Problém s CS

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
mianto321
Amateur
Amateur

Problém s CS

Príspevok od používateľa mianto321 »

Prosím Vás mohol by mi niekto poradit čo mám robit ak mi pri napájaní v CS 1.6 na kamoša vyskočí takáto tabulka?
Prílohy
furt mi to vypisuje...neviete co mam robit?
furt mi to vypisuje...neviete co mam robit?
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

Nemate rovnake verzie, myslim ze toto my vypisovalo ked som nemal nainstalovany patch a chcel som sa pripojit na server ktory ho mal. Skus nainstalovat take iste CS ako ma tvoj kamarat a musi to ist.
pUn!sh3r
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pUn!sh3r »

aj ja sa chcem spytat ohladom cs 1.6... pisem tu, aby som zbytocne nevytvaral novu temu...

som ho nemal asi tak 3 mesiace spustene... medzitym som instaloval mnoho programov / hier, ale nehlasilo mi ziadne chyby... neinstaloval som ani nove ovladace ani nic take dolezite, len zopar programov... no ked som ho po tych 3 mesiacoch spustil, tak mi vzdy pri nacitani mapy vyplo hru :(... skusal som ho preinstalovat a to z 3 roznych cd, ale vzdy ta ista chyba... v polovicke nacitania mi to proste vyplo... ale neukazalo ziadnu hlasku... nwm ci sa to da este opravit, nwm kde moze byt chyba... jedinu moznost vydim v reinstale windowzu, ale to sa mi nece... zase vsetko odznova instalovat... mam na kompe asi tak 200 programov a vsetko odznova instalovat... nechcem cele prazdniny presediet za kompom... no chcel som si aj csko este zahrat...
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

No to ma tiez len napada reinstall Winu, este pred tym vsak skus zmazat vsetky stopy CSka v PC, teda subory registre a vsetko ostatne co by mohlo mat spolocne z CS, Sierra, Valve, botov a alebo nieco podobne. Potom si zozen CS ktore urcite funguje a skus nainstalovat
pUn!sh3r
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pUn!sh3r »

no to som uz robil... uplne vsetko som zmazal... aj registre aj vsetko mozne... a instaloval som csko ktore urcite funguje, aj predtym mi islo... ale po dlhsom nehrani mi to nejako prestalo ist... nechapem :roll:... a reinstal windowzu, to je dost narocne :roll: ach jaj tolko programov a inych veci okolo toho...

edit: myslim ze mi to znefunkcnil naky program/virus, ale zial nwm aky... skusal som aj ccleaner a podobne programky... vymazal som asi 3,5GB zbytocnych suborov z kompu... virusy som na kompe nenasiel ziadne ani ziadne podozrive procesy... tak nwm v com je chyba :?...
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

pUn!sh3r napísal:no to som uz robil... uplne vsetko som zmazal... aj registre aj vsetko mozne... a instaloval som csko ktore urcite funguje, aj predtym mi islo... ale po dlhsom nehrani mi to nejako prestalo ist... nechapem :roll:... a reinstal windowzu, to je dost narocne :roll: ach jaj tolko programov a inych veci okolo toho...

edit: myslim ze mi to znefunkcnil naky program/virus, ale zial nwm aky... skusal som aj ccleaner a podobne programky... vymazal som asi 3,5GB zbytocnych suborov z kompu... virusy som na kompe nenasiel ziadne ani ziadne podozrive procesy... tak nwm v com je chyba :?...
Mne niečo podobné začína robiť CS:Source. A jediné riešenie vidím v preinštalovaní Windowsu, pretože reinstall Source vôbec nepomohol. Mne to avšak robí iba na jednom serveri. Ale aj tak ma to sere.
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Zamknuté