Práca na doma?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Miroslav Zachar
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Re

Príspevok od používateľa Miroslav Zachar »

V prvom rade si neprotirecim. Na strankach je vysvetlene za ktore produkty si platite a ktore su zadarmo. Takze platite si webhosting 100MB volneho priestoru, domenu a 10 emailovych schranok. Websablony, nase stranky a ostatne nastroje su zadarmo aby som to skonkretizoval. Ano rozumiem niektorym, ktory tvrdia o mlm ze su podvody. Samostatny biznis mlm je legalny a tak ako aj tato spolocnost. V druhom rade som nepovedal ze je to podvod, hovoril som o pracanadoma.sk a o vacsine podobnych spolocnosti. A to ze tato praca sa vykonava len doma nie je pravda, praveze uspesny v tomto biznise sa stali vykonavanim vo vlastnej praci alebo u susedoch ci u blizkych a kamaratoch. A nie je to vobec pyramidovy system. Preco nie ? Je vysvetlene v dokumente ktory si viete stiahnut na nasich strankach nazvany "Co je a co nie je RM".

V tomto systeme nie je nastastie ziadna koncentracia debilov takze neocakvam ani vas. Praveze sa do tohoto systemu zapajaju uz rozbehnute marketingove spolocnosti ci uz v nemecku alebo francuzku tak ako aj su najvatsimi zakaznikmi BMW, Ebay, ci Kodak. Alebo ludia ktory chcu v zivote docielit viac a sami sa presvedcili o funkcnosti tohoto systemu.

A kedze viem ze nemate pravdu, tak sa mozete opytat dalsich ludi zaregistrovanych do tohoto systemu aj zo slovenska aby vam vysvetlili ze ide o pravdu. Staci mi napisat mail a kontaktujem mojich sponzorov ci uz z ceska alebo zo slovenska alebo z inych statov.

Pan erytrocyt - Poprve ho vsetci nepozname, nejde o pyramidovu hru ako je definovana. Def. vid vo wikipedia. Spolocnost patri medzi top 40 najprosperujucejsich biznisov na svete . To ze moja ponuka si protireci som vysvetlil. Treba si zaplatit produkt. No na druhej strane ziskavate kopec nastrojov zadarmo. A tento produkt neni ziaden startovaci balicek, je to balicek ktory zostava po celu dobu nemenny, a vtomto balicku uz staci zohnat ludi. Takze za desiatich ludi mate cely produkt zadarmo. Pravdepodobne ste si nepresli uplne nase stranky. Ide len o jeden produkt, a nic viac si dalej neplatite. Pri druhom- Investicia moze ale nemusi byt pri zhanani ludi. Ved ludia sa daju zohnat aj bez financnej investicie, ale to asi z vas malokto vie. A sam viem ze som doteraz nic nedal ako len tych 10dolarov. Nejde o bezny system pan Erytrocyt. Niekde mozno existuje tretia a stvrta faza ale tu je len jedna a je vysvetlena na nasich strankach.

A za dalsie sa nehram zo slovickami - mozno som len hlavne pri zmieneni sa zadarmo a zaplatit 190sk neskonkretizoval. S ludmi s mlm to mozno nemate vy jednoduche. Ale nech sa paci ...

Viete svoje a chapem vase obavy a vase postoje - ale o Global Domains International, Inc viete malo.
A preto pri dalsom prispevku budem rad ak svoje poznatky s kontkretizujete k tomuto projektu a nie bludnym mlm sa hrajucim systemom.

S pozdravom Miroslav Zachar
Leo15951
Light Star
Light Star

Re: Re

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
Miroslav Zachar
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Re

Neprotirecim si ani v tomto prispevku. hovoril som o podvode pracanadoma.sk a inych spolocnosti. O programe a nastrojoch zadarmo a o produkte za 190skk. Staci len citat.

v tomto systeme je aj mnoho obycajnych ludi ktory dokazali dospiet k financnej nezavislosti aj ked nie zabijanim casu s ludmi ako ste vy. bol by som velmi rad ak byste si prezreli vsetko o spolocnosti, aby ste si vytvorili lepsi obraz o projekte. Nejde o nic nelegalne a nemozne.

