci sa mi hlavne znizeny cooldown tych sokov, lebo to hadzem furt ako divy kvôli Focused, aj redukovany ct healingwave ..
nuz ale mby mi chybali prinajmensom Weapon mastery .. :/ ale skusim to mozno nejak prerobit, dik za inspiraciu :)
bart1234
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bart1234 »

tomek00 napísal:hravam na Narniase, pekny talent build paci sa mi hlavne znizeny cooldown tych sokov, lebo to hadzem furt ako divy kvôli Focused, aj redukovany ct healingwave ..
nuz ale mby mi chybali prinajmensom Weapon mastery .. :/ ale skusim to mozno nejak prerobit, dik za inspiraciu :)
teraz som dosiel na novy skusim ho vyskusat v praxi http://www.wowhead.com/?talent=hVf0xZxi0dVMsuuqox
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Pls poradte nejake dobre Q na Outlande pre Warriora 66 level. Uz ma nebavi robit questy len za goldy, nieco kde je odmena uzitocnejsia vec napr. zbran, equip...
dik
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

Syfon napísal:Pls poradte nejake dobre Q na Outlande pre Warriora 66 level. Uz ma nebavi robit questy len za goldy, nieco kde je odmena uzitocnejsia vec napr. zbran, equip...
dik
ak ti môzem poradit tak chod na www.thottbot.com ..
tam si zadaj oblast kde si.. napriklad Nagrand
potom si daj vsetky questy a najdi sinejaku odmenu ktora sa ti paci, pozri ako sa volaten quest a kde ho vziat, sprav to a mas :)
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

vedel bz mi niekto pomôct s questom Trial of the Sea Lion a The Principal Source pre druida taurena.
Dakujem
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

mARILYN mANSON napísal:vedel bz mi niekto pomôct s questom Trial of the Sea Lion a The Principal Source pre druida taurena.
Dakujem
www.thottbot.com
tam najdes vsetko
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Sheep napísal:Lebo ty o tom daco vies, ked prisiel skilovany rogue a prekvapil ta zo stealthu tak si tazko mohol nieco urobit, aj ked hodis medveda tak dmg mu robis mizivy a aj tak sa po case budes musiet healnut pretoze celkovo mas menej armoru a ked sa premenis naspat tak uz opat nic nezacastis lebo mas blind, vkuse stuny...atd, restor ma aj menej HP ako feral takze myslim ze bez problemov si dole, ale opat zavisi od skillu, rozbil som par rogunov ale lahke to nebolo.
Sheep,hras na 70tke rated areny na ofiku?To neni tak ze ked najdem druida tak ho dam lahko,ide aj o to s kym hra.Proste skilled resto druida ako rogue nemas sancu zergnut.Mozno mu das cheap shot,ked ho najdes v macke,prehodi si formu hodi si HoTky a kituje ta.Potom bear formu a charge,fakt to nieje lahky fight.Hram 2v2 arenu Rogue/Rogue to zergnutie druida je celkom realnejsie,minule sme full venge resto druida dali ked prowloval v macke.A Sheep,ktore stuny myslis? :) kidney shot,mozno gouge?Cheap shot nedas,mas faerie fire(mozes mat cooldown na cloaku alebo vanishi)takze ostava kidney,gouge,blind.Je to o situacii v ktorej si,niekedy sa to da dat niekedy nie.
Sheep
Addict
Addict

ak uzatvaram combat ja, tak faerie fire leti ako prvy prikaz ale obecne roguni vies jaky su, uvidi z dialky dakoho tak stealth, sapne a potom sa to vali, no ak hras za rogua tak ti to nezname nebude :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

