Pre zadanych/zadane : Preco chodite s tym, s kym chodite? :)
-
Začiatok Konca
Professional
narazal som na jednu konkretnu osobu z mojho okolia
...viem, ze ho uz nemiluje, kazdy okolo to vidi tiez a ona potrebuje presviedcat cely svet, ze k nemu stale nieco citi...
proste laska, ktoru k nemu citila uz po rokoch vyhasla a ona si toho nie je vedoma
a nepytaj sa, ako si mozem byt taky isty tym co tvrdim...jednoducho viem, ze je to tak
proste laska, ktoru k nemu citila uz po rokoch vyhasla a ona si toho nie je vedoma
a nepytaj sa, ako si mozem byt taky isty tym co tvrdim...jednoducho viem, ze je to tak
-
Začiatok Konca
Professional
Ja neviem, nemôžem povedať, že vzťah počítam na roky.. je to môj prvý poriadny vzťah..
sme spolu dnes 16 mesiacov.. a je mi stále tak krásne, ako voľakedy.. až na malé detaily.. ale to vôbec nevadí..
stále sa cítim zamilovane, stále mám ten zvláštny pocit v bruchu, keď ju idem čakať na zastávku.. a tak..
zatiaľ tomu nechcem a ani neverím..
dúfam, že sa k tomu ani nikdy nedostaneme.. 
-
Nik_kuSh :)
Amateur
pretoze maa najkrajsi usmev aký som kedy videla, pretoze je to jediny clovek ktorý ma dokaze rozosmiat ked som smutna, pretoze je pracovity a vie co je to robota, neni lenivy, pretoze ma krasne oci, do ktorych sa tak rada pozeram, pretoze ma hrozne sladke pery, a bozkava sa najlepsie na svete, pretoze ma pekne telo, vypracovane a taaak seeexi, pretoze mame velmi vela spolocneho, mame podobne povahy, pretoze ho strasne strasne moc milujem a nedam na neho dopustit, pretoze ma strasne sexi brusko, aj ritku, pretože je velmi zabavny,dokaze sa uvolnit a vieme sa spolu vzdy zasmiat a vzdy sa mame o com rozpravat, pretoze je vzdy ku mne citlivy a velmi starostlivy,je velmi milucky, pretože je taky jaky je a necela by som na nom nic menit, proste pre mna je uplne DOKONALY a nadovsetko ho milujem

-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
jo je nám dobre takto .. ved ked už len kuknem na brata má síce kočku 2 roky.. prísun pravidelného sexu (o ktorý núdzu nemám ani bez vzťahu) ale čo si musí vytrpieť .. panebože počúvať tie jej hlúpe hystérie a hlúposti.. ja to nezvládam posledný týžden iba čo je u nás každý den a kus som som sa započúval do ich rozhovoru .. ja radšej budem bez toho 
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Zjednodusene...malo to znamenat to, ze pises ako postihnuty dement. Kludne si tu pis, ze gramatika nie je dolezita, ale ak niekto napise "welmy", "wery my" a pod. tak jeho mozgova aktivita prilis ohromujuca zrejme nebude. Okrem toho, porusujes pisanim w miesto v pravidla21rOBO21 napísal:Lebo:
1.sme si súdeny
2.boji sa omna
3.zalezi jej namne
4.welmy sa lubime
5.welmy si rozumieme
6.mame podobne powahy
7.wery my a ja jej
8.dowerujeme si nawzajom
9.mozem sa jej zo wsetkym zwerit
9.je mudra
10.dokaze pomahat
11.a wlke plus za co som jej welmy wdacny:ze ma berie takeho aky som![]()
triple tak tak. Mame to jednoduchsie a je nam fajn. Nech nam to vydrzi
tak to nebolo prilis inteligentne co si napisal ale ok necham ta tak,ani sa nedivím ze ta ziadna nechce ked si male decko,ha!Vigor napísal:Zjednodusene...malo to znamenat to, ze pises ako postihnuty dement. Kludne si tu pis, ze gramatika nie je dolezita, ale ak niekto napise "welmy", "wery my" a pod. tak jeho mozgova aktivita prilis ohromujuca zrejme nebude. Okrem toho, porusujes pisanim w miesto v pravidla.
triple tak tak. Mame to jednoduchsie a je nam fajn. Nech nam to vydrzi.
zivot je tazky zo zenskou ale aj bez nejVigor napísal:triple, Fabo...no nie je nam krasne?
A ty uz nepis ako krava to kto ma citat toto...Nik_kuSh :) napísal:pretoze maa najkrajsi usmew aký som kedy widela, pretoze je to jediny clowek ktorý ma dokaze rozosmiat ked som smutna, pretoze je pracowity a wie co je to robota, neni leniwy, pretoze ma krasne oci, do ktorych sa taq rada pozeram, pretoze ma hrozne sladke pery, a bozkawa sa najlepsie na swete, pretoze ma pekne telo, pretoze mame welmi wela spolocneho, mame podobne powahy, pretoze ho strasne strasne moc milujem a nedam na neho dopustit, pretoze ma strasne sexi brusko, aj ritku, pretože je welmi zabawny,dokaze sa uwolnit a wieme sa spolu wzdy zasmiat a wzdy sa mame o com rozprawat, pretoze je wzdy ku mne citliwy a welmi starostliwy, pretože je taky jaky je a necela by som na nom nic menit, proste pre mna je uplne DOKONALY a nadowsetko ho milujem![]()
-
Začiatok Konca
Professional
aha,ale zase ok neviem písat ako "ty" ale zase si viem aspon prečítat názov témy,čiže ak si opak toho čo omne hovoríš tak tomu pochopíš a ak ne tak tvoja chybaVigor napísal:Zjednodusene...malo to znamenat to, ze pises ako postihnuty dement. Kludne si tu pis, ze gramatika nie je dolezita, ale ak niekto napise "welmy", "wery my" a pod. tak jeho mozgova aktivita prilis ohromujuca zrejme nebude. Okrem toho, porusujes pisanim w miesto v pravidla.
triple tak tak. Mame to jednoduchsie a je nam fajn. Nech nam to vydrzi
.