jasne. len zbrane im musia kupit starsi ludia a nemozu hrat akcie. ked sa nasackujete do rozostavneho domu alebo lesa a budete po sebe strielat 18- bude to asi jedno
u nas to funguje tak ze 15+ 3T pravidla - cize musis mat podpisany reverz overeny notarom, tam sa pise ze beriem na zodpovednost atd..plus musis mat masku a dozor
do prdele aj s municakom
nakoniec z toho bude glock 26 advanced
ku teme o maskovani:
vyhrabal som svoju upravenu masku... na relaxacne "nahananie sa po budove s kratkymi manualmi" bol dobr, myslite ze pomoze aj pri akcii s plynmi a elektrikami?
viem ze to sem nepatri. ale len tu sa to dostane k spravnym ludom..
PREDAVAM svoju CYMU cm0.31 (AK74N)... je uplne nova.. kupil som ju pred 4 tyzdnami.. baterka len 1x nabita a ani este nieje vybita... vystrelenych asi
500BB ... v krabici komplet... nic neposkodene..
360-380fps... nova z dovozom z municaku pride na 3500Sk a ani neviem ci ju este tam maju.. moja cena je 3100SK . poslem aj na dobierku..
Dovod predaja: ideme kopirovat NATO RESPONSE FORCES.. a kedze mam anglicke maskace DPM nemozem behat s ruskou zbranou.. a celkovo ma viac laka M4A1..
fotka zbrane tu:
toto ma 360FPS ? Kolega z teamu ma to iste, a ani zdaleka to nema 360, toboz nie 380 Cize pokial si nemeral tak radsej nevrav, my sme merali
A inac ked ju rozoberem do poslednej srubky nenajdem nic poskodene?
caf. som uplny novacik, mam GLOCK 17 od TOKYO MARUY. a zaujima ma ci su gulicky nejak odlisene? samozrejme nemyslim na vahu, lebo to mi je jasne, ale velkostou to je odlisene? dam do toho tieto? http://airsoft.catus.sk/index.php?modul=tovar&id=265
dik za rady