Tak som to presiel cele....vyzera to robene na kolene
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
prosim ta kde sa tam da podat ziadnost na support GM? ta praca ma bavi a pri kazdom novom servery ktory sa rozbehne ziadam o tuto pracuH@wk napísal:Novy free server sa prave rozbieha , viac info na http://esuba.eu/template.php?lang=cz&fi ... page_mode=
-skuseny admini a developer podpora
-vykonny server
-skuseny GM team
-web sa bude presuvat priamo na esubu
Zatial zaciname tak si pridte zahrat
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
skus miesto toho poziadat o to miesto u blizzardu...ak vies dobre anglicky tak neni problem, vraj tam nejaky slovak uz je GM takze...-=wolf=- napísal:prosim ta kde sa tam da podat ziadnost na support GM? ta praca ma bavi a pri kazdom novom servery ktory sa rozbehne ziadam o tuto pracu
http://www.wowscape.net/
nemyslim ze je robeny na kolene....proste trocha urovne....
//autoeditácia príspevku ( 16 Jul 2008, 13:28 )
nemyslim ze je robeny na kolene....proste trocha urovne....
//autoeditácia príspevku ( 16 Jul 2008, 13:28 )
Inak toto je zaujimave ze napr. ak by si vedel 3-4 jazyky podla mna mas dost velke sance tuto pracu dostatSchYzo napísal:skus miesto toho poziadat o to miesto u blizzardu...ak vies dobre anglicky tak neni problem, vraj tam nejaky slovak uz je GM takze...a dostanes zaplatene
Tak ale ten kto vie viac jazykov bude mat len plus....kedze skor prijmu nejakeho cloveka ktoreho EN je rodnym jazykom ako nejakeho SVK
//autoeditácia príspevku ( 16 Jul 2008, 13:35 )
By si dostal zaskolenie a pracoval by si len s prikazmi do db by ta urcite nepustili-=wolf=- napísal:tam je minimalny vek 21 rokov tusim a zase taky stary som ja neni, taktiez jediny jazyk co ovladam je anglictina, myslim ze tam tych jazykov je treba viac, a kedze mam skusenosti s mangosom tak sa mi s tym lahko pracuje, na ofiku by som dosiel ako uplny zelenac
neboj sa, to viem ze by ma do DB nepustili, avsak to zaskolenie moze byt, no ved ja neviem, a kolko platia to neviete prosimvas? prehladam oficialnu stranku a tam to neviem najstZavulon napísal:Tak ale ten kto vie viac jazykov bude mat len plus....kedze skor prijmu nejakeho cloveka ktoreho EN je rodnym jazykom ako nejakeho SVK
By si dostal zaskolenie a pracoval by si len s prikazmi do db by ta urcite nepustili
-
xH4wK
Ak by si si trocha pocital vedel by si ze o par dni prechadza (resp. sa kompletne meni) stary (xf.cz) web priamo pod esubu , novy server zariadi sponzor btw server ide na ostro 2 dni takze zatial sa neda hovorit aku ma kvalituZavulon napísal:Hawk ten server vyzera biedne
Tak som to presiel cele....vyzera to robene na kolene
Taktiez ked zacinal wowscape tak nemali taky web a taku kvalitu ze.
Podla mna eSuba WoW Arconia EU server ma buducnost... za 2 dni mame cez 300 acc , online hracov je zatial 20-40... za 2 dni nie zle
http://esuba.eu/template.php?lang=cz&fi ... page_mode=
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
no co viem tak na DT je 30% alikou, a 70% hordy, ale ci to je aj pravda to neviem...MicHo napísal:zaujímalo by ma, koľko ľudí hráva za hordu a koľko alianciu... zišlo by sa tu pridať hlasovanie...
FOR THE HORDE!!
inak neviete dake makro na kompletne prezlecenie postavy ? napr. z PVE na PVP eqip ?
uz som s tym videl ludi ze len klikly a boly kompletne v druhom eqipe, len sa mi zatial nedary nic take naist
napis /macro, otvori sa ti menu s macrami, vytvor si macro s nazvom PVP a davaj tam ibaLord PROXI napísal:no co viem tak na DT je 30% alikou, a 70% hordy, ale ci to je aj pravda to neviem...![]()
inak neviete dake makro na kompletne prezlecenie postavy ? napr. z PVE na PVP eqip ?
uz som s tym videl ludi ze len klikly a boly kompletne v druhom eqipe, len sa mi zatial nedary nic take naist
potom urobis to iste len si urobis macro PvE a zase to iste/equip #nazov_itemu
/equip #nazov_itemu
atd atd atd