Gumení mackovia
-
chrobakos
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
V cesku firma co vyraba fernet stock uviedla na trh fernet stock 8000 a ako reklamnu kampan pouzila aj gumenych medvedikov.. v jednom z reklamnych klipov su snimi dievcata v takej velkej nafukovacej guli a kotulaju sa dole kopcom.. potom si naleju FS 8000 a do poldeci si daju medvedikov a vypiju 
Tu reklamu btw ceska rada pre reklamu TV zakazala lebo podla nej v tej reklame nevyzeraju dievcata ze su starsie ako 25 rokov (..podla zakona v cesku, ako konzument alkoholu v reklame na alkohol mozu vystupovat len ludia nad 25r)
Pritom riaditel Stocku povedal ze maju 27 a 28 r
Trosku som sa rozpisal , ale suvisi to s medvedikmi !
spominane video
Tu reklamu btw ceska rada pre reklamu TV zakazala lebo podla nej v tej reklame nevyzeraju dievcata ze su starsie ako 25 rokov (..podla zakona v cesku, ako konzument alkoholu v reklame na alkohol mozu vystupovat len ludia nad 25r)
Pritom riaditel Stocku povedal ze maju 27 a 28 r
spominane video
Kód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=ld99BTFTO7QOT: fernet 8000 je podla mna velka srackachrobakos napísal:V cesku firma co vyraba fernet stock uviedla na trh fernet stock 8000 a ako reklamnu kampan pouzila aj gumenych medvedikov.. v jednom z reklamnych klipov su snimi dievcata v takej velkej nafukovacej guli a kotulaju sa dole kopcom.. potom si naleju FS 8000 a do poldeci si daju medvedikov a vypiju
Pritom riaditel Stocku povedal ze maju 27 a 28 r![]()
spominane videoKód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=ld99BTFTO7Q
ale v niakom videu neni ukazane ako tam melu kravy
...a za tu gramaticku chybicku sa ospravedlnujem a ospravedlnujem sa aj dopredu bo ako sa poznam tak sa to bude opakovat...a myslite ze by sa dali vyrobit aj z pomletych ludi
...niesom psychopat a mamu by som si nezedol ale len tak ma to zaujima...a ete dotaz...mne pride take divne ze v mesiarnach najdu z casu na cas tonu hnijuceho mesa tak ktovie ze z akych kosti je to spravene...bo meso sa asi viac kontroluje nie?
-
tomasito13
Star
-
dexter7007
Zablokovaný
-
zvonenie33
Light Professional
Kód: Vybrať všetko
ŽELATÍNA - Bielkovina, ktorá je získaná z kolagénu a ten je obsiahnutý v koži a v kostiach zvierat. Priemyselne sa želatína vyrába z prasačej kože, z kostí a odrezkov hovädzích a ovčích koží z kožiarskych závodov (výrobky vybrané námatkovo: tortový krém Vitana, cukríky Mentos, cukríky Haribo, termix Lounské mlékarny).
-
olololwtfomg
Expert
gumimackovia=sladená huspenina s farbivami :-bzvonenie33 napísal:Zdroj: http://www.tweetinka.com/ecka.htmlKód: Vybrať všetko
ŽELATÍNA - Bielkovina, ktorá je získaná z kolagénu a ten je obsiahnutý v koži a v kostiach zvierat. Priemyselne sa želatína vyrába z prasačej kože, z kostí a odrezkov hovädzích a ovčích koží z kožiarskych závodov (výrobky vybrané námatkovo: tortový krém Vitana, cukríky Mentos, cukríky Haribo, termix Lounské mlékarny).
snaz sa a daco urcite najdes...ale take ako zo zivota ludi/teraz dam daco skor zo smrti ako zo zivot