Ovládanie PC hociakým predmetom
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Sign up
Halo ludia tam ako je sign up vsetko som tokrasne zadal ako ma byt (aspon ako ja viem) a ked som dal potvrdit tak mi setky policka vymazalo ako pred vypisanim a neviem ci to tak ma byt alebo mie este stale nedosiel potvrdzovaci e-mail o registracii tak newem pls help me.

-
D34Dlife
Star
Re: Sign up
jj aj mne to vymazalo a potom po cca dvoch tyzdnoch prisiel ten emailMichaelo napísal:Halo ludia tam ako je sign up vsetko som tokrasne zadal ako ma byt (aspon ako ja viem) a ked som dal potvrdit tak mi setky policka vymazalo ako pred vypisanim a neviem ci to tak ma byt alebo mie este stale nedosiel potvrdzovaci e-mail o registracii tak newem pls help me.![]()
![]()
![]()
-
easton
Professional
na officialnej stranke camspace pisu neustale pracuju na verziuu open-beta ktora bude pristupna pre vsetkych bez serialu...pise ze bude zverejnena v najblizssich dnoch...trpezlivost ruze prinasa....Michaelo napísal:ahaaa a keby ze si dal aby ti poslali nanovo serial ze sa ti vymazalo z pc? pls nechem cakat jak imbbecil![]()
![]()
![]()
![]()
-
webmasterr
Medium Professional
huraa konecne mi prisla pozvanka na beta4
)))
narychlo som to odskusal na tych ich 2 jednoduchych hrach
celkom sranda... nato ze som nemal narychlo nic poruke iba ovladacku od hifiveze
akurat ze pouzivam webkamerku zabudovanu v notebooku a nvm ci to je tym, ze je vecer a trochu pritmie..ale ukazovalo mi to iba 10FPS
celkom sranda... nato ze som nemal narychlo nic poruke iba ovladacku od hifiveze
akurat ze pouzivam webkamerku zabudovanu v notebooku a nvm ci to je tym, ze je vecer a trochu pritmie..ale ukazovalo mi to iba 10FPS
-
easton
Professional
ako dlho si cakal na ten mail??webmasterr napísal:huraa konecne mi prisla pozvanka na beta4)))
celkom sranda... nato ze som nemal narychlo nic poruke iba ovladacku od hifiveze![]()