wifi zariadenie by malo automaticky najst siet po zapnuti...aspon tak to mam ja...ale aj aj som mal problem s wifi na zaciatku....mi nefungovala lebo som mal zle nainstalovany driver...proste na tom dvd co bol k notebook-u bol nanic driver, sa nedal dobre nainstalovat tak som ho stiahol z netu a zrazu vuala wifi funguje...takze mozes mat ten isty problem. Skus.
vkuse mi vypisuje nieco v podobe ze not association
a taktiez pri vytvarani domacej site mi vypisuje ze niektory sietovy hardwerv tomto pocitaci je stale odpojeny
no jasne ak ti hlasy ze niektory sietovy adapter je odpojeny, urcite to bude tym driverom...skus ho preinstalovat ...pripadne ho stiahny z netu a ten nainstaluj...ved vyskusaj za to nic nedas...a ak si uz skusal a nepomohlo tak potom uz neviem...potom to uz bude iba v nastaveni.
no tak neviem...ono to co ti hlasi, ze niektory sietovy hardwerv tomto pocitaci je stale odpojeny ...v tom je problem on si nevie najst tu sietovu kartu respektive to wifi...ja by som sa s tym zasiel opytat do nejakej opravy
stahujes dobry driver ?
napr na HP strankach maju viac driverov (napr broadcom a intel)
v podstate z toho co si napisal vieme vsetci asi taky velky prd ...
co mas napisane ked sa pozries do spravcu zariadenia je tam nejaky otaznik ?
nainstaloval si vsetky drivery z CD/DVD ktore si dostal ku kompu ?
skus napisat aj model NB (a skus napisat trosku viac ako napr Acer, HP, Toshiba a pod, skus napisat presny model napr HP Compaq nx6110,...)