neviem ci je tu takato tema no v hladaj mi nic podobne nenaslo
chcem sa spytat vie niekto o online hre ale FPS?? mixnutou s prvkami rpg? nie cisto strielacka ako ne Day of defead,CS..... nieco kde by sa plnili misie upgrade vybava atd... nieco ako WOW(misiamy,skillovanim) ale strielacka ?!?.. mno hlupost ale nieco take by som si rad zahral uz ma nudia otrepane strielacky ... dik za odpovede
On chce MMOFPS ak som pochopil. Presne co opisujes, je ciastocne Call Of Duty 4. myslim, ze aj WarRock. Zajtra ti sem nahadzem nejake linky hier, teraz som uz unaveny
mna napadlo Gunz (na ijji.com) sice je to z pohladu tretej osoby ale strielas tam dost, nakupujes veci ale postavu samotnu nejako nemenis
taktiez dost rychlo prestava bavit ked zistis, ze vsetci hraci pouzivaju skoro-cheat resp cheatuju
Mas levely, kupujes zbrane atd ... Freeware a silno pripomina battlefield
to som skusal je to skoro klasicke fps ja skor hladam nieco ako singleplayer ale po nete pretoze single ma pribeh rozne misie atd... ten battlefield to je klasicka FPS akych je X
//TomAss: CoD4 ma asi len tolko s RPG prvkami, ze ziskavas lvly cim dostavas zbrane a upravy na ne. Plnis rozne ulohy a za to ziskavas rozne kamuflaze atd.
SchYzo napísal:ludia on nepyta multiplayerove FPS ale MMOFPS!! jedine o ktorom viem je PlanetSide
vizera to zaujimavo
// aby som to objasnil mne ide o nieco sko singleplayer napr.COd4(ked sa tu tak spomyna) ale vo vacsom rozsahu vpodstate online poskytuje neobmedzene pocty misii,vylepseni...... cize vpodstate online singleplayer(dejom,misiami..)
// i ked pochybujem ze nieco take jestvuje ale tak aj motyka moze vystrelit
Sphinx napísal:vizera to zaujimavo
// aby som to objasnil mne ide o nieco sko singleplayer napr.COd4(ked sa tu tak spomyna) ale vo vacsom rozsahu vpodstate online poskytuje neobmedzene pocty misii,vylepseni...... cize vpodstate online singleplayer(dejom,misiami..)
// i ked pochybujem ze nieco take jestvuje ale tak aj motyka moze vystrelit
myslis coop? v tom pripade odporucam gears of war tam mozu aj dvaja ist spolu cez celu kampan