Hodiť si mašlu?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
CrEaTiVe
Zablokovaný
Zablokovaný

Hodiť si mašlu?

Príspevok od používateľa CrEaTiVe »

Chceli ste si niekdo už niekedy hodiť mašlu?

Edit: Ja som si ju hodiť nikdy nechcel a nechcem :wink:
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

Nezakladaj stupidne temy a chod sa rovno obesit, ok?
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

ja nad tym premyslam v poslednej dobe stale nemam pred sebou boch vie aku buducnost a ked uz sa zdalo ze bude lepsie odisiel mi oco .. uplne ma to polozilo daleko som od toho nemal pri zivote ma drzi len mama pre nic ine nemam chut zit zivot je pes niedko ho ma pekny .. ale na niekoho sa to stastie neusmeje ... nidky som som sa nezamylsal nad niecim takym si nieco spravit ba nechapal som ako to dakoza niekdo spravit ale uz chapem ludi co to dokazu ...(tema je v poriadku skor ty mas nieco proti tomu)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Oh ostal si bez otca? Ake strasne, to si snad jediny na svete, necudo ze sa chces zabit. Fakt drzim palce, fest tazky zivot :roll:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Mathews poviem ti tak ze ja by som bol radsej bez otca.Pocuvat jeho ko*ot ktore mi rozprava kazdy den ako ma zdrbava za NIC! a neleni sa mu ani si udriet.Ako som nabral kus sily uz si tak moc nedovoli ale fakt radsej by som zil bez fotra.

A nech sa nezabudnu ozvat moralisti aky som kreten :P
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

ale no... šak sa do neho gangy nenavážaj. Niekto má život ľahší, niekto nie. To že autorovi témy odišiel otec (odišiel - neviem v akom význame) je poľutovania hodné. Pokiaľ dotyčný mieni túto tému ako vyjadrenie svojej potreby po spoluúčasti, prečo mu ju nedopriať? Veď tu na fóre je mrte iných a o mnoho zbytočnejších tém... a keď má niekto trápenie je to rozhodne múdrejšie napísať mu pár povzbudivých viet ako sa inde rozpisovať či mi chota viac rožky alebo chlieb...
Mne pred mnohými rokmi zomrel starý otec. Neboj, dostaneš sa z toho. Na mašlu by som nemyslel, je to zbabelé a nezodpovedné. VŽDY je iná cesta. Ak hráš na nejakom nástroji, daj si mjúzik time. Ak ťa baví šport, chodievaj von. Ten hluchý čas, kedy ti dotyčný najviac chýba musíš skrátka niečim vyplniť a prejsť cez to. Držím palce. Good luck :wink:
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Myslim, ze Gangy o tom tiez co to vie (teda aspon sa mi zda ze jemu tiez zomrel niekto z rodiny).
Ci od vas otec odisiel, ci zomrel, je to smutne, a mam presne rovnaku skusenost. Prekonal som to s mamou a kamaratmi a teraz som sa z toho chvalabohu dostal. Drzim palce. :)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Stoporko: Ja len, ze otec neodisiel autorovi temy. Ten polozil len otazku bez nejakeho dalsieho vysveltovania.
A odpoved: zatial nikdy. Bolo uz vselijako, ale na az na maslu nie. Ani som sa nestretla v mojom s nikym kto by o tom hovoril, alebo nieco take spravil.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

vsetky situacie sa daju zvladnut bez masli, ziletiek alebo liekov... treba mat doveru v nieco viac ako sme my sami
ale ked uz niekto bude maslu zavazovat, tak nech to urobi aspon poriadne:
  • METODY : OSTATNĺ

- Oběšení
    1) Zadušení (visení na provaze po dobu 10 min.)
    Čas : 5 až 10 min.
    Dostupné : provaz, pevná podpěra 10 stop [1 stopa -> 30.48 cm - pozn.překl.]
    nad zemí
    Jistota : vysoká
    Poznámky : pravděpodobné poškození mozku pokud budete zachráněn. Jak to bude
    bolestivé závisí na provaze. Nejčastější metoda sebevraždy v UK.

