Hodiť si mašlu?
-
dexter7007
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
hmm kto chce, nech spacha, aspon tak uvolni na svete miesto tym schopnejsim jedincom .. ale prosim volte sposoby, ktore nezasiahnu nevinnych ludi ... napr. skocit pod vlak vam polutovanie neprinesie, kedze na vas bude nadavat 1000 ludi z vlaku ! ! ! ... a este aj strojvodcovi znicite pekny den ... jak mate auto, tak vam staci hadica .. ziadne pocitanie, rozmyslanie, kraviny, bolest a tak. ...
... v zivote aj ked mi bolo najtazsie tak som nad samovrazdou nerozmyslal ... taka samovrazda ti nic neprinesie, znechutis ludom zivot, mozno znicis ludom zivot, vytrestas tym jedine seba, nikoho ineho ... mas chut ujst pred zivotom ? ? ? tak to nerob ako definitivu, proste sa zober .. zabal si chleba, pasteky, posledne uspory a kus do sveta .. na slepo a co najdalej .. na veci ktore ta dostali az tam, uz nikdy nespominaj ... mozno ta to najhorsie najde aj tam, ale uz to bolo napisane, uz si to nespravil sam, ako slaboch ! ...
... v zivote aj ked mi bolo najtazsie tak som nad samovrazdou nerozmyslal ... taka samovrazda ti nic neprinesie, znechutis ludom zivot, mozno znicis ludom zivot, vytrestas tym jedine seba, nikoho ineho ... mas chut ujst pred zivotom ? ? ? tak to nerob ako definitivu, proste sa zober .. zabal si chleba, pasteky, posledne uspory a kus do sveta .. na slepo a co najdalej .. na veci ktore ta dostali az tam, uz nikdy nespominaj ... mozno ta to najhorsie najde aj tam, ale uz to bolo napisane, uz si to nespravil sam, ako slaboch ! ...
Re: Hodiť si mašlu?
nahodou by sa mi zaspinila a co potom ??CrEaTiVe napísal:Chceli ste si niekdo už niekedy hodiť mašlu?
Edit: Ja som si ju hodiť nikdy nechcel a nechcem
-
qwerty-xyz
Re: Hodiť si mašlu?
Ja som sa len snazil naznacit nech to neriesi na nete lebo ja osm skusal a dopadlo to katastrofalne az na par ludi co mi podporu spravili to za prve a za druhe ty prdlajz vies co mna vsetko trapi keby to vsetko boli problemy co tu mozem napisat tak napisem ale kurnik to nesu problemy o ktorych mozes diskutovat s kade kym chapes? nie nechapes, si obmedzeny na krtkov tak to ti je zlozito vysvetlovat....lekoklatik napísal:Lenže tie tvoje "problémy" sú na zaplakanie. Veď ty ani poriadne nevieš či problém máš alebo nie. Vidíš že sa niekto trápi a v momente sa mu serieš do riti len aby si nebol za kreténa sám.
Ja som na samovraždu nikdajs nepomyslel. Skutočne. Nikdajs mi nebolo tak zle. Vždy keď je mi blbo tak kuknem Tom&Jerry, alebo idem von za kamarátmi alebo kreslím, alebo idem so psom, alebo sa idem len tak prejsť, alebo píšem deťom na pokeci, alebo čumím do časáku, alebo niečo tvorím, alebo si poviem ach jaj, sral to pes, veď môžem myslieť na niečo iné, alebo, alebo počúvam hudbu, hrám na gitare,alebo... Proste ľudia veď na svete je toľko vecí ktoré sme ešte ani nevyskúšali a vy myslíťe len na to ako sa toho všetkého zbaviť. dpč som sa zamotal![]()
Mathews veď pozri rozbehli ste CS server. A keď si hodíš mašlu kto ho bude platiť?
-
lekoklatik
VIP
-
Shark NX
Addict
Ja si mysliet ze ty byt prudko nenormalno ko*ot.CrEaTiVe napísal:kukiak a ty si asi bu*erant keď chceš zakázať erotika a toto téma sa ti hodi mal by si urobyť čo je tu napísane lebo su totalny drbo
Jak tak pozeram na tvoj pisomny prejav tak tvoje IQ sa bude podobat Teplote tuhnutia ortuti. Ked chces tak Skac z mosta ... Prijemny let prajem