no problem mam taky ze cas od casu sa mi sam kurzor zacne pohybovat, mam novu mysku aj comp takze neviem dke je problem alebo je to nieco v softwari? kde je chyba? a este ze v podlozke chyba nemoze byt a spina v laseri tiez nie je
tomasito13 napísal:no problem mam taky ze cas od casu sa mi sam kurzor zacne pohybovat, mam novu mysku aj comp takze neviem dke je problem alebo je to nieco v softwari? kde je chyba? a este ze v podlozke chyba nemoze byt a spina v laseri tiez nie je
stava sa to aj mne obcas, robi to myska ale nezistil som preco
Stava sa to niekedy ked je farebna podlozka alebo nejaka struktura na povrchu pracovneho stola (ked nepouzivate podlozku). Vtedy ak mys polozite na take miesto tak sa moze stat ze senzor mysi si mysli ze sa hybe a pohybuje kurzorom. Kupte si jednofarebne podlozky a mate vybevene, alebo ked ich uz mate tak ako ste spominali, vycistit mys aj podlozku.
Tam mam problem aj ja.Mam novu mysku a rychlo sa mi do nej zasere bordel do snimaca.Urcite to bude aj tvoj problem.Alebo mi dost padaju vlasy a staci ze senzor prejde po vlase a uz mi to robi bordel
ale je sranda že niektoré to robia a niektoré nie moja bezdrôtová to ešte nespravila... ale jednoznačne ide o povrch na kt. myš pracuje:) a bielu podložku si nekupujte pod optickú myš =P
preco nie bielu? nie ze by som ju doma mal, ale som v praci za pc po jednom ujcekovi co je na dlhodobej PN-ke a on tu mal podlozku taku sitnu farebnu /tvrda folia/ a eset aj na moj vkus fest blizko a prilepenu tak som si ako podlozku pouzil obyc. kancl. papier, elbo stol je moc strukturovany a myska casto "nedrzala smer". teraz k otazke. ta biela podlozka moze nejak mysle uskodit? mys je opticka
Mne sa to tiez 2 krat stalo, ze kurzor zacal divne blikat a nemhla som ho zachytit a dostat tam, kam chcem. A kym som presla z jedneho konca na druhy, tak som pootvarala cestou vsetko, co sa dalo. Ale to len vtedy ked pouzivam touchpad, ked napojim mys, funguje zase normalne.
neuškodí jej to nijak, ale ja keď som dal kancelársky papier pod hociktorú optickú myš a aj pod svoju (a tá sviňa bola drahá) a menej reagovala...slabšie alebo vôbec.... skúste ju dať na papier s textom alebo na katalóg...to je lepšie ako biely papier