Eritrea napísal:mam rada segedinsky gulas. a kopec inych veci ..lubim svojich kamaratov a rodinu ...zatial som asi nemilovala (okrem platonickych lasok)
Je podla vas rozdiel v tychto dvoch slovach?
U mna ma vacsi vyznam "milovat".... toto slovo poviem len cloveku, ktory je v mojom zivote nenahraditelny (rodina, a niektore priatelky). Naopak slovu "Lubim" nepripisujem az taky vyznam. Ako ste na to vy?
Milujem jedine zenu, frajerku. Niekoho, pre koho som z rydzej lasky ochotny zomriet a nemam s nou geneticky nic spolocne. V isty je cas je na celom svete len jediny taky clovek.
Presne ako Mastros hovoril (teda napísal), mne to raz jedna slečna vysvetľovala takto:
1. Mať rád môžeš kamarátov, spolužiakov, učiteľov..
2. Ľúbiť môžeš brata, sestru, mamu, oca..
3. Milovať môžeš len jednu jedinú osobu na celom svete.. <3
sa mi pacilo ked mi jeden cech povedal, ze slovencina je v tomto pekna, ze maju 3 stupne ohodnotenia vztahu:
1. mam ta rad - to povies kamaratke
2. lubim ta - to povies holke ktoru chces dostat do postele
3. milujem ta - to povies holke na ktorej ti fakt zalezi
Innocence napísal:Presne ako Mastros hovoril (teda napísal), mne to raz jedna slečna vysvetľovala takto:
1. Mať rád môžeš kamarátov, spolužiakov, učiteľov..
2. Ľúbiť môžeš brata, sestru, mamu, oca..
3. Milovať môžeš len jednu jedinú osobu na celom svete.. <3
Aj podla mna su to iba slova.Dnes neni komu verit a a ked veris ze ta niekto miluje iba vadaka tomu ze to ti povie a nie vdaka jeho cinom tak to je chore.Preto potom 13tky placu ze ich miloval a opustil ich a ine sracky.
tak tak keby som mal 1000 x krat pocut ze ma nietko miluje alebo lubi u mna nedokazuje nic staci raz dokazat navise povedat to dokaze kazdy ale pre mna su dolezite skutky nie slova
odjakziva je to akosi brane, ze slovicko milovat znamena viac, ale ja sa vzdy pytam v com?
ked sa dvaja ludia miluju, tak su schopni pre seba vsetko obetovat ale tak isto ma slovicko lubit tu istu vahu pre druhych, takze je to podla mna len o hrani sa so slovami