aruN napísal:Sheep,hras na 70tke rated areny na ofiku?To neni tak ze ked najdem druida tak ho dam lahko,ide aj o to s kym hra.Proste skilled resto druida ako rogue nemas sancu zergnut.Mozno mu das cheap shot,ked ho najdes v macke,prehodi si formu hodi si HoTky a kituje ta.Potom bear formu a charge,fakt to nieje lahky fight.Hram 2v2 arenu Rogue/Rogue to zergnutie druida je celkom realnejsie,minule sme full venge resto druida dali ked prowloval v macke.A Sheep,ktore stuny myslis? :) kidney shot,mozno gouge?Cheap shot nedas,mas faerie fire(mozes mat cooldown na cloaku alebo vanishi)takze ostava kidney,gouge,blind.Je to o situacii v ktorej si,niekedy sa to da dat niekedy nie.
no neviem ja som mal 2v2 s kamosom ktory je rogue a on si vedel podat resto druida zatial co ja som siel po dps, teraz hram s resto druidom a tiez si ho zial obcas rogue poda a to ma venge/brutal veci na sebe
/edit: ako ja som za rogua hral do lvlu 11 takze neviem povedat ako to robia alebo co...btw pre mna tiez neni problem sundat resto drooda aj ked mam ovela pomalsie utoky....skor mi robi problemy resto shaman tych neznasam vzdy sa s nimi mlatim aj 10 minut (bez srandy)
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

ja ked nahodou sa uracim ist niake areny, lebo fakt ma to uz nebavi, tak ak stretnem niakeho drooda tak musi padnut do 30 sec ak nepadne jasna prehra...a vysostne neznasam ked chodim s niakym healom, pretoze potom tie areny su strasne dlhe....
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

SchYzo za co hras?
ako tiez som opat zacal hrat areny hoci je pravda ze to hrame koli zabave s kamosmi a nesli sme robit nejake kombo ,ale resto druidi su nocna mora , hs boy,shaman,priest tych vyownime ale druida davame tazko ako to je nenormalne svinstvo ked z 5% sa vyhealuje za par sekund na full a ten brutalny manna regen ... :?
Sheep
Addict
Addict

kokos ste to poculi? dnes pri citani patch notes kukam mount od 30 lvl, rofl :roll:
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

dve stranky do zadu to mas napisane :)
Ved to je super.... :)
Komu by sa chcelo furt utekat po vlastnych
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Grond napísal:SchYzo za co hras?
warrior ofc...na mna nejaky druid nema ani nahodou :lol: na mna nema nikto okrem resto shamana, obcas aj holy palach a holy priest ma vedia potrapit ale to je asi tak vsetko hehe.

a mrk: ak chodis arenu len obcas to znamena ze nemas dobry pvp equip tak sa necudujem ze nevies zlozit drooda v pvp equipe to je normalne ze on ta sunda skor lebo mas nizky resilience mozno, alebo nizke staty no...rogue na pvp potrebuje pvp set (aj ked najlepsie je vraj kombo T6 a S3 alebo S4 setu vtedy mas vraj dobru resi, vysoky dodge, vysoky crit atd ale to neviem posudit nehram za rogua a T6ku som videl akurat tak z dialky hehe....raidime zatial len T5 raidy :? )
Sheep
Addict
Addict

ono uz je aj zbytocne riesit S4 lebo zachvilu vide datac a vsetky tie sety budu na nic, takze ak niekto ma kus nizsie ratingy tak sa trapi zbytocne :P
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:ono uz je aj zbytocne riesit S4 lebo zachvilu vide datac a vsetky tie sety budu na nic, takze ak niekto ma kus nizsie ratingy tak sa trapi zbytocne :P
datac vyjde najskor v novembri :wink: dovtedy este vela vody pretecie a vela ludi nazbiera full S4 set :wink:
Sheep
Addict
Addict

co? ved najprv bol ohlaseny na oktober, zase prelozili o mesiac omg...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:co? ved najprv bol ohlaseny na oktober, zase prelozili o mesiac omg...
jj...ale uz aj logicky sa da k tomu dojst lebo kazda arena sezona trva zhruba pol roka...S4 zacala zhruba v polke roka cize S5 musi byt az niekedy na konci roka....a S5 uz ma byt 100% vo WotLK :wink:
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Novy free server sa prave rozbieha , viac info na http://esuba.eu/template.php?lang=cz&fi ... page_mode=

-skuseny admini a developer podpora
-vykonny server
-skuseny GM team
-web sa bude presuvat priamo na esubu

Zatial zaciname tak si pridte zahrat
Napísať odpoveď