GPS modul

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

GPS modul

Príspevok od používateľa Runes »

caute mate dakto skusenosti s tymito gps modulami ze ktori by bol vhodnejsi. Bude fungovat s PDA Hp hx-4700 a nokiou 6120clasic.
Pouzivat sa bude hlavne na cyklo a pesiu turistiku. Mne osobne je viac sympaticky ten LD-3W len ma problem s tym ze ked ide clovek menej ako 4kmh tak sa tvari staticky alevraj sa todavypnut v module preto ak mate dakto dake skusenosti sem s nimi :-)
gumb4ll
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gumb4ll »

pri kupovani si daj hlavne pozor aby ti to fungovalo s PDA, pretoze som uz v dvoch recenziach cital ze LD-3W nie je velmi kompaktibilna, nespolupracuje s inymi zariadeniami ako su nokia.
inac musi byt ten modul nokia?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nemusi pokial viete o dacom lepsom tak v pohode :-) ide o rozhanie bluetooth a tento neni moc drahy a pritom dost vykonny :-)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Mam doma LD3W je to v pohode masinka ... vydrz baterky cca 14-18h
Len to ze nieje kompatibilna nieje pravda. Vacsina BT GPS primacov ma Auto Negotiate Serial Port a Nokia to prave nema. Ak mas na PDA dobry Bluetooth Manager tak ten port pred navigaciou zapnes sam. Ak nemas tak s tym nic nespravis a to GPS ti je nahovno.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal: Ak mas na PDA dobry Bluetooth Manager tak ten port pred navigaciou zapnes sam.
huh trosku nechapem co tym myslis :-)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Takto aj LD3W aj LD4W je urcena pre Nokie ktore si tento port otvaraju same. Cez tento COM (Seriovy) Port komunikuje GPS modul s PDA.
Vacsina GPS primacov ked dostane poziadavku na zobrazenie Suradnic automaticky tento port otvori a zacne komunikovat. Nokia bohuzial nie ... preto ten port treba otvorit manualne. A to vie jedine dobry Bluetooth Manager.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:Takto aj LD3W aj LD4W je urcena pre Nokie ktore si tento port otvaraju same. Cez tento COM (Seriovy) Port komunikuje GPS modul s PDA.
Vacsina GPS primacov ked dostane poziadavku na zobrazenie Suradnic automaticky tento port otvori a zacne komunikovat. Nokia bohuzial nie ... preto ten port treba otvorit manualne. A to vie jedine dobry Bluetooth Manager.
sorry ze uz tu takto otravujem len ma to fakt zaujima , ten BTM sa da dako zmenit alebo ten klsicky co je vo windows mobile 03 staci alebo to ten program moze este ??? pouzivat chcem oziexploler
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Ked rozmyšlaš o inej značke skus napr toto Evolve , kamarat ho ma a ževraj je dost dobry nato kolko stoji . popripade ked si priplatiš je tam aj model zo solarnym dobijanim celkom užitočna vec niekde mimo civilizacie, ale aj v aute . 8)
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10346285
EVolve goTRAX
GPS prijímač s chipom MediaTek MT3. 51 nezávislých kanálov pre satelitnú navigáciu, vhodný na turistiku, geocaching, auto navigáciu. Pripojenie k mobilným zariadeniam cez BT dosah do 10 m. Dobíjateľná batéria, vysoká citlivosť, plynulé zobrazenie zmeny smeru pri turistike, protokol NMEA 0183 v.301, GGA, GSA, GSV, RMC, VTG, MTK NMEA Command, kompatibilita s navigačnými programami TomTom, iGo a pod. Dodávaný so sieťovým adaptérom a s adaptérom to zapaľovača automobilu.Trial vezria software smart2go. :wink:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

->slavo<- napísal:Ked rozmyšlaš o inej značke skus napr toto Evolve , kamarat ho ma a ževraj je dost dobry nato kolko stoji .
daj mu otazku ze kolko vydrzi na baterke dik :-)
gumb4ll
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gumb4ll »

->slavo<- napísal:Ked rozmyšlaš o inej značke skus napr toto Evolve , kamarat ho ma a ževraj je dost dobry nato kolko stoji ......
spytaj sa kamarata aj to, ako naviguje v prirode, pretoze som na neho cital dobre ohlasy co sa tyka auto navigacie ale dost mu vycitali navigovanie v prirode, ze do prirody je lepsi modul s Sirf Star III cipom
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Runes napísal:sorry ze uz tu takto otravujem len ma to fakt zaujima , ten BTM sa da dako zmenit alebo ten klsicky co je vo windows mobile 03 staci alebo to ten program moze este ??? pouzivat chcem oziexploler
Bohuzial sa vacsinou zmenit neda ... Instaluje ho Vyrobca.
Runes napísal:daj mu otazku ze kolko vydrzi na baterke dik
cca 9hodin navigacie +- 2h podla podmienok
gumb4ll napísal:dost mu vycitali navigovanie v prirode, ze do prirody je lepsi modul s Sirf Star III cipom
Praveze vacsina zariadeni zo SIRF III Chipsetom ma zapnutu blokadu GEOCachingu.
A Mediatek Chipsety maju podobnu citlivost ako SIRF III cize tam by som rozdiely nehladal.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

huh a este ma napada bolo by vhodne keby vedel zistit kompatibilitu z nokiou ci bude fungovat s nou. Pripadne neviete ktori predajca v BA by bol ochotny rozbalit a skusit kompatibilitu lebo u AGEMU prudko pochybujem

//autoeditácia príspevku ( 13 Aug 2008, 15:13 )
no neviem je medzi nimi daky rozdiel okrem toho ze novsia verzia asi ???
http://www.alza.sk/gps-navigace-evolve- ... d82112.htm
http://www.alza.sk/gps-evolve-touchtrax ... d86599.htm
pripadne ktori z nich by ste odporucili
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Runes napísal:huh a este ma napada bolo by vhodne keby vedel zistit kompatibilitu z nokiou ci bude fungovat s nou. Pripadne neviete ktori predajca v BA by bol ochotny rozbalit a skusit kompatibilitu lebo u AGEMU prudko pochybujem
Myslím, že stačí v obchode pri predavačovi použiť správne vety, a to by som sa pozrel na to, aby mi to ako zákazníkovi nechcel vyskúšať...
PaTrIcIuS
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa PaTrIcIuS »

LD3W a nokia 6120c no problemo. instalovany software tomtom a garmin.
s tym PDA fakt potrebujes port a rychlost.
mal som qtek 9000 a LD3W, pouzival igo my way 2006 a no problemo.
tak isto aj ozi explorer a no problemo.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

PaTrIcIuS napísal:LD3W a nokia 6120c no problemo. instalovany software tomtom a garmin.
s tym PDA fakt potrebujes port a rychlost.
mal som qtek 9000 a LD3W, pouzival igo my way 2006 a no problemo.
tak isto aj ozi explorer a no problemo.
DIk ale uz sa pytam hlavne na ten EVOLVEo 2 prispevky vyssie :-)
Napísať odpoveď