Problém s CS
Problém s CS
Prosím Vás mohol by mi niekto poradit čo mám robit ak mi pri napájaní v CS 1.6 na kamoša vyskočí takáto tabulka?
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
pUn!sh3r
Amateur
aj ja sa chcem spytat ohladom cs 1.6... pisem tu, aby som zbytocne nevytvaral novu temu...
som ho nemal asi tak 3 mesiace spustene... medzitym som instaloval mnoho programov / hier, ale nehlasilo mi ziadne chyby... neinstaloval som ani nove ovladace ani nic take dolezite, len zopar programov... no ked som ho po tych 3 mesiacoch spustil, tak mi vzdy pri nacitani mapy vyplo hru
... skusal som ho preinstalovat a to z 3 roznych cd, ale vzdy ta ista chyba... v polovicke nacitania mi to proste vyplo... ale neukazalo ziadnu hlasku... nwm ci sa to da este opravit, nwm kde moze byt chyba... jedinu moznost vydim v reinstale windowzu, ale to sa mi nece... zase vsetko odznova instalovat... mam na kompe asi tak 200 programov a vsetko odznova instalovat... nechcem cele prazdniny presediet za kompom... no chcel som si aj csko este zahrat...
som ho nemal asi tak 3 mesiace spustene... medzitym som instaloval mnoho programov / hier, ale nehlasilo mi ziadne chyby... neinstaloval som ani nove ovladace ani nic take dolezite, len zopar programov... no ked som ho po tych 3 mesiacoch spustil, tak mi vzdy pri nacitani mapy vyplo hru
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
-
pUn!sh3r
Amateur
no to som uz robil... uplne vsetko som zmazal... aj registre aj vsetko mozne... a instaloval som csko ktore urcite funguje, aj predtym mi islo... ale po dlhsom nehrani mi to nejako prestalo ist... nechapem
... a reinstal windowzu, to je dost narocne
ach jaj tolko programov a inych veci okolo toho...
edit: myslim ze mi to znefunkcnil naky program/virus, ale zial nwm aky... skusal som aj ccleaner a podobne programky... vymazal som asi 3,5GB zbytocnych suborov z kompu... virusy som na kompe nenasiel ziadne ani ziadne podozrive procesy... tak nwm v com je chyba
...
edit: myslim ze mi to znefunkcnil naky program/virus, ale zial nwm aky... skusal som aj ccleaner a podobne programky... vymazal som asi 3,5GB zbytocnych suborov z kompu... virusy som na kompe nenasiel ziadne ani ziadne podozrive procesy... tak nwm v com je chyba
Mne niečo podobné začína robiť CS:Source. A jediné riešenie vidím v preinštalovaní Windowsu, pretože reinstall Source vôbec nepomohol. Mne to avšak robí iba na jednom serveri. Ale aj tak ma to sere.pUn!sh3r napísal:no to som uz robil... uplne vsetko som zmazal... aj registre aj vsetko mozne... a instaloval som csko ktore urcite funguje, aj predtym mi islo... ale po dlhsom nehrani mi to nejako prestalo ist... nechapem... a reinstal windowzu, to je dost narocne
ach jaj tolko programov a inych veci okolo toho...
edit: myslim ze mi to znefunkcnil naky program/virus, ale zial nwm aky... skusal som aj ccleaner a podobne programky... vymazal som asi 3,5GB zbytocnych suborov z kompu... virusy som na kompe nenasiel ziadne ani ziadne podozrive procesy... tak nwm v com je chyba...