Mek
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

nech sa paci hladanie na googli
ludia sa pytaju, ci je to scam, a bud to sami zavrhnu, ze to nie je scam (lebo su sucastou pyramidy a chcu si tiez zohnat ludi pod seba), alebo niekto odpovie na otazku cloveka, ktory o tom uvazuje, ze to nie je scam, tiez, lebo ho chce pod seba ziskat.
Mne sa to nepaci a do takehoto niecoho by som urcite nesiel.
Miroslav Zachar
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Re hladanie na google

Zo vsetkych registrovanych ktory aj su v tomto biznise nenapisali nikde ze je to podvod. Ze peniaze dostali tak ako dostat mali a pod...
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
Miroslav Zachar
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

RE

Mas pravdu, v celku nie je take lahke zohnat desat ludi ako si to kazdy mysli. A tu na slovensku je to o dost horsie hlavne v tejto dobe ked sa kazdy boji co bude s nim kedze vstupujeme do europskej unie. Ja sam som sa rozhodol ze si odpustim 2 balicky marlboriek a jedno pivo a investujem do tejto spolocnosti. A nelutujem kedze mozem zhanat ludi po celom internete nie len slovenskom. A dost pomoci clovek ziska aj vo website ws fore na ich strankach, takze spoluprace mam az dost...

mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

Slovensko vstupuje do EU? :lol:

Inac, radsej by som ten cas ktory ty venujes zhananiu ludi do tej spolocnosti venoval na nejakej brigade, tam mas isty zarobok a nemusis tu ludom ponukat rozne sluzby ktore su naozaj divne...
Miroslav Zachar
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Re

Brigada je len docasna ... v tomto biznise nejde o chvilkovy zarobok, ale dozivotny ...
Miroslav Zachar
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

RE

Urcite nie,,, S niektorymi je radost spolupracovat ... Tento biznis je vo svojom obore inym nez ostatne... Kedze ziskavam zisk aj z toho ze registrujem ludi aj pod tych co som registroval tak aj ich to potesi. Hlavne ide o spolupracu v tomto biznise a to si odskusalo dost ludi.

GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Takže drahý Pán Miroslav Zachar, pozrite si prosím ponuky od webhostingových spoločností, prípadne si popozerajte dnešnú cenu domén. Ak tak urobíte zistíte, že tu rozprávate hotové kraviny.. Ak sa nemýlim podľa zákona musí byť každá firma, ktorá podniká na území Slovenskej Republiky zapísaná v ORSR (obchodnom registry Slovenskej republiky), čo vy nieste...

Ospravedlňujem sa vedeniu, že vyťahujem pol roka starú tému, ale nedalo mi to :roll:
taki7
Professional
Professional

Takže podvod (letáky My Digest) ?

Príspevok od používateľa taki7 »

Takže to čo ponúka pán Ľubomír Klimák je podvod, ju ? :?

Dodatok

Písal som mu mail, že prečo nie sú v OR SR a hľa. :o

Dobrý deň,

Libra Expres je korešpondenčné meno ( obch.skratka) mojej fi. ( riadne
zaregistrovanej v živnostenkom registri SR ) a nemá priamu súvislosť s My
Digest. Je to iba korešpondenčná adresa !
My Digest je česká spoločnosť so sídlom v Brne ( "viď príloha" ).

S pozdravom

Ľubomír Klimák.

P.S.
! K " podvodu ", :), iba " NO COMMENT "!
Podotýkam, že toto nie je žiadny " verbung ", :) ! Myslím, že moje
info. bolo dostačujúce na to, aby ste sa rozhodol. V každom prípade - všetko
dobré, :) !!!
Hensym
VIP
VIP

Re: Práca na doma?

Príspevok od používateľa Hensym »

sasa23: Tými "korunkami" si to vystihla. Teraz sa naskytne otázka, či chcem dostávať spam zadarmo, alebo 2x tolko spamu za 3.87€ mesačne.
Napísať odpoveď