d4nt3 napísal:add1: neznášam dnešnú stupiditu ludi = písanie "wečka" do slov kam nepatrí !!
Troška OT: Za všetko môžu mobily. A to rýchlejšie písanie SMS, zatiaľ čo na napísanie "v" potrebujete 3-krát stlačiť osmičku a na napísanie "w" potrebujete iba stlačenie deviatky. A tak isto s "ch" a "x" a ešte pri tom "x" ušetrí jeden znak. A tak si ľudia zvykli a začalo to byť módne. Buďme radi, že píšu aspoň medzery medzi slovami.
Ked je chlapec uz chlapom ale akosi pozabudol ze uz z plienok vyrastol a ked si mysli ze riady a neporiadok su samoprchave latky. A este zabudlivost a chronicka nedochvilnost. U bab to este pochopim ale chalan?
Zabudlivost je vysada geniov... pred ulozenim informacii v mojej pamati najskor informacia prejde filtrom, a kedze vacsina (nie drviva ale vacsina) informacii od zien ma nulovu hodnotu filter tuto informaciu odstrani a nic sa neulozi... a potom take ako ty sa tu stazuju.
No mne sa nepáči keď fajčia, lebo potom smrdia ako popolník, na tú pijatiku som si u nich na intraku zvykol, takisto keď nahodia na tvár príliš extravagantnú omietku tiež to nie je boh vie čo... inak väčšinu veci čo ste tu spomenuli robia iba ľahké radodajky..a na tých mi je jedno všetko
matus87 napísal:No mne sa nepáči keď fajčia, lebo potom smrdia ako popolník, na tú pijatiku som si u nich na intraku zvykol, takisto keď nahodia na tvár príliš extravagantnú omietku tiež to nie je boh vie čo... inak väčšinu veci čo ste tu spomenuli robia iba ľahké radodajky..a na tých mi je jedno všetko
ked fajcis aj ty tak fajcenie ti prestane vadit ked pijes ty pitie ti tiez prestane vadit tucneee ale nie mas pravdu to pitie ale je podla mna horsie ako fajcenie
mi-chau napísal:Zabudlivost je vysada geniov... pred ulozenim informacii v mojej pamati najskor informacia prejde filtrom, a kedze vacsina (nie drviva ale vacsina) informacii od zien ma nulovu hodnotu filter tuto informaciu odstrani a nic sa neulozi... a potom take ako ty sa tu stazuju.
a riady umyvam...
michau ja nemam na mysli zabudanie ako ty vravis veci s nulovou hodnotou, ale ked treba daco priniest, poriesit alebo poprosis toho druheho o laskavost a sa spoliehas.
A moj prispevok do tejto temy nema byt stazovanim ale vyjadrenim nazoru co mi vadi a to nielen na opacnom pohlavi, ale vo vseobecnosti. Samozrejme vsetko sa da tolerovat po urcitu hranicu.