Ist s byvalou na dovolenku alebo nie?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ades
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ades »

no tak budes sulozit cely tyzden, to je toho, co by za to ini dali :D poznate sa, takze ta snad nic neprekvapi a budes vediet ako reagovat. mozno jej nejde ani o to, aby ste sa dali dokopy, iba chce niekam vypadnut a teba povazuje za natolko solidneho, ze chce ist s tebou
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

p4ra napísal:Nie. Nerob to. Dievca nema nikoho, potrebuje vyplnit cas, nema s kym ist, tak vyuzije koho? No svojho byvaleho. Tam trosicku este zneuzije tvoje city, bude ta namotavat. Mozno tam bude tyzden skvelo, ty sa chytis. Pridete domov a vsetko v starych kolajach. A okrem toho sa k tebe zachovala skaredo? Fuck that.
no samozrejme ak pôjdeš tak toto nesmieš dopustiť.. nebuď obeťou svojho vlastného rozhodnutia :)
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

ja by som isiel
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Zalezi na tom ake mas s nou vztahy, ako ste na tom boli v minulosti, ci mas priatelku, respektive ona priatela. No ja by som osobne nesiel.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

fizz napísal:Na hojku som uz videlo vselico, ale necitat prvy post v teme...to teda este nie :lol:
nie necital som ho. vyjadrujem sa vseobecne.

//ty mas daky osobny problem? asi s mojim avatarom sak.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

midnajt, preco sa vyjadrujes vseobecne, ked je tu jasny dany, konkretny pripad?

Preco tou uzasne inteligentnou otazkou v tom Tvojom malom dodatku utocis na fizz? Ved nepovedala nic zle. Skor mas Ty problem s nou nez naopak. Ak Ti tak vadi, ze zrovna ona ta upozornila, tak to je problem v Tvojej hlave a tam si ho aj ries.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Predovšetkým - Midnajt je lama :D A tvoj avatar ruším. Nahraj si iný, toto vážne nie je vhodné. Nechápem tvoju averziu voči fizz, ale to je vaša vec.

A ty JUPI. Opýtaj sa sám seba. Bez akéhokoľvek rozmýšľania si odpovedaj. " Chcem s ňou stráviť dovolenku na malorce a byť v jej prítomnosti?" Odpoveď ou bude to, čo ťa napadne ako prvé. A podľa toho sa zariaď. Nevylúčil by som, že tvoja bývala sa týmto chce pokúsiť o návrat. Zmena ľudí, zmena prostredia, nové spoločné zážitky. Darmo, ženy sú v tomto vyje_babrané :wink:
JUPI
Novice
Novice

Príspevok od používateľa JUPI »

Ano, ano, polozil som si taku otazku a odpoved bola ANO, v najblizsich dvoch tyzdnoch by sa to malo definitivne rozhodnut, takze potom sa sem ozvem. Zatial dakujem pekne vsetkym, ktory sem prispeli. Reagovat mozte aj nadalej.

//autoeditácia príspevku ( 27 Jul 2008, 21:03 )
Tak, vcera sme kupili tu dovolenku, je to na 14 dni s odchodom 17.8. Ideme do Spanielska, Costa del sol, oblast ci mesto Fuengirola.
Som zvedavy ako to nakoniec dopadne.
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

súhlasím s príspevkami čo odzneli (aspoň na začiatku), nevidím žiadneho dôvodu prečo nie. Ak Ťa volá a niet problém choď...

Ale keď tu na to zakladáš topic, to znamená, že sa asi nevieš rozhodnúť. Prečo?

Vypočuj intuíciu... Kam Ťa kope pocit (ale nie lenivosť!). Vykonaj konštruktívne rozhodnutie. Ak vidíš dovolenku a možnosť vytvorenia nových podmienok pre nové priaznivé okolnosti, zážitky a spol. tak one hundred percent GO!
acherus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa acherus »

kedze si dodal ten sexiik neni dovod ist si "zatrtkat" :)
Napísať odpoveď