2) Zlomení vazu
    Čas : mělo by to být okamžitě pokud dojde skutečně ke zlomení vazu.
    Dostupné : provaz, pevná podpěra, 10 stop místa pod vámi, trochu nad.
    Jistota : velmi vysoká pokud neselže provaz nebo podpěra
    Poznámky : minimální nebezpečí objevení (závisí na umístění). Bezbolestné
    pokud spadnete dostatečně daleko (8 stop je optimum). Ujistěte se na něčem
    těžkém že provaz je dobře uvázaný. Musí unést vaši váhu NÁSOBENOU gravitač.
    zrychlením. Použijte katovu smyčku (s uzlem za krkem).

pádu...

[1 libra -> 453.59 g, 1 stopa -> 30.48 cm, 1 palec -> 2.54 cm - pozn. překl.]

Váha : Délka pádu :
    196 liber 8 stop 0 p.
    189 liber 8 stop 2 p.
    182 liber 8 stop 4 p.
    175 liber 8 stop 6 p.
    168 liber 8 stop 8 p.
    161 liber 8 stop 10 p.
    154 liber 9 stop 0 p.
    147 liber 9 stop 2 p.
    140 liber 9 stop 4 p.
    133 liber 9 stop 6 p.
    126 liber 9 stop 8 p.
    119 liber 9 stop 10 p.
    112 liber 10 stop 0 p.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

:D
Prílohy
1208151558890.jpg
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Mathews napísal:ja nad tym premyslam v poslednej dobe stale nemam pred sebou boch vie aku buducnost a ked uz sa zdalo ze bude lepsie odisiel mi oco .. uplne ma to polozilo daleko som od toho nemal pri zivote ma drzi len mama pre nic ine nemam chut zit zivot je pes niedko ho ma pekny .. ale na niekoho sa to stastie neusmeje ... nidky som som sa nezamylsal nad niecim takym si nieco spravit ba nechapal som ako to dakoza niekdo spravit ale uz chapem ludi co to dokazu ...(tema je v poriadku skor ty mas nieco proti tomu)
niesi jediny co fotra/mamu nema, zatial si stale v depke ale ta to prejde, takze az dakde skocis tak tym najskor ublizis mame ktora so stratou tvojho fotra tiez pravdepodobne vyrovnava
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

uz ma nudia tieto temy...z mojich skusenosti (samovrazdy, pripadne pokusy o ne tu mame parkrat do roka) viem, ze kto to fakt mysli vazne, tak nad nicim neuvazuje a jednoducho sa odkragluje. Vsetci ostatni sa iba snazia uputat pozornost, protoze su zbabeli a boja sa celit svojim problemom a neprijemnym udalostiam. Ak by si si to chcel hodit, nezakladal by si tu psychotropicke temy a uz by si bol po smrti. Howgh.
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

nahodou dobra tema,nechapem co mate proti nej :D len nieco podobne tu uz bolo :wink:
ja som sa chcela naozaj vela krat zabit,ale nikdy som na to nenabrala odvahu...a teraz som tomu naozaj rada,ze som to nespravila...vela ludi to nechape,ako nad tym moze niekto vobec uvazovat.ale ked nemate podporu niekoho blizkeho,citite sa sam a nevidite vychodisko,tak zacnete trosku inak uvazovat...
btw,stava sa,ze aj ked niekto hovori o samovrazde a vyhraza sa,tak to naozaj spravi. tak by som take reci radsej nepodcenovala... aj ked je to vacsinou snaha uputat pozornost,stat sa moze vselico.hlavne ked to ostatni ignoruju
qwerty-xyz

Re: Hodiť si mašlu?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

CrEaTiVe napísal:Chceli ste si niekdo už niekedy hodiť mašlu?
:D zalozime klub? Tiez mi to obcas beha po rozume,ale ked ti take nieco beha hlavou tak prve co nesmies pisat to na hojko lebo ta tu ukamenuje polka republiky. :roll: A kazdy z nas ma tazke chvilky aj ti frajeri tuna z fora,len niekto ich zvlada lepsie niekto horsie. Aspon si zapamatas ze moralnu podporu na internete hladat nemozes.
lekoklatik
VIP
VIP

Re: Hodiť si mašlu?

