No a vraj sa spolcili s M$, takze to bude najskor na xbox360
Viac tu a tu a tu.
Kód: Vybrať všetko
http://www.sector.sk/clanok/12882/e3_oslavuje_10_rokov.htm
Aj ja. Neurobíme zájazd? samozrejme že hojko by šiel s nami ako sprievodca a všetko by to platilFilipito napísal:no tak na pc sa tesim jedine na Flatout Ultimate carnage ale to uz asi vyslo mam predobjednavku ale neako mi to nechodi takze neviem ako s tym a na X360 sa tesim na fable 2.
Inak na E3 by som sa velmi rad posiel pozriet
Flatout Ultimate Carnage pro PC odsunutý na 1.8., česká verze zhruba 14 dnů poté.Filipito napísal:no tak na pc sa tesim jedine na Flatout Ultimate carnage ale to uz asi vyslo mam predobjednavku ale neako mi to nechodi takze neviem ako s tym a na X360 sa tesim na fable 2.
Inak na E3 by som sa velmi rad posiel pozriet
E3 obrazky z Borderland a este videoSchYzo napísal:zaujimavy zoznam...skoda ze tam nikde nevidim borderlands
/edit:super diky
boha pozerám ako take two dpč a potom ma napadlo že to asi bude take2rochedo napísal:prave mali konferenciu take two - ziadny max payne ukazali len borderlands - nic moc
nie, ja som len chcel poukazat na to, ze tohtorocne E3 pre mna neprinieslo nic, pre co by som nemohol spavat(obrazne povedane)...alfonz napísal:HL2EP3 sotva tohto roku očakávaj a keď čakáš na Mafiu 2 gameplay trailer, tak si uvar sakra silné kafe
boha ti sa s tym museli narobit, to je ako zhlobene na kolene den pred E3, to by som aj ja spravil lepsie...Hulkm napísal:toto mi nedalo...na Sectore pisali ze je to najhorsi trailer za poslednych 10 rokov ale vlemi som tomu neveril ale ked som to pozrel...[Duke Nukem v detailoch]...ono to skor vyzera ako prezentacia v powerpointe nie ako trailer na pripravovanu hru