6120-zmena formatu videa a prehratie videa

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
stejko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

6120-zmena formatu videa a prehratie videa

Príspevok od používateľa stejko »

cawte.mam N6120,ale mam jeden problem.ak si stiahnem nejake video z netu(napr. z ceknito.sk)tak sa ulozi fo formate .flv .na mojej nokii sa ale neda prehrat,preto by som potreboval poradit,ako toto video upravit tak,aby som ho dostal do .3gp a aby velkost videa bola 320x240 -ako to upravit?kde si stiahnut program na upravenie tohoto videa?dakujem predom za odpoved.
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

flv na nieco ine prehodis cez any video converter: http://www.any-video-converter.com/prod ... ideo_free/
ale nevie to dat do 3gp, no tento telefon by mal prehrat aj mp4, tak skus.
qwerty-xyz

Re: 6120-zmena formatu videa a prehratie videa

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

stejko napísal:cawte.mam N6120,ale mam jeden problem.ak si stiahnem nejake video z netu(napr. z ceknito.sk)tak sa ulozi fo formate .flv .na mojej nokii sa ale neda prehrat,preto by som potreboval poradit,ako toto video upravit tak,aby som ho dostal do .3gp a aby velkost videa bola 320x240 -ako to upravit?kde si stiahnut program na upravenie tohoto videa?dakujem predom za odpoved.
stiahni si TOTAL VIDEO CONVERTER :oops: alebo programy od spolocnosti IMTOO napr. ImTOO 3GP Video Converter 3 alebo ImTOO AVI MPEG Converter 3 .najlepsi je na to vsak ten total video converter ktory ti uz zvladne rovno ten tvoj flv. Mas to tam uz ponastavovane. Pozoro neni to free program a treba ho registrovat klucom,pokial nevies kde zohnat kluc posli SS - poradim. :wink:
Napísať odpoveď