Podsvietenie na mobili
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Podsvietenie na mobili
Zaujimala by ma jedna vec ci sa da nejako zmenit podsvietenie na mobili myslim ze teraz mi svieti na zeleno a chcel by som aby svietilo na modro len ze ci sa to da a ako?.. diky za vsetky odpovede
Viem o tom, ze efektne sa farba podsvietenia klavesnice da zmenit na K/D*(mozno aj)W750i.
Original klavesnica je podsvietena bielym svetlom. Ak si chcete podsvietenie zmenit, staci tenka folia pozadovanej farby.
Vlozit ju medzi tacidla a klavesy a vysledok je na svete.
Ak su vsak diody pri tlacidlach zelene a chcete z toho modre svetlo, tak to asi tazko. Jedinym vychodiskom je potom len vymena diod v servise.
Mozno by pomohlo, keby autor zverejnil, aky ma telefon.
Original klavesnica je podsvietena bielym svetlom. Ak si chcete podsvietenie zmenit, staci tenka folia pozadovanej farby.
Vlozit ju medzi tacidla a klavesy a vysledok je na svete.
Ak su vsak diody pri tlacidlach zelene a chcete z toho modre svetlo, tak to asi tazko. Jedinym vychodiskom je potom len vymena diod v servise.
Mozno by pomohlo, keby autor zverejnil, aky ma telefon.
Ale ved to maju bezne na mobilshopoch napisane. Prave smd suciastky sa daju odmontovat velmi lahko, staci prilozit pajku a odpadne to sameSheep napísal:Aj tak to musi byt drsna praca a servisak dost zrucny, vymenit SMD ledky ake su v telefonoch nejde len tak.