Sheep napísal:sry za OT ale este pred nedavnom si pisal ze dievca nemas...
ci to za 2 tyzdne sa zmenila situacia?
btw, v jakom meste to je? ak pojdem okolo toho
nemam a nerobim to prvy rok ale furt ked mozem a holkou som myslel len nejaku kamaratku frajerku nemam a za dva tyzdne sa zomlelo tolko veci ze by som sa neopisal keby som to chcel vsetko napisat...
Mesto nepoviem.
Ako to teda dopadlo s tými krtkami?[/quote]poradil som strykovi par veci odtial, ale krti tam stale su, momentalne chce stryko zainvestovat do dalsej drahej voloviny, ktora sa zakope do zeme a vydava nejaky zapach+zvuk...
To teda urcite nesom,ale Lesove vyroky nahodou su super aspon na fore nebola taka nuda. A co tam drahe voloviny? sak ich vydymte alebo vytopte. A lekokokokoko*latikovi-uz ma prestan buzerovat lezies mi na nervy!!!
qwerty-xyz napísal: To teda urcite nesom,ale Lesove vyroky nahodou su super aspon na fore nebola taka nuda. A co tam drahe voloviny? sak ich vydymte alebo vytopte. A lekokokokoko*latikovi-uz ma prestan buzerovat lezies mi na nervy!!!
ty laminát. Už tu písal že majú pozemok z kopca. pochop to. Ty sa asi nevenuješ téme ale len príspevkov od osôb ktoré vedia aký si "inteligentný"
asi najlepsie je krtka vykopat a odniest niekam prec, pripadne zabit (zalezi na vkuse). treba si pekne sadnut a pozorovat zahradu a ked sa bude nekde dvihat kopka tak do nej motykou zakopat, oco tak pochytal uz dost krtkov no a uz dost dlho sme ziadnych nemali .
miki690 napísal:asi najlepsie je krtka vykopat a odniest niekam prec, pripadne zabit (zalezi na vkuse). treba si pekne sadnut a pozorovat zahradu a ked sa bude nekde dvihat kopka tak do nej motykou zakopat, oco tak pochytal uz dost krtkov no a uz dost dlho sme ziadnych nemali .
Lebo jeden krtko to prežil a dal ostatným echo aby sa k miki690-ovcom netrepali ak je im život milí
lekoklatik napísal:ty laminát. Už tu písal že majú pozemok z kopca. pochop to. Ty sa asi nevenuješ téme ale len príspevkov od osôb ktoré vedia aký si "inteligentný"
PS nemá Les druhý nick?
sorry ze sa nevenujem tomu ze ma pozemok z kopca, ked si tu na mna hubu furt otvaras, ani nevies kto som... Tak sa laskavo uz ukludni a venuj sa prispevkom normalne.