Nokia N80 4-6Gb

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Milaaan
Amateur
Amateur

Nokia N80 4-6Gb

Príspevok od používateľa Milaaan »

Utiahne nokia N80 pameťovú kartu 4 poprípade 6Gb?? toby som chcel asi vela pravda?? pls napíšte....dakujem velmo pekne (ak to tu bolo sry ale nenašiel som to )
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Nokia N80 4-6Gb

Príspevok od používateľa mikkimikki »

Milaaan napísal:Utiahne nokia N80 pameťovú kartu 4 poprípade 6Gb?? toby som chcel asi vela pravda?? pls napíšte....dakujem velmo pekne (ak to tu bolo sry ale nenašiel som to )
neviem o tom ze by existovali 6GB karty :P ... no a 4 GB no tazko povedat , mam pocit ze to ma podporu len do 2 ...

najlepsie je vyskusat ak mas kde , pretoze mam pocit ze ani pri n95-ke nieje 8GB karta oficialne podporaova a predsi ju podporuje (to ci to nieje uvadzane neviem na 100%)
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Nokia N80 4-6Gb

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

Milaaan napísal:Utiahne nokia N80 pameťovú kartu 4 poprípade 6Gb?? toby som chcel asi vela pravda?? pls napíšte....dakujem velmo pekne (ak to tu bolo sry ale nenašiel som to )
Mam dojem, ze sa to riesilo uz tu, a asi bez uspechu... Kazdopadne musis vyskusat, inak sa neda.. Predavajuci by mali byt v tomto ustretovi.
Milaaan
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Milaaan »

ano ano dakujem a 6gb karta je!! mam ti ju najst an internete?? bo som ju tam už videl...a nejde tam 4Gb som to už odskušal ete plZ necem vytvarať new tému tak ak môžem: Nokie N series majú funkciu keď podržítetlačítko spať tak vam to pipne niečo poviete ono to pusti mne ide iba keď poviem že blutut tak to poviem a mi ho zapne a pls keď chceš Infračervené zapať neviete náhodou čo mam povedať??:Palebo niečo čo viete ako povedať?? dosť toho som skúšal mno iba blutut ide...
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

je je...SDHC..
zajac0111
Novice
Novice

Príspevok od používateľa zajac0111 »

co by sa stalo s N95 keby do nej dam 8gb kartu
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

budes mat n95 s 8GB pamatovou kartou ...
Napísať odpoveď