aktualizovanie Pidginu
-
vladino001
Light Professional
aktualizovanie Pidginu
Chel by som poradiť: kedže som na linux lama, chcem spojazdniť pidgin ale neviem ho aktualizovať ako lebo ten stary nejde. Poradi mi niekto ako sa to všeobecne robi v Linuxe (Ubuntu 8.04) Diky
najjednoduchsie bude si stiahnut verziu 2.4.3 v deb balicku:
Ubuntu Hardy 32 bits
Ubuntu Hardy 64 bits
potom len jednoducho, spustis (2x klik) a das install (popripade reinstall) package a malo by ti to fungovat
Ubuntu Hardy 32 bits
Ubuntu Hardy 64 bits
potom len jednoducho, spustis (2x klik) a das install (popripade reinstall) package a malo by ti to fungovat
-
vladino001
Light Professional
chod do terminalu a napis
zadaj heslo, odinstaluje sa to a nahod to spat...
Kód: Vybrať všetko
sudo apt-get remove pidgin-
vladino001
Light Professional
v Mirande som terminal našiel hned ale v Ubuntu netušim.konyk87 napísal:chod do terminalu a napiszadaj heslo, odinstaluje sa to a nahod to spat...Kód: Vybrať všetko
sudo apt-get remove pidgin
kdesu adept_updater to som tam napisal ale Could not open location 'file:///home/vladino/kdesu%20adept_updater'tomPD napísal:Alebo stláč ALT+F2, napiš do toho okna čo ti vyskočí
kdesu adept_updater
a dáš vyvolať aktualizácie a malo by ti nájsť aj pidgina.
kam to napisať alebo čo? začinam PLS nie niečo zložite (viem "vedel" som niečo na mandrive) ak popišeš podrobnejšie bol by som rad.galleon napísal:aptitude remove
of aptitude help :]
man-db :p [RTFM]
jj to som si všimol na tej stránkechrono napísal:Musíš nainštalovať aj novú verziu libpurple.
a ešte jedno nejde mi na skype mic ale absolutne neviem ako to spojazdniť pozeral som zvuky v systeme aj zvuky v skype ale nič
aj si to skusal hladat? ono to vobec nie je skryte...na hornej liste mas Applicationsvladino001 napísal:v Mirande som terminal našiel hned ale v Ubuntu netušim.
a tam napises bud ten prikaz, ktory som postol ja alebo galleon...
ta rada od TomPD ti nejde lebo pouzivas Ubuntu s grafickym prostredim gnome a ten prikaz funguje pod Kubuntu a KDE...
mne sa nechcelo instalovat novu verziu pre pomaly net...asi som trosku zlenivel (v repozitari sa mi to objavilo az o tyzden ale to som hemohol vedet) a spohodlnel oproti intraku...takze som si pomohol malym hackom
http://www.ernie.cz/pidgin-243-opravuje-nefunkcni-icq/
dolezitych je prvych 6 hexa cisel
ja viem ze je to zvrhle ale co uz
http://www.ernie.cz/pidgin-243-opravuje-nefunkcni-icq/
dolezitych je prvych 6 hexa cisel
ja viem ze je to zvrhle ale co uz
-
vladino001
Light Professional
-
vladino001
Light Professional