Príspevok od používateľa lekoklatik »

qwerty-xyz napísal::D zalozime klub? Tiez mi to obcas beha po rozume,ale ked ti take nieco beha hlavou tak prve co nesmies pisat to na hojko lebo ta tu ukamenuje polka republiky. :roll: A kazdy z nas ma tazke chvilky aj ti frajeri tuna z fora,len niekto ich zvlada lepsie niekto horsie. Aspon si zapamatas ze moralnu podporu na internete hladat nemozes.
Lenže tie tvoje "problémy" sú na zaplakanie. Veď ty ani poriadne nevieš či problém máš alebo nie. Vidíš že sa niekto trápi a v momente sa mu serieš do riti len aby si nebol za kreténa sám.

Ja som na samovraždu nikdajs nepomyslel. Skutočne. Nikdajs mi nebolo tak zle. Vždy keď je mi blbo tak kuknem Tom&Jerry, alebo idem von za kamarátmi alebo kreslím, alebo idem so psom, alebo sa idem len tak prejsť, alebo píšem deťom na pokeci, alebo čumím do časáku, alebo niečo tvorím, alebo si poviem ach jaj, sral to pes, veď môžem myslieť na niečo iné, alebo, alebo počúvam hudbu, hrám na gitare,alebo... Proste ľudia veď na svete je toľko vecí ktoré sme ešte ani nevyskúšali a vy myslíťe len na to ako sa toho všetkého zbaviť. dpč som sa zamotal :D

Mathews veď pozri rozbehli ste CS server. A keď si hodíš mašlu kto ho bude platiť? :D
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Spravte si klub, zalozte si stranku, vytlacte si letaciky, majte nejake stretnutia na styl anonymnych alkoholikov, dajte si na predlaktie vytetovat "Chcem hodit maslu", ziadajte o referendum, ci s vami narod suhlasi ale k*rva uz chodte s tymto dakam. Ak chces hodit maslu, byt zbabelec, ublizit blizkym a ludom, ktorym na Tebe zalezi, tak to sprav. Ale ak si myslite, ze ste jedini co maju problemy, tak sa laskavo zobudte a otvorte oci. Zivot sa sklada z problemov a ich rieseni.

A ako vravi jedne moj oblubeny citat :) . Mate pocit, ze ste v situacii, ktora nema rieseni? Kazdy problem ma riesenie. Kde nie je riesenie ci vychodisko, tam nie je ani problem.
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Vy hovada. Kazdy nie je tak psychicky silny aby sa s tazkymi udalostami vo svojom zivote vyrovnal sam. Viem, ze rozhovor osobne s kamaratmi by bol najlepsi, ale co ak to niekto nemoze riesit inak, tak sa spolieha aspon na internet. Je mi z vas niektorych na grc... zavidim, ake ste silne osobnosti... hh. Skoda, ze ludia zabudaju, ake to bolo ked mali oni problemy. A zakladatelovi temy odkazujem, ze vsetky problemy mozu trvat maximalne jeden ludsky zivot a to sa predsa da vydrzat, no nie...? Zivot je fraska! mier
lekoklatik
VIP
VIP

Rastaman napísal:Vy hovada. Kazdy nie je tak psychicky silny aby sa s tazkymi udalostami vo svojom zivote vyrovnal sam. Viem, ze rozhovor osobne s kamaratmi by bol najlepsi, ale co ak to niekto nemoze riesit inak, tak sa spolieha aspon na internet. Je mi z vas niektorych na grc... zavidim, ake ste silne osobnosti... hh. Skoda, ze ludia zabudaju, ake to bolo ked mali oni problemy. A zakladatelovi temy odkazujem, ze vsetky problemy mozu trvat maximalne jeden ludsky zivot a to sa predsa da vydrzat, no nie...? Zivot je fraska! mier
Život je fraška? :lol:

pre boha. už chápem prečo máš pocit že si slabý. Veď ty si sa ani nepokúšal bojovať. Život je taký aký si ho vytvoríme. Keď nemá kamarátov, nech zájde do kostola. Tam sa porozpráva ajajaj.
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

Treba si najst nieco pre co zit, teraz sa len brodis zivotom, nudi ta, vsetko ta stve... Treba to zmenit, zacni hned a nie tym ze si hodis maslu! :wink:
lekoklatik
VIP
VIP

A keď ti niekto bude kaziť plány, ako žiť tak mu jednoducho ukáž
Napísať odpoveď